• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Neydi Şimdi ?

Beraberliğiniz devam etmese de gönlünü almanız lazım. Görgü kuralı olarak. “Uzun zamandır hayatımda biri olmadığı için nasıl davranmam, konuşmam gerektiğini unutmuşum. Hep sen ödüyorsun diye rahatsız olmuştum. Devamlı birinin ödemesinin haksızlık olduğunu, adil olmadığını düşünüyorum. O yüzden o an sadece seni ödememen için ikna etmeye odaklanmıştım. Yoksa öyle düşündüğünden değil. Uykusuzdum da seni ikna etmek için saçma sapan konuştum. Benimle görüşmek istememene üzülsem de bir şey diyemem, bu senin kararın. Ama umarım beni affedersin” vs deyin.
Çok güzel yazmışsınız. Bende buna benzer bir şey diyeceğim. Teşekkür ederim

Siz bu adama hic deger vermiyorsunuz. Deger veren bi insan sizin davrandığınız gibi davranmaz.
1. Adami küçültücü bi laf soylediniz daha flort asamasindasiniz hemde. Bunu 3 senelik 5 senelik iliskisi olan bi cift bile birbirine söylemeye cekinir.
2. Mesaj atmışsınız mesajiniz bile üstün körü. Kafamda oturtmadan yazdım diyorsunuz bi de.
3. Kuculttugum yetmedi biraz daha küçültüp yerini degistirip torpil yapayım daha da ezeyim diyorsunuz. Bi erkek icin cok onur kırıcı bi davranış.
Ozur gibi bu nasil bi özürdür yaa

Yerini degistirmeyle alakali yorum yapmışlar haklisiniz sonradan bende farkettim diyorsunuz.
Bi de soyleyeceklerimi bi yere yazayim da oyle konusayim diyonuz icinizden geldigi gibi konusabilirsiniz not almaniza gerek yok.
Ne istediginizi nasil konusacaginizi gerçekten bilmiyonuz kusura bakmayin .
Bence siz ne arayin ne gorusun ne de mesaj atin bundan sonra..:işsiz:

Ya bana samimi geldiniz ben de pot kirma potansiyelini yüksek biriyim o yüzden size çam ormanini devirmissiniz demeyeceğim:KK66:

Yüzyüze konuşun mutlaka bir kaç sefer prova yapın, bin kere düşünün öyle söyleyin, bizi de haberdar edin.hakkinizda hayırlısı..
Tamamdır haber edeceğim. Burası çok güzel bir forum bir sürü fikir ediniyorsun herkes sağ olsun çoğunluk yardımcı olmaya çalışıyor.Çok pişmanım dediğim sözden bir anlık heyecan işte.

Alkol kullanmıyorum.O da kullanmıyor. Koç burcu değilim Oğlak burcuyum. Olay biraz soğusun doğru düzgün bir konuşmayla içimdekileri söyleyeceğim.
Ne güzel ben de yükseleni koç bir Oğlak burcuyum aynı patavatsizliktan bende de var. Yani bazen böyle kendimi ifade ederken iletişim hataları yaşıyorum. Bence özel hayatınızla iş hayatınızı tamamen birbirinden ayrı düşünün. Yani çocuğun pozisyon olarak sizin altinizda çalıştığını unutun ve hayatını kolaylastirmaya falan çalışmayın şu aşamada iyice yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyin. İllaki şansınızı deneyeceksenizde çok net ve kısa bir açıklama yapın bence çünkü açıklamanız uzadıkça yeni bir pota sebebiyet verebilir. Hayırlısı neyse o olur hakkınızda umarım

Çok teşekkür ederim.Mesajla kendimi ifade edemedim yüzyüze konuşacağım en azından beni yanlış tanımasın.
Bir araya geldiğinizde açıklamanızı güzelce yapın , heyecanlanmayın.Bir de çok üstüne düşüyor gibi davranmayın.Çok iyi bir insan olabilir ama müdür olduğunuz için mahçup olucak duruma da getirmeyin kendinizi.Yapacak bişey yok yani.Hayat böyle kimisi müdür olur kimisi patron olur kimisi işsiz kimisi düz memur olur.Sizin onu kötü niyetle söylemediğinizi anlamış olması gerekirdi bu çocuğun.Pot kırdınız diye sizinle bir daha görüşmüyorsa da güle güle gitsin.Eziklemeyin kendinizi , açıklayın güzelce bitti gitti.

