Benden adım olmadıkça aramıyor zatenİnat olsa hiç aramaz.
Ayrılmadık ki sorun oNe fark eder ki? Ayrilmissiniz artık sonuçta. Kendi hayatınıza bakın.
Evet aynen öyle. Garanti biliyor, asla gitmez diyoregosu şişmiş kendni bir halt sanan erkek tipi işte canım diyorlar ki bu kız nasılsa seviyor beni aramasak da arar sormasak da sorar aman canım niye yoralım kendmizi. hani dönsek de bekler gitsek de bekler hesabı onlardaki
en baştan kaybetme hissini vermediğimiz için daima kaybeden oluyorz canımEvet aynen öyle. Garanti biliyor, asla gitmez diyor
Bu algıyı hiç değiştirmeyecek miiym bilmiyorum
en baştan kaybetme hissini vermediğimiz için daima kaybeden oluyorz canım
of. Napcaz bilmiyorum
Ben zaten aramıyorum, aradığımı kim söyledi? Kafanıza göre yorum yapmayın . Ben onursuz olsam aramaya yazmaya devam ederim. Size kalmadı bana onursuz demek. Ben bir soru sordum ona cevabınız yoksa susarsınız olur biter. Gidin hırsınızı başkasından alın.Ayrılmadık diyorsun da madem öyle söyle en son Ne için aradı seni ? Bi hafta geçiyor da aramıyor Ahsen ! Sen neyin ilişkisi diyorsun hala yani kusura bakma ama bu kadar da onursuz olmayın..bırak arama artık .zorla ilşki gitmez gitmiyor da...bitmiş ilşki ..
Yapma Ahsen Allahaşkına ben aramadan aramıyor diyorsun hep eski konularından beri herkes biliyor senin aradığını ..e artık kimse de aramıyorsa zaten ayrılmışsınızBen zaten aramıyorum, aradığımı kim söyledi? Kafanıza göre yorum yapmayın . Ben onursuz olsam aramaya yazmaya devam ederim. Size kalmadı bana onursuz demek. Ben bir soru sordum ona cevabınız yoksa susarsınız olur biter. Gidin hırsınızı başkasından alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?