Bu neydi şimdi ?

Benim hediyemi baskasina verip henuz bir resmiyet olmayan cocuk yastaki kizin hediyesini anlatsa ben de bi noluyoruz derim.

Ha sekerligi begenebilir tabi ki ama bunu gozune sokmamali hele ki senin hediyene yaptigi sey ortadayken

Ben sanirim yalandan tek cumleyle anneler gununu kutlardim.

bende orda örnek verdim yani bir sürü ihtimal var inanın amacım kötü bir şey söylemek değil ama hep aklınızda kalıcak hediyeyi verdiği.Aynı şekilde kvdenin de sizin hakkında düşünceleri olucak böyle şeyler karşılıklıdır. Bu kadar takmaya değmez. Ailesiniz çünkü o da bir anne.

Hediye konusunda haklısınız, bende olsam bir daha hediye almazdım.

Ama anneler gününü kutlamalısınız, hediye işi başka bu başka.

canım çok manevi anlam yüklememiş olabilir hediyene, 4 evde olacak birşey sonuçta ve dediğin gibi normal çay kaşığına alışkınız,biblo gibi birşey de değil vitrine istememiş olabilir kuzum. Bir de sağlık durumunu düşünmüş bence yani üzüleceğin aklına gelmemiş

Kayinvaliden ne yapmaya çalışıyor anlamadim sana değer vermiyorsa sen de kendini geri çek senin iyi niyetini hak etmiyor yaziiik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…