Bu neyin kafası sevgilim?

Sen iyice kafayi yedin.
Kendi evimde bile huzurum kalmadi sayende..
Bir sure beni rahat birak senle gorusmek istemiyorum...yaz..
Belki dank eder..bir ihtimal.

Fotograflari atiyorsunuz sonra eski sevgilim bana santaj yapiyor diyorsunuz. + Ona ne yahu askili t-shirt giyerken ona mi soracaksin.

Piyangodan para cikacagina inansan daha mantikli olur.
uff evet bir de bu durum var. Aman diyim o askiliyi cikarip resim gonderme. Ugrasirsin sonra. Devir kotu.

tuvalete girmene de kızıyor mu? malum donu falan indiriyoruz orda, fayanslar görür...
saçın yüzüne değse tenini kıskanıııırımmm, seni saran kemerdeeen belini kıskanırıııım...
sonrası 3. sayfa haberi: kıskançlık cinayeti!
allah aşkına pirim vermeyin şu tek hücrelilere ya, nolur ya

Hahhaha bence ilerde avucnu açcak..

Tuhaf yani. Anlamıyorum ki.. neden böle

Sende tehlikeli şeyler yapıyorsun farkında değilsin
Ya askılı fotoda sıkıntı yok bence normalde bile insanlar giyiyor eskiden giyiyordum. Ki silmiştir o millet görür eder diye saklamaz foto. Benim sıkıntım ona attığım bi fotodan bana küsmesi askılıyla çekindim diye evde çekindim diye. Yada ne düşünüyor bilemiyorum.. sana normal geliyo falan demiş yani ne kurduysa artık

Belli olmaz canım kimin ne çıkacağı belli olmaz o kadar kişi paylaşıyor şantaj vs. ilerde üzülme

Bu zamana kadar bir umut düzelirsin ya da beynin normal fonksiyonlarını hasbel kader kazanırsın diye bekledim ama artık dayanamıyorum. Sen kendini hint kumaşı mı,8.dünya harikası mı sanıyorsun? Ortada ahlak ya da namus varsa ve bu benim üzerimden konuşuluyorsa buna sahip çıkacak benim, bunu bir askılı bluzden dolayı girdiğin trip için detaylı açıklıyorum ve son açıklamam; nerede ne giyeceğimi, nerden geleceğimi ben bilirim. Hayatıma seni dahil ettiysem hayatımın tapusunu üzerine yapmadım, YALLAH. Yazın ve yollayın

Hahhaha bence ilerde avucnu açcak..

Tuhaf yani. Anlamıyorum ki.. neden böle

deliyi anlamaya çalışmak daha büyük delilik, hiç zorlama
ya engelle gitsin kudursun aman ne halt ederse etsin ya oksijen israfı,
evde askılı giymeyecekmişsini, niye? kendisinin kızı, kardeşi evde askılı giyince hallenesi mi geliyormuş?

Bence bi bikini üstüyle çekil yollada hemen ayrılsın senden. Belki sen cesaret edemezsin falan. Kökünden çözülsün bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…