Bu neydi simdi ?

Arkadaşım bana şunu da itiraf etti yıllarca beni ertelenmesinin sebebi kocasıymis görüşmemize sıcak bakmiyormus..ama ilk canı sıkıldığında aradığı da hep bendim...
Aynen canları sıkışıp bişey olduğunda ararlar biz arasak acamazlar meşgul olurlar

Arkadaşım bana şunu da itiraf etti yıllarca beni ertelenmesinin sebebi kocasıymis görüşmemize sıcak bakmiyormus..ama ilk canı sıkıldığında aradığı da hep bendim...
Görüşmenize neden sıcak bakmıyormuş? Ne demek istiyor?

Tahtalari eksik heralde arkadasinizin... soyle insani yaninizda gezdirmeyin daha.arkadasliktan cok zarari var size. 1 musibet 1000 nasihattan iyidir diye bosa dememisler.

Maalesef öyle aptalım ki o şaşkınlıkla açıklama yapmaya calistim

Öncelikle o sizin 9 yıllık arkadaşınız değil; 9 yıl önce tanıştığınız, ara ara da konuştuğunuz bir insan.

Zamanı geri alamaz , yaşanmış olan olayı da silemeyiz. Ancak yaşananlardan ders alabiliriz. Tarih tekerrür etsin istemiyorsanız , bu olaydan almanız gereken dersi alıp ilerlemelisiniz.

Eşiyle çok kavga ediyorlar benim doldurduğumu zannediyormus aksine boşanma aşamasına geldiğinde onu durduran bendim eşiyle arasını bulan asla gaz vermeyen öfkesini dindiren ..
Siz bedava psikologluk yapmışsınız galiba, işi düştükçe dert yandığı birisiniz.

Birilerini silmeyi, engellemeyi hep ergence bulmuşumdurama ama hak eden biri varsa o da budur. Çünkü bu kişiye kendinizi açıklamaya çalıştığınız dakikalara yazık.

3.5 yıldır aynı ilde görüşmemek ne demek sizce? Sizinle arkadaşlık yapmak istemiyor size değer de vermiyor. Zaten 2 saat sizi bekleterek açıkça da ifade etmiş bunu.Arkadaşlığınızı kesin telefonla bile görüşmeyin

Sizi birine çok benzettim. Benzer hataları yapıp sonra neden böyle davrandım niye çocuğumu kendimi niye düşünmedim diyen birine. kendime... off bu fazla tevazuu ne zaman azalacak

Benim de sizin gibi bir arkadaşım vardı. Vardı diyorum çünkü artık yok.

Biz haftada bir görüşürdük. Yaptıkları birikmiş galiba bir günde ilişkiyi kestim.

Son görüştüğümüz gün bir yerde oturuyoruz, telefonu çalıyor, açıyor boş boş konuşuyorlar(beni arayan olsa, mevzu önemsizse müsait olduğumda döneceğimi söyleyip kapatıyorum.Aksi durumda telefondakine de yanımdakine de haksızlık yaptığımı düşünüyorum.) Telefon mevzusu masada birdaha tekrarlandı. Neyse bir süre oturduktan sonra kalktık, yolda yürürken telefonu yeniden çaldı, yine boş muhabbet. Düşündüm, karşıdaki ile konuşmak istiyorsa konuşacak tabi ama ben saksı gibi niye yanındayım. Sonra adımlarımı yavaşlattım, baktım fark etmiyor yolumun üzerindeki ilk mağazaya daldım, bir güzel alışveriş yaptım. Akına gelince aradı açmadım. Mesaj çekti cevap vermedim. İlk karşılaştığımız yerde de arkadaşlığı bitirdim.

İki saat sonra mı geldi Sizde nasıl bir sabır var hayatta o kadar kimseyi bekleyemem (istesem de zorlasam da beceremem) kurdeşen dökerim o süreçte. Taş çatlasın 15 dakika onda da söylenirim zaten. Her konuda böyle misiniz bu denli sabırlı, sakin?