Bir araya geldiğinizde açıklamanızı güzelce yapın , heyecanlanmayın.Bir de çok üstüne düşüyor gibi davranmayın.Çok iyi bir insan olabilir ama müdür olduğunuz için mahçup olucak duruma da getirmeyin kendinizi.Yapacak bişey yok yani.Hayat böyle kimisi müdür olur kimisi patron olur kimisi işsiz kimisi düz memur olur.Sizin onu kötü niyetle söylemediğinizi anlamış olması gerekirdi bu çocuğun.Pot kırdınız diye sizinle bir daha görüşmüyorsa da güle güle gitsin.Eziklemeyin kendinizi , açıklayın güzelce bitti gitti.
Ben sadece kendimi düzgünce ifade edeceğim olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok.
Ne güzel ben de yükseleni koç bir Oğlak burcuyum aynı patavatsizliktan bende de var. Yani bazen böyle kendimi ifade ederken iletişim hataları yaşıyorum. Bence özel hayatınızla iş hayatınızı tamamen birbirinden ayrı düşünün. Yani çocuğun pozisyon olarak sizin altinizda çalıştığını unutun ve hayatını kolaylastirmaya falan çalışmayın şu aşamada iyice yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyin. İllaki şansınızı deneyeceksenizde çok net ve kısa bir açıklama yapın bence çünkü açıklamanız uzadıkça yeni bir pota sebebiyet verebilir. Hayırlısı neyse o olur hakkınızda umarım
Amin. Teşekkür ederim

Beraberliğiniz devam etmese de gönlünü almanız lazım. Görgü kuralı olarak. “Uzun zamandır hayatımda biri olmadığı için nasıl davranmam, konuşmam gerektiğini unutmuşum. Hep sen ödüyorsun diye rahatsız olmuştum. Devamlı birinin ödemesinin haksızlık olduğunu, adil olmadığını düşünüyorum. O yüzden o an sadece seni ödememen için ikna etmeye odaklanmıştım. Yoksa öyle düşündüğünden değil. Uykusuzdum da seni ikna etmek için saçma sapan konuştum. Benimle görüşmek istememene üzülsem de bir şey diyemem, bu senin kararın. Ama umarım beni affedersin” vs deyin.
Uzun zamandır hayatımda biri yok demek de ne biliyim , çok açıklamasa mı ki o kısımları?

Hiç aklıma gelmedi Fake olduğu.Belki erkek üyedir ve Fake tir haklısınız.

Bahsettiği kişiyi telefonuna “The boy kalp kalp” diye kaydetmiş olması ve whatsapptaki ilk mesajının bu olay sonrasında olması bana garip geldi. Ben bunu sorduktan hemen sonra da “Cevap geldi, olmadı, teşekkürler.” tarzı bir şey yazması da şüphelerimi güçlendirdi :D
Ama günahını alıyor da olabilirim tabii, sadece bir ihtimal.

Bahsettiği kişiyi telefonuna “The boy kalp kalp” diye kaydetmiş olması ve whatsapptaki ilk mesajının bu olay sonrasında olması bana garip geldi. Ben bunu sorduktan hemen sonra da “Cevap geldi, olmadı, teşekkürler.” tarzı bir şey yazması da şüphelerimi güçlendirdi :KK70:
Ama günahını alıyor da olabilirim tabii, sadece bir ihtimal.
Kız ne cingözsün. :KK53::KK53: Dediğin gibi olabilir.Sosyal deney mi yapıyor neyse kendince.Ama yönetim yemedi demek ki.Valla bravo !!

Düşünmeden konuşmanin sonucu ne yazık ki bir ilişkiyi başlamadan bitirmiş. Gerçekten bu kişiye karşı birşeyler hissediyorsanız, tekrar kalbini kazanmak için mücadele edin. Ne kadar üzgün oldugunuzu kendisine hissettirin.

Samimiyetinize inanıyorum ama oğlak burçları paraya statüye oldukça önem verirler diye biliyorum. Bu ilişki devam ederse bu durumu kafanıza takmayacağınızdan emin misiniz? Bir erkek için kendinden üst seviyede bi kadınla beraber olmak zaten zordur herhangi bi konuda. Hele ki statü ve maddiyatsa. Siz potu kırmadan önce de eminim oldukça düşünüyordur beyfendi bu konuyu. O yüzden çok kötü olmuş. Fikrim, şuanki durum toparlansa bile bu sorunun hallolmayacağı yönünde. Hayırlısı olsun ikiniz için de

Eeee şimdi fake mi yani? Bi insan saçma sapan whatsappta fake mesaj yazıp ekran görüntüsü falan paylaşıp aslında olmayan bi olay hakkında sayfalarca yazacak kadar işsiz olabilir mi ya?

Back
X