Bu nedir şimdi daha bi aylık evliyken?

arkadaşım ya keşke yazaydın bu dediklerini o maç muhabbetinin altına yanlış anladın ya da abarttın diyecek oldumular da şaka deyip geçerdin anlardı o evli baayan da

Son düzenleme:
arkadaşım ya keşke yazaydın bu dediklerini o maç muhabbetinin altına yanlış anladın ya da abarttın diyecek oldumular da şaka deyip geçerdin anlardı o evli baayan da

ne yazayım ki ???bayağı yazılmış en sona doğru "x beraber gidelim maça "demiş şimdi albümlerine falan baktım eşiyle gelmiş maçlara bu kadın..ama işyerinde bi çok erkekle de pozu var eşim de dahil..sırnaşık bişi yani..!nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam...bişi yazsam bilmiyorum eşimle kavgaya dönüşecek kesin ama sahur yemeğinden sonra ya da yarın bunun hesabını sorarım!!!!defolsun gitsin kiminle giderse gitsin ama seninle gitmeye kalkar sen de tamam dersen olacaklarıradn mesul değilim diyeceğim..tabi kendi,ni savunur eminim..ya normal konuşmaydı falan filan..zaten erkeklere normal gelir bu tarz muhabbetler kadınlar yaptı mı "olmaz "diye ayaklanırlar..vallahi sinirlendişm sırf bu yüzden kpss ye girmeyecektim karar verdim kaldırdığım ders kitaplarını çıkarıp başlıcam inşallah..ve elimden gelse farklı şehirlere yazacağım ayrı kalmak için!

Son düzenleme:
tam anlayamadım yazını? biraz açar mısın?
canım kusra bakma geece gece anlatamamış olabilirim valla uykuluyum. yani seninde facebookun varsa ve eşinin bu bayanla maç muhabbeti duvarında ya da herhangi bir paylaşımının altında yapılıyorsa sen de yorum yapmak suretiyle bu konuşmaya katılıp hem o bayanın hem de senin eşinin evli olduklarını hatırlatıp sohbetin yakışıksız kaçtığını anlatabilirdin ya da iğneleyebilirdin.anlatabildim mi ki şimdi?:44:

bu feysbuk hesaplarının hepsinin köküne kibrit suyu diyesim geliyor..... Burdaki bütün vakaların tamamına yakını facebook yüzünden yaşanıyor. Aileden sorumlu devlet bakanı bu siteyi yasaklasın...

estağfurullah uykulu uykulu yorum yapmışsın teşekkürler..ama yok canım öyle yaparsam farklı şeyler olur eşimle.. biliyor bu aş....te zaten evli olduğunu orada kızımla çekilmiş resmi var profilinde...eşim öyle zor yorum yapar kaldı ki ne ben onun kine ne de o benim yazılarıma yorum yapmaz.şimdi birden tak diye yorum yapsam ne yapmak istediğimi anlıcak eşim daha da havalanacak..ama dayanamıyorum kendimi tutamıcam şu yemeği bi yiyelim de sabaha kalmadan konuşacağımm inşallah..ayağını denk alsın..arkadş marekadaş anlamam ben !
ben neden samimi olmuyorum herangi bir erkekle "arkadaş diyerek"ben nasıl özen ve dikkat gösteriyorsam o da dikkat gösterecek.."bey falan demek de yok direkt adıyla hitap ediyor aşu.te!sen kimsin ya kendini nimetten sayıp beraber gidelim diyorsun!
kimsenin kabahati yok ama şuur altında böyle şeyler yüzünden eşimin ailesinden de karadenizden de nefret edr olmuşum nette bir tane karadeniz muhabbetine şakasına videosuna gelemez olmuşum yorumaştıkları video da zaten yaşlı bir karadeniz teyzesinin maç için şike için konuşmaları yer alıyor dinleyeyim dedim tahammül edemedim kapattım....
kimse yanlış anlamasın bu son cümlelerimi de lütfen ..sinirlerim aşırı gerildiği için şuur altına yansımaları bu tamamen...yoksa genelleme yapmak elbette olmaz.

