- 20 Şubat 2019
- 1.361
- 2.601
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Yüzünü gördünüz, almanız gereken dersi aldınız. Bir daha hak ettiği kadar davranırsınız. Yüzsüzmüş gerçekten9 yıllık bir arkadaşım var .. aynı ildeyiz ikimizde gurbetteyiz ancak arkadaşımın ertelemeleri ve sürekli ortaya konan bahaneleri yüzünden 3,5 yıl sonra ilk kez dün görüşebildik.. ikimizinde küçük çocuğu var ..oyun alani olan ikimize eşit sayılan bir mesafede buluştuk ancak...buluşma saatimizden tam 2 saat sonra buluşma yerine geldi bahanesi çok sevdiği bir tanıdıkları gelmiş hayır diyememisler .. Ben cocukla orada ne yapacagimi şaşırdım.. içimden defalarca eve dönmek geldi ancak dönmedim bekledim özrünü diledi hiçbir şey yokmuscasina onunla vakit geçirdim kızım inanılmaz yoruldu ağladı mizmizlandi ona rağmen durdum sohbet ettim vakit geçirdim ben onca yolu yeniden çekip eve döndüm kızım aşırı yoruldu ve ne mi oldu ? Arkadaşım arayıp dün çok durgundun yüzün gülmuyordu yıllar sonra buluştuk arkadaşlık bu mu diye hesap sordu...Ben elimden geldiğince guleryuzle ona sarılarak sırtını sivazlayarak sohbet etmişken kızımın yorgunluğunu göz ardı edip onu mutlu etmeye çalışmışken kalkıp birde fırçaladıktan bugün..konuşalı 3 saat oldu ve şu 3 saattir kendimi sorguluyorum bu kadar insanlara bu inisiyatifi neden verdim diye ben gercekten şunu anladım fazla tevazu ahmaklıktır gercekten
Çok haklısınYüzünü gördünüz, almanız gereken dersi aldınız. Bir daha hak ettiği kadar davranırsınız. Yüzsüzmüş gerçekten
Kendi kabahatini size yansıtmış.insallah cevap bile vermemissinizdir9 yıllık bir arkadaşım var .. aynı ildeyiz ikimizde gurbetteyiz ancak arkadaşımın ertelemeleri ve sürekli ortaya konan bahaneleri yüzünden 3,5 yıl sonra ilk kez dün görüşebildik.. ikimizinde küçük çocuğu var ..oyun alani olan ikimize eşit sayılan bir mesafede buluştuk ancak...buluşma saatimizden tam 2 saat sonra buluşma yerine geldi bahanesi çok sevdiği bir tanıdıkları gelmiş hayır diyememisler .. Ben cocukla orada ne yapacagimi şaşırdım.. içimden defalarca eve dönmek geldi ancak dönmedim bekledim özrünü diledi hiçbir şey yokmuscasina onunla vakit geçirdim kızım inanılmaz yoruldu ağladı mizmizlandi ona rağmen durdum sohbet ettim vakit geçirdim ben onca yolu yeniden çekip eve döndüm kızım aşırı yoruldu ve ne mi oldu ? Arkadaşım arayıp dün çok durgundun yüzün gülmuyordu yıllar sonra buluştuk arkadaşlık bu mu diye hesap sordu...Ben elimden geldiğince guleryuzle ona sarılarak sırtını sivazlayarak sohbet etmişken kızımın yorgunluğunu göz ardı edip onu mutlu etmeye çalışmışken kalkıp birde fırçalandim bugün..konuşalı 3 saat oldu ve şu 3 saattir kendimi sorguluyorum bu kadar insanlara bu inisiyatifi neden verdim diye ben gercekten şunu anladım fazla tevazu ahmaklıktır gercekten
Aptalca kendimi açıklamaya çalışıyordum maalesef...O sizi fırçalarken siz ne yapıyordunuz?
O kadar haklısın ki anneligimden utanıyorum şu anValla babamin oglu olsa cocugumu rezil edipte 2 saat beklemem hayatta en nefret ettigim sey bekletilmek ceker giderdim birdahada gorusmezdim onunla. Hem suclu hem guclu
Maalesef öyle aptalım ki o şaşkınlıkla açıklama yapmaya calistimKendi kabahatini size yansıtmış.insallah cevap bile vermemissinizdir
Çünkü iyi olmaya çalıştım halbuki kendi yavrusuna bu eziyeti yapan biri iyi olamazdı onu unuttum aptallık ettim çok üzgünüm cokArkadaşınız eşi bulunmaz bir şaheser mi? neden çocuğunuzu hiçe sayıp 2 saat beklediniz?
