Bu nedir?

Belki de sırf inattan. Bilmiyorum ama beni kaybetti. Aramızda çok ciddi, çözülmeyecek bir sorun da yoktu. Ama bir ay olacak nerdeyse, bi insan bu kadar sürede bi adım atmıyorsa geri dönmeye de yüzü olmaz herhalde. Sanırım hala beni çantada keklik diye görüyor

Aynı sorun bende de var. İki haftadır üstüste 3 gün ve 5 gün aramadı. Adım atan hep ben oldum, ilkinde mesaj attım ikincisinde aradım. Ve o konuşmamızda bir daha aynı şey olursa ona adım atmayacağımı, biraz da onun taviz vermesi gerektiğini söyledim. Ertesi gün sabahın on buçuğunda aradı. Akşamına tekrar aradı. Bir akşam da ben aradım. Bir iki gün böyle gitti. Şimdi 5 gün oldu yine aramıyor. Küsme huyu var. Kendi babasıyla aynı evin içinde bir ay küs kalabilen bir insan. İnat ve kinci bir yapısı var sanırım. Benim sevgimden de çok emin zaten. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bana sözümü yedirmeye yola getirmeye mi çalışıyor? Bu sefer kesinlikle aramadan aramıycam. İsterse bir ay geçsin. Bu kadar onursuz olamam. Soru şu ki geri dönse de böyle davranan bir adamla evlenmek mantıklı mı? Kendisi daha önce evlenip boşanmış birisi ve evliliğinde aldatma, şiddet gibi büyük sorunlar olmadığını, küçük şeylerin birikerek boşanmaya vardığını söylüyor.
Bu arada ilişkiler konusunda da çok tecrübesizim. İlk uzun süreli ilişkim. 6.aydayız. Bir akıl verin lütfen

Canım bırak hiç uğraşma arama yazma hiçbir şekilde.Bu kadar değersiz değiliz.Bizi garanti biliyorlar diye böyle davranıyorlar.Erkek dediğin her dakika küsüp gider mi ya ben anlamadım.Erkeğin belli bir duruşu olmalı.Sanırım bu tür kişiler evlilik yürütme kapasitesine de sahip değiller.En iyisi uzak olsunlar
Ben de defalarca uyardım ,yapma dedim böyle yok.En sonunda yine yaptı yapacağını,ne aradım ne sordum.Dönen taraf özür dileyen taraf ben olmadım.Noldu o kaybetti.Bir daha böyle değeri kimsede göremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…