ben olsam bende dünyayı dar ederdim eşime hyr kadın doğru bi kadın olsa öyle bi teklifte bulunmaz ama erkeklerin hoşuna gidiyor böyle muhabbetler kadın çok gitmek istiyorsa maça eşinide al bir gün hep beraber gidelim dese tmm sorun yok. alsın kocasıyla gitsin maça zaten evli barklı bi erkekle niye muhabbet edioki hiç yakışıomu eşin anlamıoyormu kadının hafif bir kadın olduğunu neden mesafeli davranmıo ki şimdi sölesen safa yatar nasıl böyle bir şey düşünürsün diye sana kızar üste çıkmaya çalışır cnm sakın izin verme tavrını koy ki ileride istenmeyen olaylar yaşamayasın..bu arada kpss ye çalışıcam uzak şehirler yazıcam demişsin cnm sakın uzak bi yer yazma bak benim arkadaşım öle yaptı diyarbakırda görev yaptı sık sık geliyordu rapor alıordu vesaire hatta bizde bu ayrılığın iyi geleceğini düşünmüştük ama tam tersi oldu adam kendi yaşamaya özgür olmaya alıştı eşinden gitgide uzaklaştı ve sonunda karısına boşnmak istediğini söyledi sakın öyle bir hata yapma yazık edersin ne derler gözden ırak gönülden ırak. kızmakta sonuna kadar haklısın ama sakın olayı daha fazla büyütüp yanlış yapma konuş tavrını koy ki bir daha yapamasın..
Yok bu olay yeni değil bayağı oldu takibe aldım ben onu çoktan.Endişe edecek bişey yok.Benimkinden yana bişey olmadığına da eminim artık.Ama her zaman işi sıkı tutmakta yarar var.Erkek milleti bu gözü,gönlü kime kayar belli olmaz.Şimdi kadınlarda bi tuhaf zaten evli erkekler daha cazip geliyor birçok kişiye.Bir de bilgisayarlarda sohbet günlükleri diye birşey var msn yazışmaları otomatik oraya kaydediliyor aklınızda olsun.
Ya ben mi kaçırdım acaba konu sahibi nur8543 nick değiştirip elele mi oldu.
Yoksa sahur falan derken sersemledim başka sayfayı mı açtım bulamadım bi türlü?:44::44::44:
haklısın ama bir anlık sinirle hareket etme çocuğunda var olsun sen oluruna git arkadaşın dediği gibi sahurda konuşma bende çok sinirli olurum mesela eşimde hiç çekilmez sahurda. daha sonra sakin kafayla konuş hem düşünerek tartarak etkili bi konuşma hazırlamış olursun bu arada söyleyeceklerini hazırla etkili bi konuşma yap düzelir canım hem o kadar sıkma canını allah yardmımcın olsun canım.
pardon konu sahibinden de özür diledim ama kendimi tutamadım konu sahibine yorum yaparken bir arkadaş iki arkadaş bana cevap yazınca devamı geldi...zannetmiyorum konu sahibinin sizin kadar rahatsız olacağını zira konu içeriğiyle ilgili konuşuluyor yorumlar yapılıyor..
Taa biz sevgiliyken kocamla, oyun provasında çekilmiş bi fotomuzu profil fotosu yapmış kardeşim yaşında bi çocuk..Aslında ellerimizde textler prova ediyoruz oyunu ama Bilmeyen biri bakınca hiçte hoş görünmüyor gerçekten 5 erkek ve ben aynı karede..kavga kıyamet koptu daha o gece kapandı ikimizin de facebookları..İyi ki de kapatalım demiş kocam.2 yılı geçti hiç eksiklik hissetmedim..hatta böle konuları okuyunca Şükürler olsun bizim yok facebookumuz diyorum..kimse kullanmasın..ya da evlenince kapatsın çiftler şu face i..
Allah ikinize de sabırlar versin kapatın hepiniz valla
işte demek bir ben değilim öyle düşünen ;kız geçmiş tam 4 erkeğin ortasına poz vermiş.aynı keza bu ikisi geçmiş eşimin ii yanına poz vermiş sadece eşimle değil evli bekar neredyse 5/6 erkekle tek ya da topluca...ne anlaıyorsun çekilince neren kabarıyor koltukların mı şişiyor hatıra mı oluyor ??ama karısı yanlış anlar mı hesap etmiyor!!ama eşime bunu söyleyince normal bişi nevar yani diyor..ben de kapatmayı düşünüyorum ama ileride resim çekilme olayı olur mu yine böyle diye takip ettiğim için kapamıyorum..zaten bu rseimler kendi sayfalarında aşuf..lerin!!!oradan gördüm!
