Bu nedir?

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlsr 19. Haftaya girdik hamd olsun. Bu güne kadar hicbir sknti ve risk yoktu. Ama bu sabah sanki icimden bi ses yat bütün gün kalkma dedi... ne kadar yatsamda sonunda kalkmam gerekti... lavaboydu kahvaltiydi... mecbur.
Bi kalktim tutamadigim bir sivi akti... akinti deyil ama... Allah allah o kadar sıkışmamıştımda... önce akinti sandim ama sonradan olmadigini anladim.. tekrarlamayinca üstünde durmadim.
Simdi aklima geldi yine.. sizce nedir?

Nasıl bir sıvı?Miktarı nasıldı?Koku var miydi?

Krem rengi miydi?
Kadın doğuma gözükmen gerekir. .

Canım bunu bende cok merak ediyorum hamile Değilim ama bazen 3.4 ayda bir ayağa kalkinca su akıyor altima kacirmisim gibi ic camasiri kiyafet hep islaniyor ama idrar değil buna eminim.

Canım bunu bende cok merak ediyorum hamile Değilim ama bazen 3.4 ayda bir ayağa kalkinca su akıyor altima kacirmisim gibi ic camasiri kiyafet hep islaniyor ama idrar değil buna eminim.
Heee aynen öyle iste. Daha öncesinde hic olmamisti... simdi olunca ilk umursamadim pek ama sonradan tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…