Bu nedir?

Bu adamla devam edersen çok üzülürsün bırak kendi hayatına bak artık nereye kadar devam edecek köşe kapmaca yada ebelemece resmen oyuna çevirmiş adam seni sende hala düşün acaba inat mı ediyor diye çok zararı dokunacak sana bu kdr insan birşey söylüyorsa dinleyin ya ne bu her gün konu açıp sevgilim bunu yaptı şöyle yaptı inat mı ediyor sevgilin seni tınlamıyor canım acı ama gerçek olan bu gel diyince gidiyorsun git diyince gidiyorsun rahat bırak adamı ya ne hali varsa görsün sende çok eğlenceli gez hep bir depresiflik

Sanirimdeger vermiyor seven erkek inat yapmaz merak eder.birlikte uzulmeye devam ahsen gerci benimki tamamen bitti hakaretle bitti hem de ne aci kabulleniyroum artik

Bana her konuda destek oldu, hiçbir kötü laf etmedi. Değer veriyor biliyorum. Benden iyi bilemezsiniz. Sadece inat, Arnavut damarı var.
Daha fazla yazmazsa tamamen çıkaracağım zaten hayatımdan. Ben sadece süre verdim.

Burada yapilan her yorumdan bir seyler cikarmak yerine tabiri caizse atar yapmanin kimseye faydasi yok.
Olumsuzluklar karşısında gerçekten moralim bozuluyor. İnsanlar çok depresif ve agrasif. Ben asla morali bozuk olan birine daha da moral bozan şeyler söylemem benim buna canım sıkılıyor. " Sana karşı diğer davranışları nasıl ya da sana şunu şunu yaptı mı ki değer vermiyor diyebilelim " derim.
Ama ben bu insanların moral bozma çabalarını anlamadım.

Herkes bir degil ve burada binbir cesit insan var. Sizi anlayabiliyorum. Bana kalirsa boyle durumlarda yapmaniz gereken sey, hosunuza gitmeyen yorumlari yok saymak. Ben de zaman zaman yasiyorum benzer seyleri. Gecen gun actigim bir konuda uyenin biri gorustugum kisinin evli oldugunu hissettigini soyledi. Nasil hissettiyse? Halbuki buna dair isaret de yoktu konumda. Ic kotu olunca, klavyeden dokulen de yipratici oluyor iste.

Evet cidden insanların çoğu kötü niyetli. Ben bazen bunalıyorum içim acıyor acaba aynı şeyleri yaşayan deneyimleyen var mı diye konuşmak istiyorum. Ama hataymış suçmuş bu. En iyisi konu açmamak.

Bana her konuda destek oldu, hiçbir kötü laf etmedi. Değer veriyor biliyorum. Benden iyi bilemezsiniz. Sadece inat, Arnavut damarı var.
Daha fazla yazmazsa tamamen çıkaracağım zaten hayatımdan. Ben sadece süre verdim.

Ahhh ahhh devam et bu kafayla sen

Evet cidden insanların çoğu kötü niyetli. Ben bazen bunalıyorum içim acıyor acaba aynı şeyleri yaşayan deneyimleyen var mı diye konuşmak istiyorum. Ama hataymış suçmuş bu. En iyisi konu açmamak.
Kızım yaşadık ki bu kdr net konuşuyoruz 5 yilim çöpe gitti bir hiç uğruna uğraşma

Derdini tam olarak anlatsana yani niye kustunuz ve ondan beklentin ne yani ilk onun mu seni aramasini istiyorsun?

Bence ikisinde değil . Adam kafasına göre hareket ediyor

Ben adım atmadan atmaması. Beni garanti bilmesi

Anladim. Sürekli böyle oluyorsa ona kendini cok cantada keklik hissettirmissindir. Aranizdaki sorun cok ciddiyse ve seni suçlu görüyorsa aramayabilir ancak aksi durumda ise ya cok simartmissindir ya da karekteri öyledir. Bazıları öyle cok duyarsız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…