Arkadaşınızın eşini bilmem ama arkadaşınızın kendisi sizle görüşmek istemiyor gibi geldi bana. 3.5 Yıl görüşmeyi ertele,buluşmaya iki saat geç git ,üstüne dün neden yüzün gülmüyordu diye tavır yap.Sorun çıkarmaya yer arıyor basbaya.Evli değilim ama şayet olsam eşimin görüşme dediği kişiye de hönk diye "kocam seninle görüşmemi istemiyor seni yuvamı yıkan kadın olarak görüyor" da tövbe demem . Kadın görüşmek istemiyor kocasını da katmış ortaya.

Ay içim soğudu

Son düzenleme:
Aptalca kendimi açıklamaya çalışıyordum maalesef...
Bingo, cevap burada.
Hadsiz ve bencil olduğu seni kolayca ekip rahatça 2 saat bekletme cüreti bulmasından belli oluyor zaten. Sana saygısı yok, değer de vermiyor, sen sürekli açıklama yapıp egosunu şişirdiğin için de tepene bindikçe biniyor.
Ağzının payını verip iletişimi kesmedikçe daha çok laf yersin. Sen hâlâ açıklama yapma peşindesin.

Arkadaşın ince düşünememiş, yaptığının hiç hoş bir hareket olmadığını ve seni ne kadar etkilediğini fark edememiş ki sana bunları söylüyor. Yani sebebi düşüncesiz olması sadece, kötü niyetle söylediğini sanmıyorum. Sen de geç kaldın yoruldum biraz da bozuldum açıkçası ama sana hissettirmemekte çalışmıştım diye konuşursun olur biter. Kendini doldurma bence hiç, ne güzel 9 yıllık arkadaşlık. Ben böyle böyle sildim arkadaşlarımı hep bir iki tane kaldı şimdi, hayatımda yeni yeni empatiyi alttan almayı öğreniyorum ve insanlardan beklemeden mutlu mutlu yaşıyorum

İki saat bekleyerek hata etmişsiniz. Arkadaşınız hem saygısız hem yüzsüz. Görüşmek zorunda değilsiniz böyle biriyle.

İyi etmiş. Neden öyle diyorum çünkü beni ve yavrumu hiçe sayıp buluşmaya iki saat geç gelen birine tepkimi dile getirmekten sakındığım için ben hakettim bunu derdim bence gecikeceğini özgörüp size haber verebilrdi siz de giderdiniz iki saat beklenmez siz sanki ha şiödi geldi gelecek diye beklemişsiniz. Bunu söylemediği için o suçlu. Ortalama bir saat diyelim hadi, yavrunuzun sıkıldığını anlayıp sizhaber edip gidebilirdiniz.ayıp olmasın diye gitmemişsiniz ama bakın beyniniz gitöiş olacak ki kadına vücut diliyle msj vermişsiniz ki haklısınız da. Açıkça konuşsaydınız keşke ben çok yoruldum, kırıldım neden böyle yaptın, keşke iptal etseydin ben de kalkamadım falan diye..
neyse olan olmuş zaten 4 senede bir görüşmüşsünüz ona da gerek olmadığını anlamışsınızdır. Umarım sorduğunda yok öyle değildim faln demediniz, açıkça içinizde ne varsa söyleseydiniz, hak verir vermez kendi bileceği iş. Bira empati kimseyi öldürmez yani.

Anlaşılan kendinden çok taviz vermiş ve üstüne bir de 2 saat beklemişsin, öyle arkadaş olmaz cnm hemen tüm ilişkilerini bitir ve ayrıl

Bir kişiye 3,5 yıl buluşalım diye yalvarılmaz. Siz muhtemelen sürekli buluşalım demişsiniz o gelmemiş. Eee ne olur g.t.ü kalkar tabi. Bırak gitsin

Bu insanla tekrar görüşmeyin ama kendinizi de bu kadar hırpalamayın. Zaten çocukla özellikle oyun alanlı bir yere gidince baya bir duruluyor. Siz de ha geldi ha gelecek derken 2 saat beklemişsiniz. Bu kötü anne olduğunuzu göstermez. "Anneliğimden utandım" falan ağır olmuş. Kendinizi bu kadar ezmeyin. Oldu bitti, dersler çıkarıldı. Çocuğunuz da bugün dinlenir olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…