Bu neyin nesi şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okul ortamında bu çok normaldir.aynı güzergahtaki meslektaşlarını devamlı bırakanlar var okulumuzda.ya da otobüs metro durağına kadar yol üstündeki.köylerde zaten benzini bölüşüp beraber gidip gelirler
işin ne önemi var ki zaten. insan eşine niye yalan söyler? ya arabaya aldığı kişiyle kırıştırıyordur ya da eşi hastalık derecesinde kıskançtır söylerse başının etimi yicektir uğraşmak istemez. eğer konu sahibi sıkıntılı bi tip değilse koca bi işler karıştırıyor ya da niyeti bozmuş bence

neden sizle tanışmak zorunda olsun?büyük şehirlerde memuriyet de ve kurumsal firmalarda kadın erkek beraber iş yaparlar bu çok normaldir.işyerinde en az 150 kadın oluyor hepsinin seceresini mi çıkaralım banane.zaten evli olduklarını biliyorlar birbirlerinin daha neyi didikleyeceğiz?
Herhangi bir iş arkadaşlığı değil ki 'biz kankayız' diyen bir eş var iki kişi birbiriyle samimi konuşuyorlar, madem kankan ben de tanışmak istiyorum senin dostunla, samimi arkadaşınla demenin nesi abes ? Eşin tutumundan neyin ne olduğunu anlarsınız, sanki ben eşin çalıştığı firmaya gidip herkesle tanışmalısın mı dedim ?

Herhangi bir iş arkadaşlığı değil ki 'biz kankayız' diyen bir eş var iki kişi birbiriyle samimi konuşuyorlar, madem kankan ben de tanışmak istiyorum senin dostunla, samimi arkadaşınla demenin nesi abes ? Eşin tutumundan neyin ne olduğunu anlarsınız, sanki ben eşin çalıştığı firmaya gidip herkesle tanışmalısın mı dedim ?
Velev ki tanıştınız veya ailecek görüşmeye başladınız. Birbirlerine el şakası yapmalarını aşırı laubali konuşmalarını hoş görecek misiniz o durumda? Hatta ailecek görüşüyoruz nasılsa diyip daha da arttirdilar dozu diyelim ki, eşinizin tutumu tavrı da çok rahat....al tanıştınız işte dedi...ne yapacaksınız?

Son düzenleme:
biz de abla denir abi denir bilmem ne hanım denir kanka dendiğini hiç görmedim.çünkü devlet kurumu.ama özel sektörlerde daha samimiler çalışanlar.onu gözlemledim hep.hele yaşları gençse kanka vs diye konuşuyorlar

Velev ki tanıştınız veya ailecek görüşmeye başladınız. Birbirlerine el şakası yapmalarını aşırı laubali konuşmalarını hoş görecek misiniz o durumda? Hatta ailecek görüşüyoruz nasılsa diyip daha da arttirdilar dozu diyelim ki, eşinizin tutumu tavrı da çok rahat....al tanıştınız işte dedi...ne yapacaksınız?

Çay ? Kadın misafir gelmiş , kuru kuru mu oturacak ? 😂

İşte sırf bunu gözlemlemek için bile tanışmak isterim. Eğer midemin almayacağı bir samimiyetse ikisinin de olduğu durumda bunu kabul etmeyecegimi söylerim. Ya ilişki kabul edilebilir bir düzeye gelir ya da ben bunu kabul etmiyorum deyip ayrılırım. Ama gözlemlemek hem benim için hem ailem için bir şans. Belki de gördüğümde kafamda kurmuşum gayet de güzel anlaşıyorlar ve başka bir durum yok diyebilirim.

Ben eşimin kadın bir arkadaşını her sabah alıp beraber işe gitmelerini asla kabul etmem. Üstüne bir de bunu saklayarak yapmış ve inkar ediyorsa...
Ahan da benim eşim sekreteriyle başbaşa çalışıyor, kadın odanın dışındaki masada oturuyor. O katta başka kimse de yok ikisi dışında. Ben kafamı nerelere vuram…😂 kahve çay getiriyor hatta, evden kek getirip ikram ediyor. Ölmeye gidiyom bu durumda😭

Ahan da benim eşim sekreteriyle başbaşa çalışıyor, kadın odanın dışındaki masada oturuyor. O katta başka kimse de yok ikisi dışında. Ben kafamı nerelere vuram…😂 kahve çay getiriyor hatta, evden kek getirip ikram ediyor. Ölmeye gidiyom bu durumda😭
hemen konu aç inceleyelim bu durumu.kadın aşırı aşırı şüpheli göründü gözüme :KK53: :KK45: :confused:

işyerine bir bahaneyle gidip görsün kadını.en azından içi rahat eder böyle kuruntularla yaşamaz.çocuk varsa onu da götürsün hatta.

