Aısıshıssj bence belki bir kaç doktor sonrasıBekle kesin duzelir sevgilinBir anda aydinlanma falan yasar belki
Bunu sonradan gordum pardon. Bence hicbir sey deme, direkt engelle. Gerisini kendi dusunsun.Şuna söyle okkalı bir mesaj atmak istiyorum. Haddini bildiren sonra engellicem. Ama ne diyebilirim!
Herhalde çıplak foto atsam direk engellerdi ahahaahFotograflari atiyorsunuz sonra eski sevgilim bana santaj yapiyor diyorsunuz. + Ona ne yahu askili t-shirt giyerken ona mi soracaksin.
Günün yorumu. Yapistirmisin : DInsanin kendini bilmesi guzel.bisey..
Ama bence yollama gerçekten ilerde zor duruma düşebilirsin gerek yok sütü bozuk çokHahahahaha Olabilir...
Herhalde çıplak foto atsam direk engellerdi ahahaah
uff evet bir de bu durum var. Aman diyim o askiliyi cikarip resim gonderme. Ugrasirsin sonra. Devir kotu.Fotograflari atiyorsunuz sonra eski sevgilim bana santaj yapiyor diyorsunuz. + Ona ne yahu askili t-shirt giyerken ona mi soracaksin.
Piyangodan para cikacagina inansan daha mantikli olur.
Bacım öle yollasam bu herhalde sen yollumusun der engeller. Kafa tuhaf çalışıyo bunun. Normal değilAma bence yollama gerçekten ilerde zor duruma düşebilirsin gerek yok sütü bozuk çok
Sende tehlikeli şeyler yapıyorsun farkında değilsinBacım öle yollasam bu herhalde sen yollumusun der engeller. Kafa tuhaf çalışıyo bunun. Normal değil
Hahhaha bence ilerde avucnu açcak..tuvalete girmene de kızıyor mu? malum donu falan indiriyoruz orda, fayanslar görür...
saçın yüzüne değse tenini kıskanıııırımmm, seni saran kemerdeeen belini kıskanırıııım...
sonrası 3. sayfa haberi: kıskançlık cinayeti!
allah aşkına pirim vermeyin şu tek hücrelilere ya, nolur ya
Bacım öle yollasam bu herhalde sen yollumusun der engeller. Kafa tuhaf çalışıyo bunun. Normal değil
Ya askılı fotoda sıkıntı yok bence normalde bile insanlar giyiyor eskiden giyiyordum. Ki silmiştir o millet görür eder diye saklamaz foto. Benim sıkıntım ona attığım bi fotodan bana küsmesi askılıyla çekindim diye evde çekindim diye. Yada ne düşünüyor bilemiyorum.. sana normal geliyo falan demiş yani ne kurduysa artıkSende tehlikeli şeyler yapıyorsun farkında değilsin
Sanırım kalmıcağım. Buradan güzel laf şeçiyorum. Haddini dediklerini ağzına tıkıyarak gitme vakti. Çok sustumda bu zamana kadarnormal olmayan adamla sevgili kalmaya devam etmek ne peki?
Belli olmaz canım kimin ne çıkacağı belli olmaz o kadar kişi paylaşıyor şantaj vs. ilerde üzülmeYa askılı fotoda sıkıntı yok bence normalde bile insanlar giyiyor eskiden giyiyordum. Ki silmiştir o millet görür eder diye saklamaz foto. Benim sıkıntım ona attığım bi fotodan bana küsmesi askılıyla çekindim diye evde çekindim diye. Yada ne düşünüyor bilemiyorum.. sana normal geliyo falan demiş yani ne kurduysa artık
Hahhaha bence ilerde avucnu açcak..
Tuhaf yani. Anlamıyorum ki.. neden böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?