Son düzenleme:

anlıyorum canım sırnaşıklık kimilerinin kanında var işte isteyerek ya da istemeyerek zarar veriyorlar çevrelerindekilere ama işte erkekler taviz vermese...

bence gördüysen şimdi cevabını ver uykusundan uyandır çok güçlü de olmaz mayışık falan üste çık yarını bekleme bekleyince ne olacak?

bence gördüysen şimdi cevabını ver uykusundan uyandır çok güçlü de olmaz mayışık falan üste çık yarını bekleme bekleyince ne olacak?

videoyu izliyorum ki munasip bi cevp yazayım ..yokk hele bi sahurunu yapsın öyle yapacağımı yapacağım ..!!!
nur kusura bakma konunu dağıtmış gibi olmayayım ;öyleyse özür dilerim ama seni çok iyi anlyorum süründürmek lazım bunları bazen hakediyorlarsa!

Son düzenleme:
Yok tatlım sahurda hiç yapma bence insan uyuyup uyanınca çok sinirli oluyo..ben sahurdayken çok sinirli oluyorum mesela..bi de suçunu ona bagırırken kişiliğine hakaret etme yaptığı yanlış davranışa odaklan ki savunma mekanizması olmasın sabah kalkınca konuş ya da yarın yemekte iken..en güzeli uyumadan önceydi ama neyse olsun:)

Bende sinir oluyorum böyle şeylere benim facemde akrabalarım dışında 1 tane bile işyerinden olsun,geçmişten olsun erkek arkadaş yoktur.Eşimde ise işyerinden kız arkadaşları var.Sorsan ne var bunda oluyor.Arkadaş sadece.Eee o zaman bende ekleyecem bana arkadaşlık yollayanları diyorum ekle diyor.Bişey demez doğru ama öyle gerekli gereksiz herkesi eklemeye luzüm yok ki.Hem bir keresinde msn den işyerindeki kız arkadaşıyla muhabbetine rastladım.Ha öyle lakait bir muhabbet değildi ama kız bekar eşime göre biraz daha cıvık geldi bana.Ondan sonra o kıza antipatim oluştu mesela.Ama ben katılıyorum arkadaşa erkekler taviz veriyor bence vermeseler bu kadarı olmaz.

şimdi okudum yorumlarını çocuk uyusn iş bitsin derken ancak gördüm...yok ben dayanamıcam sahuırunu yapsın niyetlensin söylücem "siz beraber mi gidecksini maça "diyerek tabi hayır diyecek..çünkü zaten kadın kocasıyla gelmiş maça resmlerini gördüm ama eşime bu şekilde sırnaşması ve eşimin de tamam demesi sinirimi bozmaya yetti..."ayağını denk almasını bu ve bunu gibi 2/3 tane daha var o kızlara karşı resmi olmasını söylücem -tabi nekadar takacak beni dışarıda bilemem-
yok eğer resmi olursa ne ala resmi omazsa kendinin bileceğini ileride olacaklardan sorumlu olmayacağımı söyleyeceğim!bundan sonra tırnaklarım hazırda bekliyor sus sus nereye kadar!

gir msn den engelle derim...ha ben faceden bilerek engellemedim neyin nesi anlayayım diye ama sen de benim gibi düşünürsen anlayayım içini dışını diye engelleme silme o zaman....artıklar tatlı geliyordur şuur altında onlara kimbilir!şeytan diyor üniversiteden ne kadar erkek tanıdık uzaktan gördüğüm varsa ekle;normalde oradayken konuşmadığıma bile arkadaşlık talebi yola diyor!öyle olmaz böyle olur diye!muhabbet öyle edilmez facede böyle edililir diye!ama yapamıyorum şükür pazartesi memlekete gidicem kafamı dinlerim ayrı kalınca!

