kompliman derken iltifatmı etmiş anlamadım
daha yeni evlenmiş adamın şimdi gözü senden başka kimse görmemeli
Haklısınız bence, bende olsam arıza çıkarırdımHem ne bu erkeklerdeki eski sevgili merakı?
geçmiş olsun canım ama kompliman derken ne ifade etmek istedin kurmu yapmış eşiniz ordaki kızlara anlayamadım.ne tür konuşmaları olmuş.konuşun eşinizle hemen soğumayın belki eski bi olaydır sakinliğinizi koruyun izin verin ki güvenini sağlasın eşiniz zman tanıyın en azından.çok yenisiniz en mutlu en güzel günleriniz bunlar siizn kolay gelinmiyor evliliğe ne yollardan geçiliyor
benim eşim evlenene kadar şifrelerini vermedi vermedik yani
evlendiğimiz gün vericez kararı aldık
ve evlendik
1 hafta sonra şifreleri verdi bana girdim facebooka
çok eski ilk aşkı hatta, ekliydi tabi ben şaşırdım daha doğrusu benm facebookum yoktu kontrol etmemiştim görmemiştm yani
kavga ettik biraz sildim kızı hatta kuzenlerini dahil herkesi :)
birdaha hiçbir kızla görüşme lütfen dedim
ağladım birkaç saat falan ama geçti
o günden sonra markette okul arkadaşlarıyla karşılalaşıoruz bakıorum konuşurmu die
tanımamş gibi yapıyor cnm eşim
yani eskiden olan şeyler çokta büyük mevzu değil
evliyken görüşüp buluşup aşk yaşamışlarsa başka amaaaa
ondan öncesi çokta önemli değil
ve o günlerden sonra yemin ederim ki
evliğimiz Allah nazarlardan saklasın muhteşem ötesi
o kadar net söyleyim uyum %100 erkek arkadaşlarıyla takılmaktan çok daha zevk alıyor benmle birlikteyken eminim
çünkü bütün fikirlerimiz hobilerimiz dahil araba motor konsol oyunları futbol muhabbetleri iş aşk siyaset dini herşey aynı
aynı dili konuşuyoruz
aşk sevgi saygı olduktan sonra geçmiş meçmiş etkilemiyor
isterse evlenmeden önce 1000 kızla takılmış yatmış kalkmış olsun sorun değil evlendikten sonra tabiki de affedilemez
Bizde aynen böyleydik,derdim geçmiş değil zaten benim geçmiş umrumdada değil,neden evlendikten sonra daha önce ilgi duyduğu birini face e eklemek istiyor,sadece arkadaşız diyor.bende ekleyeyim madem eski kırıklarımı tam olsun dimi ama
cnm eşine şart koş facebook u kapatmazsa ayrılcanı söle yoksa zaten gerçekten ayrılırsınız bi süre sonra ne gerek var ya arkadaşlarıyla telde de msn dede görüşür kapattır facebook u birsürü yemin de etse sözde verse bişey yapmıyom desede adam doğruda dese sen bu saatten sonra hep şüphe duyarsın o yüzden kapattır şüphe kalmasın malum şüphe evliliğin en büyük düşmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?