elele dur şimdi sen benim yazdığımı da yanlış anladın ...laf bana da dokundu biraz.ben açıklayayım doğrusunu..3sene önce tiyatroda kardeşim yaşında çocuklarla prova yaparken benden habersiz çekilmiş bi fotoydu ve fotoda ben vardım,seni çok iyi anlıyorum sinirlisin diye anlamadın ve böyle yazdın diye ümit ediyorum=)
prova yapıyorsun canım yani tiyotronun gereği ;ama onlar keyfi olarak çıkmışlar dudrukları bürodan yukarı (şantiyede yüksek inşaatlar) resim çekilmek için bizzat yorumlarını okudum onların..iş iin değil yani maksat erkeklere sırnaşmak..işin gereği olan bir durum değil sana dokundurmadım merak etme yani:)
ne yazayım ki ???bayağı yazılmış en sona doğru "x beraber gidelim maça "demiş şimdi albümlerine falan baktım eşiyle gelmiş maçlara bu kadın..ama işyerinde bi çok erkekle de pozu var eşim de dahil..sırnaşık bişi yani..!nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam...bişi yazsam bilmiyorum eşimle kavgaya dönüşecek kesin ama sahur yemeğinden sonra ya da yarın bunun hesabını sorarım!!!!defolsun gitsin kiminle giderse gitsin ama seninle gitmeye kalkar sen de tamam dersen olacaklarıradn mesul değilim diyeceğim..tabi kendi,ni savunur eminim..ya normal konuşmaydı falan filan..zaten erkeklere normal gelir bu tarz muhabbetler kadınlar yaptı mı "olmaz "diye ayaklanırlar..vallahi sinirlendişm sırf bu yüzden kpss ye girmeyecektim karar verdim kaldırdığım ders kitaplarını çıkarıp başlıcam inşallah..ve elimden gelse farklı şehirlere yazacağım ayrı kalmak için!
videoyu izliyorum ki munasip bi cevp yazayım ..yokk hele bi sahurunu yapsın öyle yapacağımı yapacağım ..!!!
nur kusura bakma konunu dağıtmış gibi olmayayım ;öyleyse özür dilerim ama seni çok iyi anlyorum süründürmek lazım bunları bazen hakediyorlarsa!
ne yazık malesef karşımda doğru düzgün tartışabildiğim bir erkek yok!uyuşmuyor düşüncelerimiz..bu olayı yine gündeme getirmiştim bekar bi kaç kız var bu evli oalnla birlikte resm çekilmiş bana ;"hani isteyerek değil onlar rica etti falan" dedi..sonra o bekar olan kızı sordum o herkese karşı öyle davranır diyor "bi bayan nasıl olur da bu kadar cıvık olur hele bir de kapalıysa yani kapalı biri olarak kapalı bayanın daha da dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum "dedim bana kızarak salona gitti...neymiş kız herkese öyleymiş ben nasıl böyle düşünürmüşüm kız ona abi dermiş diye!!valla ne oluyosa abi diye samimi olanlardan oluyor!!!gördük diğer açılmış konularda bunu!şimdi söylesem kesin tartışamıyacağız kavga etmeden ;iş kavgaya küslüğe dönecek biliyorum adım gibi..öyle kızın yarın birgün görse den anlamaz onu da denedim ..ben pc de rseimlere bakarken kızım geldi "aaa babam "dedi.akşama be de"bak kızın bile başka kadınlarla babam niye resim çekilmiş diyor dedim.."hee kızım da diyecek bunu" ama malesef kzı bunu söylemişti gündüz..neden başkalarıyla çekiniyor diye....adam ciddiye bile almadı anlayacağın...
Canım bazı insanlar sırf takmak için takıyorlar o başlarındaki örtüyü
O çarşafın altında ne dümenler dönüyor-sözüm meclisten dışarı-
Onlar rica etti diye her isteyenle resim mi çektirmek lazımmış
Biz olsak rica da etseler umrumuzda olmaz bi de o kişiye tavrımız değişir ne münasebet ben evliyim diye
Maalesef erkekler kırmaktan çok korkar oldu
Hele de o abi diyen çirkefler yok mu ne varsa onlarda var
Abi diye yaklaşıp sonradan maskenin altından belli ediyorlar niyetlerini
Allah yuva bozana yuva nasip etmesin valla çok sinir oluyorum öyle tiplere
Eşime de iş yerinde abi abi diye fır dönenler var ama gel de inan abi diye içten dediklerine
Resmen her fırsatta sırnaşıyorlar , Allah cezalarını versin
Slm kızlar,canım çok sıkkın ve yardımınızı istiyorum.Ben evleneli tam olarak 34 gün oldu.Konuyu çok uzatmayacağım,nişanlılık döneminde eşimin facebooktaki 2 ayrı kız arkadaşına kompliman yaptığını msjlarında gördüm.Ayrıldım sözde ama nasip işte oldu evlendik.Bana facebookunu kapatmak istediğini yeni face açıp birlikte kullanmak istediğini ve oraya sadece bi kız arkadaşını ekleyeceğini söyledi.Nişan dönemindeki olaylardan sonra şifresini ben değiştirdiğim için kendi facebookuna giremiyordu.Face in iptali için hesabını açtığımda zamanında o kızada kompliman yaptığını öğrendim.Açık açık diyemez miydi yani zamanında ben buna ilanı aşk ettim ama şimdi sadece arkadaşız ekleyeyim mi diye.Şimdi yalvar yakar valla bi şey yok sadece arkadaşız beni kurcalamaktan vazgeç diyor.Bende vazgeçtim zaten ne halin varsa gör dedim,buz gibide soğudum.Haksız mıyım sizce?Siz olsanız ne yapardınız bi akıl verin lütfen bunalımdayım,ki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım karşılığı bu mu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?