Bu neyin kafası sevgilim?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.

İki gün önce sevgilime askılıyla fotoğraf attım triplere girdi. Sebebi büyük ihtimalle evde ben nasıl öle dolaşıyorum modu.

Bildiğimden de evdekiler gitsin öle sana foto atcam demiştim. Abi şaka mı ?

Bugün yazdım sebepsz küs kalmayalım sebebi var diyo ne diyorum şaka mı yapıyosun diyo açıklıyorum kimse yoktu bak vs ya benle dalgamı geçiyon diyo. En sonda sus artık ağzımdan bir şey çıkcak ben sana hata olmucak demedim mi bide sana normal geliyo ki soruyosun sebep ne diye iyi geceler.

Sövesim var. Çok var. Kıskançlıktan mı ne zıkkımdan ne boktan. Artık 1 yıldır. Aşkın gözü körde bu kadar körünü ve salağı bir benim.

Şuna söyle okkalı bir mesaj atmak istiyorum. Haddini bildiren sonra engellicem. Ama ne diyebilirim!

Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.

Fotograflari atiyorsunuz sonra eski sevgilim bana santaj yapiyor diyorsunuz. + Ona ne yahu askili t-shirt giyerken ona mi soracaksin.

ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.

Piyangodan para cikacagina inansan daha mantikli olur.

Bence çıplak olmadığın için sıkıntı oldu

Kızlar adam tipik kıskanç ama artık baydı, yok bilek gözüktü yok dar paaça yok makyaj. Yok oraya baktın, yok dedikodu yaptın üff. Hayatım zindan oldu herkesi kaybettim sayesinde. Artık dur demek istiyorum.
Bence tipik bir kiskanc degil. Standardin baya ustunde. Bence sevgilini anlatan kelime kiskanc bile degil. Manyak daha uygun bir kelime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…