bebegı elımden atcaktım nerdeyse agzına sokmasın dıye kendımı zor tuttumGece gece ben de tiksindim sag olun :)
zaten bır daha görmedım kendılerını laf tasımak gıbı olmasın dıye annesıne de bırsey dıyemedım bebegın ama 3 saat sonra aglamaya basladı anne de de sorun var cocugun altı pıslenıyor sonra degıstırırım bırsey olmaz dıyor kac kere uyardım sonra bı baktık cocuk pişik olmus ya kıyamamBazı insanlar öyle büyütüyorlar bebeklerini. Kültür meselesi fazla üstünde durmamak lazım. Bebek onların bebeği sonuçta müdahale edemeyiz. Gayet eğitimli işi gücü olan bir arkadaşım var. Bebeğin emziğini önce kendi emip bebeğe öyle veriyor. Bi kaç kez uyardım, söyledim. Baktım umursamıyor banane dedim ben de artık. Siz de öyle deyin.
kaç aylık bebek?zaten bır daha görmedım kendılerını laf tasımak gıbı olmasın dıye annesıne de bırsey dıyemedım bebegın ama 3 saat sonra aglamaya basladı anne de de sorun var cocugun altı pıslenıyor sonra degıstırırım bırsey olmaz dıyor kac kere uyardım sonra bı baktık cocuk pişik olmus ya kıyamam
4kaç aylık bebek?
Okurken neden guldugumu cozemedimMadem tiksinc seyler var, bir tane de ben yazayim, bunu komsu bir teyze yapiyordu. 2 yasinda mi ne bir oglu vardi.Bir gun irmik helvasi benzeri bir sey yiyorduk yanlis hatirlamiyorsam, bu hanim eliyle birazcik helva alip agzina goturdu, elini de agzina soktu, sonra o elini cocugun agzina soktu ona da yedirmek amaciyla , hem kadinin hem cocugun salyalari sacildi ortaliga tabi. Hayatimda bundan daha igrenc bir sey gormedim, o gun yemek yiyememistim valla.
yani ısırdığı bir şeylerden tattırdıysa garipsemedim açıkçası,çevremde oluyor.
Bilemem bana yapilmasini istemedogim birseyi bebege yapilinca bana yapilmis gibi hissettimyani ısırdığı bir şeylerden tattırdıysa garipsemedim açıkçası,çevremde oluyor.
sende haklısın ama bazen ben de yeğenime tattığım bir şeyden veriyorum,sorun etmekle alakalı biraz.Bilemem bana yapilmasini istemedogim birseyi bebege yapilinca bana yapilmis gibi hissettim
Bebegim yok ama olursa bunlari bilmekte fayda var zaten calismiyorum insallah cocugumu kendim buyuturum Allah in izniyleİğrenç ya çok karşıyım böyle şeylere bizim bir komşunun bebeği var annesi çalışıyor annane bakıyor bebeğe annane bebeği alıp oturmaya gidiyor arkadasına ve bebeği kucağına alan arkadası açıyor memesini dur bakalım emicekmi emzirmeyi çok özledim diyor emziriyoriğrenç bulmuştum çok
Canım sana ornek degılde bısı soyluyeyım cpcuk bor yasına kadAr mıkrop hemen kapar olmasını ragmwn ama ANNE SUTU butun mıkrobları kışkışlar yanı anne suyu korur ıgrenme yanıtanıdıgım bırının bebegı oldu anneannesı ısırdıgı bır karpuzparcasından tattırmaya calısırsa neyapardınız bebek benım kucagımdayken bu olay oldu sahsen ıgrendım sonucta o dilime kadının tükürüğü geçmiştir sizce nasıl bir durum
Iste bu daha igrenc, nefret ediyorum böyle davrananlardan, ne meraklilar emzirmeye, dogur bitane daha emzir 4 yasina kadar töbe töbe...İğrenç ya çok karşıyım böyle şeylere bizim bir komşunun bebeği var annesi çalışıyor annane bakıyor bebeğe annane bebeği alıp oturmaya gidiyor arkadasına ve bebeği kucağına alan arkadası açıyor memesini dur bakalım emicekmi emzirmeyi çok özledim diyor emziriyoriğrenç bulmuştum çok
sende haklısın ama bazen ben de yeğenime tattığım bir şeyden veriyorum,sorun etmekle alakalı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?