- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
Böyle bi hastalıklıyla evlendim. Kıskançlığı beni deli ediyor. Bide ben tesettürlüyüm yani dar falanda giymem yine kıyafetime karışır. (Açık renkler neymiş dikkat çekermiş)ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.
İki gün önce sevgilime askılıyla fotoğraf attım triplere girdi. Sebebi büyük ihtimalle evde ben nasıl öle dolaşıyorum modu.
Bildiğimden de evdekiler gitsin öle sana foto atcam demiştim. Abi şaka mı ?
Bugün yazdım sebepsz küs kalmayalım sebebi var diyo ne diyorum şaka mı yapıyosun diyo açıklıyorum kimse yoktu bak vs ya benle dalgamı geçiyon diyo. En sonda sus artık ağzımdan bir şey çıkcak ben sana hata olmucak demedim mi bide sana normal geliyo ki soruyosun sebep ne diye iyi geceler.
Sövesim var. Çok var. Kıskançlıktan mı ne zıkkımdan ne boktan. Artık 1 yıldır. Aşkın gözü körde bu kadar körünü ve salağı bir benim.
ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.
İki gün önce sevgilime askılıyla fotoğraf attım triplere girdi. Sebebi büyük ihtimalle evde ben nasıl öle dolaşıyorum modu.
Bugün yazdım sebepsz küs kalmayalım sebebi var diyo ne diyorum şaka mı yapıyosun diyo açıklıyorum kimse yoktu bak vs ya benle dalgamı geçiyon diyo. En sonda sus artık ağzımdan bir şey çıkcak ben sana hata olmucak demedim mi bide sana normal geliyo ki soruyosun sebep ne diye iyi geceler.
Sövesim var. Çok var. Kıskançlıktan mı ne zıkkımdan ne boktan. Artık 1 yıldır. Aşkın gözü körde bu kadar körünü ve salağı bir benim.
ya ben artık kendimim mazosist olduğuna inandım da bir diğer inandığım şeyde bu çocuğun düzelme ihtimali.
Yok bacım çekinmiyorum bunun huyunu bildiğimden öle diyim dedim. Sadece çok sacma anlam veremedim. Bide ben soruyorum hani yaklaşıyorum ona noldu neden kızdın bana diyo sana ne kadar normal geliyo ki neden kızdığımı soruyosun, sonra diyorum gene aptallık yapıp bak fotoğraf mevzusuysa bu sefer diyo ki yok dalgamı geçiyosun açıklıyosun vs diyo. Ne tür kafa yaşıyor tuhaf.Evde kendi ailenizin yanında giymeye çekiniyorsunuz ama bu şekilde giyinip, sevgilinize gösterirken çekinmiyorsunuz!!!!!
İlginç!!!!
Onlar sizin anneniz,babanız,kardeşiniz...
Peki bu adam kim?????
Dış kapının, dış mandalı!!!!
22/28Yaşlar kaç ?
Yok bacım çekinmiyorum bunun huyunu bildiğimden öle diyim dedim. Sadece çok sacma anlam veremedim. Bide ben soruyorum hani yaklaşıyorum ona noldu neden kızdın bana diyo sana ne kadar normal geliyo ki neden kızdığımı soruyosun, sonra diyorum gene aptallık yapıp bak fotoğraf mevzusuysa bu sefer diyo ki yok dalgamı geçiyosun açıklıyosun vs diyo. Ne tür kafa yaşıyor tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?