Bu tip karakterler neyin kafasındalar cidden. Yuh yani yuh!9 yıllık bir arkadaşım var .. aynı ildeyiz ikimizde gurbetteyiz ancak arkadaşımın ertelemeleri ve sürekli ortaya konan bahaneleri yüzünden 3,5 yıl sonra ilk kez dün görüşebildik.. ikimizinde küçük çocuğu var ..oyun alani olan ikimize eşit sayılan bir mesafede buluştuk ancak...buluşma saatimizden tam 2 saat sonra buluşma yerine geldi bahanesi çok sevdiği bir tanıdıkları gelmiş hayır diyememisler .. Ben cocukla orada ne yapacagimi şaşırdım.. içimden defalarca eve dönmek geldi ancak dönmedim bekledim özrünü diledi hiçbir şey yokmuscasina onunla vakit geçirdim kızım inanılmaz yoruldu ağladı mizmizlandi ona rağmen durdum sohbet ettim vakit geçirdim ben onca yolu yeniden çekip eve döndüm kızım aşırı yoruldu ve ne mi oldu ? Arkadaşım arayıp dün çok durgundun yüzün gülmuyordu yıllar sonra buluştuk arkadaşlık bu mu diye hesap sordu...Ben elimden geldiğince guleryuzle ona sarılarak sırtını sivazlayarak sohbet etmişken kızımın yorgunluğunu göz ardı edip onu mutlu etmeye çalışmışken kalkıp birde fırçalandim bugün..konuşalı 3 saat oldu ve şu 3 saattir kendimi sorguluyorum bu kadar insanlara bu inisiyatifi neden verdim diye ben gercekten şunu anladım fazla tevazu ahmaklıktır gercekten
Fazla ozguven ve benmerkezcilik..Ben arkadaşlığımızda şeffaf olalım dedim bunu hep derim ama kalkıp hesap sor demedim kalk ban saldır demedim uslup sorunu varmış kördüm ve gördumBu tip karakterler neyin kafasındalar cidden. Yuh yani yuh!
Anneliğizden utanmaya gerek yok.Alacağınız dersi aldınız,bu size kötü bir deneyim oldu.Demek ki aranıza sınır çizmeniz gereken insanlar var.Böyle bir durumda ben olsaydım bir daha asla görüşmezdim.O kadar haklısın ki anneligimden utanıyorum şu an
Kendimi gördüm benimde en yakın arkadaşım aynı sehirde gurbettyiz 2 kere görüştük 3 yılda ve benim.israrlarimla . Kendisi kocasıyla çok mutlu ve başka kimseyle görüşesi yok. Gerçekten neden hep daha çok seven ben ölüyorum bilmiyorum. Ararım açmazlar geri donemzler ben birini acamasam hemen mesaj atarım şöyle isim var diye veya hemen dönerim ne garip9 yıllık bir arkadaşım var .. aynı ildeyiz ikimizde gurbetteyiz ancak arkadaşımın ertelemeleri ve sürekli ortaya konan bahaneleri yüzünden 3,5 yıl sonra ilk kez dün görüşebildik.. ikimizinde küçük çocuğu var ..oyun alani olan ikimize eşit sayılan bir mesafede buluştuk ancak...buluşma saatimizden tam 2 saat sonra buluşma yerine geldi bahanesi çok sevdiği bir tanıdıkları gelmiş hayır diyememisler .. Ben cocukla orada ne yapacagimi şaşırdım.. içimden defalarca eve dönmek geldi ancak dönmedim bekledim özrünü diledi hiçbir şey yokmuscasina onunla vakit geçirdim kızım inanılmaz yoruldu ağladı mizmizlandi ona rağmen durdum sohbet ettim vakit geçirdim ben onca yolu yeniden çekip eve döndüm kızım aşırı yoruldu ve ne mi oldu ? Arkadaşım arayıp dün çok durgundun yüzün gülmuyordu yıllar sonra buluştuk arkadaşlık bu mu diye hesap sordu...Ben elimden geldiğince guleryuzle ona sarılarak sırtını sivazlayarak sohbet etmişken kızımın yorgunluğunu göz ardı edip onu mutlu etmeye çalışmışken kalkıp birde fırçalandim bugün..konuşalı 3 saat oldu ve şu 3 saattir kendimi sorguluyorum bu kadar insanlara bu inisiyatifi neden verdim diye ben gercekten şunu anladım fazla tevazu ahmaklıktır gercekten
Arkadaşım bana şunu da itiraf etti yıllarca beni ertelenmesinin sebebi kocasıymis görüşmemize sıcak bakmiyormus..ama ilk canı sıkıldığında aradığı da hep bendim...Kendimi gördüm benimde en yakın arkadaşım aynı sehirde gurbettyiz 2 kere görüştük 3 yılda ve benim.israrlarimla . Kendisi kocasıyla çok mutlu ve başka kimseyle görüşesi yok. Gerçekten neden hep daha çok seven ben ölüyorum bilmiyorum. Ararım açmazlar geri donemzler ben birini acamasam hemen mesaj atarım şöyle isim var diye veya hemen dönerim ne garip
Hayir kotu annelikle alakasi yok biz malesef degeri olmayanlara deger verdigimiz icin kaybediyoruz. O senin yerinde olsaydi 5dakika beklemezdi. Bu arkadas seni yipratir bence gorusmemek en iyisi.O kadar haklısın ki anneligimden utanıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?