Bu neyin kanı?

Polip varsa kanama veriyor.ben bu sorunla yaşadım kanama. Adetimin yarısından sonra oluyordu. Ama her defa ilişkiye girince yaşıyordum kan olayını.ben küçük operasyonla aldırdım polipimi geçti.
tavsiye; bir kaç gün bekleyib bir daha ilişkiye firmenizi tavsiye ederim.yine olursa kanama içerde polip ola bilir. Kanama olmazsa korkmayın derim))

teşekkür ederim. ilk kez başıma geliyor. karantina bitene kadar tekrar olursa, acele gideceğim doktora

Halen daha adet olmadım. Peçeteyle silerken, lekelenmeden kalan kanın oksitli hali geliyor kahverengili ama beyaz akıntıya karışmış olduğu için belli belirsiz. Bu ay hep korunmuştuk, hamile olmama ihtimal vermiyorum. Çok endişeliyim.
Bir kaç yafta önce, adımı soyleyemeyecek kadar stresli idim, buraya konu açmıştım ağda yaptırdığım yerden HPV kapmış olabilir miyim diye. Şimdi yine tetiklendi bu, sanki gerçekten kapmisim da şimdi kanser olduğum için kanadım gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…