Çatlama için biraz geç değil mi?Bazen yumurtalar çatladığında olabiliyormuş bende iki ay önce ilk defa yaşadım
teşekkür ederim. geceden beri başka kanama olmadı ama belki yavaş yavaş gelecektir.Adetiniz erken sokulecektir 1 hafta önce olabilir
Yok Ramazan'a iştirak ediyormusunuz bilmiyorum ama oruç vs beni etkiledi bu ay mesela, az veya çok olma erken olma vs gibi durumlar oldu genelde herkeste..teşekkür ederim. geceden beri başka kanama olmadı ama belki yavaş yavaş gelecektir.
bugüne kadar hiç adetimin geciktiğini ya da erken olduğunu hatırlamıyorum, hamilelik dışında. şimdi erken olması endişelendirmeli mi? çok yoğun ve stresli bir ay geçirdim, belki etkisi olabilir.
Gebelik testi mi :OYok Ramazan'a iştirak ediyormusunuz bilmiyorum ama oruç vs beni etkiledi bu ay mesela, az veya çok olma erken olma vs gibi durumlar oldu genelde herkeste..
Mevsimsel geçis sezonu da.. sanmıyorum bsy olduğunu yavaş yavaş gelicek büyük ihtimal.
Şu ihtimal de olur tahriş durumu olduysa kuruluk vs ondanda az bsy gelebilir adete yakın olur bazen. Takip edin kendinizi çok şüpheniz varsa test yapın
Mevcut durumunuzu bilemem yani o yönde şüphen varsa dedim yoksa boşver normal bı durumGebelik testi mi :O
adetin kaç gün sürdü ortalama 4 gün desen 13 günde öyle 17.gün yumurtlama olabilir yani devam ediyorsa adette erken geliyor olabilirÇatlama için biraz geç değil mi?
İkisi de pozitifse bi daha mı gelicez dünyaya demiş olabilirlerpozitifken ilişkiyemi girdiniz ,
İkisi de pozitifse bi daha mı gelicez dünyaya demiş olabilirler
20. günü. adetim, beyaz akıntı gelene kadar 8 gün sürüyor. bitmesinin üzerinden de 13 gün geçti.Geçen ay benzer akıntıyı ben de yaşadım konu sahibi, yumurtlama akıntısıydı. Döngünün kaçıncı günündesiniz?
:)pozitifken ilişkiyemi girdiniz ,
yerleşme kanaması da olabilirYeniden merhaba,
ayın 17'sinde adetim bitti, normalde adetimin başlamasına bir haftaya yakın var. dün ilişki esnasında biraz kan farkettim. adet yeni başladığı zamanki gibi, kırmızı renkte. günlük pede birazcık geldi, başka gelmedi. covid+ olduğum için hastaneye gidemiyorum, fakat çok merak ediyorum neden olmuş olabilir?
inşaallah bu değildiryerleşme kanaması da olabilir
20. günse yerleşme de olabilir. Anladığım kadarıyla henüz gebelik düşünmüyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin. Yine de birkaç gün sonra bir test yapın emin olmak adına.inşaallah bu değildirhiç fire vermeden korunuyoruz.
acaba daha ciddi bir sağlık probleminden dolayı olabilir mi diye korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?