Bu neyin belirtisidir yardimmm

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
116
Diğer
Selam herkese.Arkadaslar ben 1.5 hamileyim.Dun sabah erken kalktim ve sabahtan aksama kadar fazlasiyla ev isi yaptim misafirim de vardi.Yani gunluk isimden kat kat artik calistim dun.Ve aksam bi baktim sag tarfimda sanki kus kanat cirpar ya oyle bisey var cok bekledim gecicek gecmedi.Uyudum sabah kalktim yoktu.Ama simdi yine basladi.Sanki sag tarafimda bisey kanat cirpiyo.Bu neyin belirtisidir lutfen yardim edin bunu yasayn oldumu?

hamilelerde oluyor bu durum diye duymuştum canım olumsuz birşey olduğunu sanmıyorum ama yinede bir doktora görün istersen için rahat eder belki de yorgunluktandır inşallah bir şey yoktur içini ferah tut:42:

hamilelerde oluyor bu durum diye duymuştum canım olumsuz birşey olduğunu sanmıyorum ama yinede bir doktora görün istersen için rahat eder belki de yorgunluktandır inşallah bir şey yoktur içini ferah tut:42:

cnm cok saol ins dedigin gibidir

bence tek sebebi kendini fazla dinliyorsundur. bende hamileyken akşama kadar orama bişey oldu burama bişey oldu. pırtladı tırtladı. derdim bitmişti eşim artık bunalmıştı. daha bunlar başlangıç canım kafanı takma istersen içini rahatlatmak için doktorunu ara.

Back
X