Son düzenleme:
ben olsam bende dünyayı dar ederdim eşime hyr kadın doğru bi kadın olsa öyle bi teklifte bulunmaz ama erkeklerin hoşuna gidiyor böyle muhabbetler kadın çok gitmek istiyorsa maça eşinide al bir gün hep beraber gidelim dese tmm sorun yok. alsın kocasıyla gitsin maça zaten evli barklı bi erkekle niye muhabbet edioki hiç yakışıomu eşin anlamıoyormu kadının hafif bir kadın olduğunu neden mesafeli davranmıo ki şimdi sölesen safa yatar nasıl böyle bir şey düşünürsün diye sana kızar üste çıkmaya çalışır cnm sakın izin verme tavrını koy ki ileride istenmeyen olaylar yaşamayasın..bu arada kpss ye çalışıcam uzak şehirler yazıcam demişsin cnm sakın uzak bi yer yazma bak benim arkadaşım öle yaptı diyarbakırda görev yaptı sık sık geliyordu rapor alıordu vesaire hatta bizde bu ayrılığın iyi geleceğini düşünmüştük ama tam tersi oldu adam kendi yaşamaya özgür olmaya alıştı eşinden gitgide uzaklaştı ve sonunda karısına boşnmak istediğini söyledi sakın öyle bir hata yapma yazık edersin ne derler gözden ırak gönülden ırak. kızmakta sonuna kadar haklısın ama sakın olayı daha fazla büyütüp yanlış yapma konuş tavrını koy ki bir daha yapamasın..

Sakin ol tatlım sinirle cırlarsan işe yaramaz..Klasik cümleler yerine etkili sözler kullan..Çocuğumuz var büyüyüp bu yazdığını okusa babam başka bir kadınla maça gidecek diye düşünse sana olan hisleri ne olur senin baban böyle yapsaydı ne olur de vs yani zayıf noktasından vur gerekirse aklıma bişi gelmioki ya hakkında hayrlısı düzelr inşallah..Ama çok önemli bu böyle böyle başlar tavrını net bi şekilde belli et..

Yok bu olay yeni değil bayağı oldu takibe aldım ben onu çoktan.Endişe edecek bişey yok.Benimkinden yana bişey olmadığına da eminim artık.Ama her zaman işi sıkı tutmakta yarar var.Erkek milleti bu gözü,gönlü kime kayar belli olmaz.Şimdi kadınlarda bi tuhaf zaten evli erkekler daha cazip geliyor birçok kişiye.Bir de bilgisayarlarda sohbet günlükleri diye birşey var msn yazışmaları otomatik oraya kaydediliyor aklınızda olsun.

ne yazık malesef karşımda doğru düzgün tartışabildiğim bir erkek yok!uyuşmuyor düşüncelerimiz..bu olayı yine gündeme getirmiştim bekar bi kaç kız var bu evli oalnla birlikte resm çekilmiş bana ;"hani isteyerek değil onlar rica etti falan" dedi..sonra o bekar olan kızı sordum o herkese karşı öyle davranır diyor "bi bayan nasıl olur da bu kadar cıvık olur hele bir de kapalıysa yani kapalı biri olarak kapalı bayanın daha da dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum "dedim bana kızarak salona gitti...neymiş kız herkese öyleymiş ben nasıl böyle düşünürmüşüm kız ona abi dermiş diye!!valla ne oluyosa abi diye samimi olanlardan oluyor!!!gördük diğer açılmış konularda bunu!şimdi söylesem kesin tartışamıyacağız kavga etmeden ;iş kavgaya küslüğe dönecek biliyorum adım gibi..öyle kızın yarın birgün görse den anlamaz onu da denedim ..ben pc de rseimlere bakarken kızım geldi "aaa babam "dedi.akşama be de"bak kızın bile başka kadınlarla babam niye resim çekilmiş diyor dedim.."hee kızım da diyecek bunu" ama malesef kzı bunu söylemişti gündüz..neden başkalarıyla çekiniyor diye....adam ciddiye bile almadı anlayacağın...

Son düzenleme:
Bu facebook çok illet birşey ya. Ama bence sonuna kadar haklısınız. Tepkinizi sonuna kadar ortaya koyun ki direnemesin. Umarım aynı şey bir kez daha tekrar etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…