- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Ben açıklayamam şahsen neticede brokoli olan kendisi, 30 tl olan da ben degilim brokoli deBrokoli değil, brokoli bey diyeceksiniz. Kibar olalım lütfen :)
Sevmem zaten kendisini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben açıklayamam şahsen neticede brokoli olan kendisi, 30 tl olan da ben degilim brokoli deBrokoli değil, brokoli bey diyeceksiniz. Kibar olalım lütfen :)
Bizim burada 14 lira bir iki kez aldım tatsız tuzsuz, görünümü yerli muz ama zerre tadı yok belki ondan ucuzlamıştırÇok saçma şekilde muz çok ucuzladı İstanbul'da.
şehirden şehire de fiyatlar inanılmaz farkediyor eltim izmirde onunla istişare ediyoruz orada sebze mevye çok daha uygun gaziantepde neredeyse iki katı fiyatlarDemek ki İstanbul da kötü fiyatlar, mandalina 15 liraydı, portakal 12, bu kadar fark etmemeli ama ya. Perşembe günleri marketlerde bu fiyatları uyguluyor ama bir gün sonra yine kendi fiyatlarına dönüyor, bu sabah marketin önünden geçtim kıvırcık 16 liraydı hemde neredeyse çürümüş
Mandalina almadım, mevsim sonu mandalinasını sevmiyorum. Portakal 4 liraydı. Ondan da 4-5 kilo aldım buzluğa atmak için, yazın limonatanın içine katıyorum.Demek ki İstanbul da kötü fiyatlar, mandalina 15 liraydı, portakal 12, bu kadar fark etmemeli ama ya. Perşembe günleri marketlerde bu fiyatları uyguluyor ama bir gün sonra yine kendi fiyatlarına dönüyor, bu sabah marketin önünden geçtim kıvırcık 16 liraydı hemde neredeyse çürümüş
burada da oyle en pahali meyvelerden deriz ama suan en ucuz meyve gibi 8.45 di az once marketteÇok saçma şekilde muz çok ucuzladı İstanbul'da.
Dişiyse hakaret olarak algılayıp 50 lik olmasın sonraBrokoli değil, brokoli bey diyeceksiniz. Kibar olalım lütfen :)
Brokoliyi biz de sevmiyoruz.Ben açıklayamam şahsen neticede brokoli olan kendisi, 30 tl olan da ben degilim brokoli de
Sevmem zaten kendisini
ben izmirdeyim, ankara ile cok bir fiyat fark etmiyor.şehirden şehire de fiyatlar inanılmaz farkediyor eltim izmirde onunla istişare ediyoruz orada sebze mevye çok daha uygun gaziantepde neredeyse iki katı fiyatlar
aynı şehirde marketden markete ,başka şehirden şehire fiyatların bu kadar çok oynaması acayip onun mantığını çözemedim ben ,neden yani![]()
Aklıma gelen ege de tarlalar şehirlere daha yakın, sebze bilmem ne şehrinde üretilip 400 500 km yol gelince masrafı artıyor sanırım, bir de az geliyor halden alamıyoruz diyor pazarcılar, doğrusunu rabbim bilirşehirden şehire de fiyatlar inanılmaz farkediyor eltim izmirde onunla istişare ediyoruz orada sebze mevye çok daha uygun gaziantepde neredeyse iki katı fiyatlar
aynı şehirde marketden markete ,başka şehirden şehire fiyatların bu kadar çok oynaması acayip onun mantığını çözemedim ben ,neden yani![]()
burada da oyle en pahali meyvelerden deriz ama suan en ucuz meyve gibi 8.45 di az once markette
biraz duzgun konusmayi dener misiniz? cok ayip. herkes sizinle ayni sekilde dusunecek diye bir sey yok.kışın yaz sebze meyvelerinin daha pahalı olduğunü hepimiz biliyoruz zaten insanların kızmasının sebebi çok pahalı olması ...resmen iktidar yalakası dayılar gibi yorum yapılmış![]()
Faydalı şeyler sevmiyorum pekBrokoliyi biz de sevmiyoruz.
Yahu niye böyle bir konuda yalan söyleyeyim, delirdiniz mi?Her açılan konuya antipatik, konuyu açandan karşıt görüşler yazmaktan bıkmadınız mı gerçekten? Şubat ayı sebzeleri olan karnabahar, ıspanak, lahana ortalama bir boyutu 30 TL'den aşağı tutmuyor, maydanoz 5 liraya dayandı neyin eksik kalmasından bahsediyorsunuz acaba? 4 - 5 liralık karnabaharı en son aylar önce almıştım siz nerede yaşıyorsunuz gerçekten? En uygun manavda bile karnabahar 10 TL, beş kişilik aileme yetmesi için üç kilo alsam (yaprakları, kabukları vs ile tartılınca) 30 tl tutuyor bunun yağı, ilave malzemeleri, tüpü de var.
Vallaha geçen hafta markette brokoli 20 tl diPatlıcanı domatesi geçin de karnabahar, ıspanak, pazı, pırasa ne kadar ona bakmak gerek. Annem onlar da saçma şekilde pahalı dedi.
Onu yeme, bunu da yeme eee ne yiyecek millet patates soğanla mı hayat geçirecek... Bunca toprağı olan bir ülkede tarım ürünlerinin bu kadar pahalı olması saçma her şeyden önce![]()
Dün kasaba gittim, dana trançtan çektirirm kıymayı kasap fiyatı 160 lira içim acıdı resmenMandalina almadım, mevsim sonu mandalinasını sevmiyorum. Portakal 4 liraydı. Ondan da 4-5 kilo aldım buzluğa atmak için, yazın limonatanın içine katıyorum.
İstanbul fiyatları cidden korkunçmuş ama ya, okudukça gözlerim pörtlüyor![]()
Seçim zamanı belkiAcı ama gerçek hiç bir zaman düşmeyecek fiyatlar![]()
ATTRAENTE nin dediği gibi tatsız tuzsuz sanırım. Benim kızım da aldırdı ama yemedi, kararıyor geçen haftadan kalma, ben tadına bakmadım bilmiyorum.
market indirimlerini takip edin tr..yoldan falan 2 gun once indirimle 39.95 e aldim tavuk gogsunu.Dün kasaba gittim, dana trançtan çektirirm kıymayı kasap fiyatı 160 lira içim acıdı resmentavuk göğüs 70 lira... Ne yana dönsem bir acayip fiyatlar