Kadını görmek neyi değiştirecek ? Neden diğer kadın , konu sahibinin kocası sebebiyle hedef konumunda olsun ki.

Adam belki karısını kıskandırmak amacıyla ; olmamış olayları dahi olmuş gibi , evde abarta abarta anlatan bir şuursuz.

Ne kadar seviyesiz bir kadınmış ya. Eşinle konuş sakince, ve dikkat et derim ben.Allah yardımcın olsun ne diycemi bilemedim gerçekten
O çizgiyi eşi koruyacak,diğer kadın değil seviyesiz olan eşi burada.Ne diye konuşsun eşiyle mesela biraz daha gizli saklı yapsın diyemi.Erkek her haltı yer ama kadın suçlu... Ne yazık buna izin veren erkek zaten.

Kadını görmek neyi değiştirecek ? Neden diğer kadın , konu sahibinin kocası sebebiyle hedef konumunda olsun ki.

Adam belki karısını kıskandırmak amacıyla ; olmamış olayları dahi olmuş gibi , evde abarta abarta anlatan bir şuursuz.
kuracak duracak kafasında o çok belli.o yüzden gitsin dedim.biz ne yazsak da rahatlamayacak ki

kuracak duracak kafasında o çok belli.o yüzden gitsin dedim.biz ne yazsak da rahatlamayacak ki

Konu sahibini rahatlatmak gibi bir düşünce içerisine giremeyeceğim. Rahatsız olunan durum neyse eşiyle çözmeli.

Konu sahibi , belki işyerinde konudan hiçbir haberi olmayan bir kadını zan altında bırakacak , itibarını zedeleyecek bilmiyoruz.

O yüzden bu tür teşvikleri çok tehlikeli buluyorum.

Konu sahibi eşini çok kıskanıyorsa : kocasına "bundan sonra evinin erkeği , çocuklarımın babası ol" diyebilir , kocası evde kendisi dışarda çalışarak bir müddette bu şekilde yaşamayı deneyebilirler.

Olayı çarpıtmayın lütfen. Sorun burada kişinin bunu saklaması, inkar etmesi ve karşı tarafın kuzum gibi lakayit kelimeler kullanması...
Benim de eşimin odasında kadın çalışan var, bir gün olsun sorgulamadım. Ama benden gizli alıp işe götürseydi, kuzum gibi konuşmalar yapsaydı işkillenirdim. İran'da yaşamıyoruz sonuçta, kadın erkek her ortamda beraber bulunuyor. Konu sahibinin şüphelendiği birşey olmasaydı burada paylaşmazdı Zaten

Olayı çarpıtmayın lütfen. Sorun burada kişinin bunu saklaması, inkar etmesi ve karşı tarafın kuzum gibi lakayit kelimeler kullanması...
Benim de eşimin odasında kadın çalışan var, bir gün olsun sorgulamadım. Ama benden gizli alıp işe götürseydi, kuzum gibi konuşmalar yapsaydı işkillenirdim. İran'da yaşamıyoruz sonuçta, kadın erkek her ortamda beraber bulunuyor. Konu sahibinin şüphelendiği birşey olmasaydı burada paylaşmazdı Zaten
Aynı arabaya binmesini asla kabul etmem demediniz mi

Aynı arabaya binmesini asla kabul etmem demediniz mi
Evet kabul etmem, benim eşim taksi mi? Neden gidip bizim evimizden çok uzakta oturan bir iş arkadaşını her sabah alsın? Siz normal görüyor olabilirsiniz ama ben gereksiz buluyorum iş arkadaşlarıyla eşten saklanarak kurulan fazla samimiyeti...

Kendi eşinizin durumu normal iş ortamı, aklınıza farklı şeyler getirecek bir durum yok. Ama gerçekten merak ettim, sizin eşiniz çalıştığı iş arkadaşını sizden habersiz uzak bir konumdan her sabah alsa, kuzum canım ciğerim dese, ve eşiniz bunu saklasa normal mi karşılardınız?

İşte sırf bunu gözlemlemek için bile tanışmak isterim. Eğer midemin almayacağı bir samimiyetse ikisinin de olduğu durumda bunu kabul etmeyecegimi söylerim. Ya ilişki kabul edilebilir bir düzeye gelir ya da ben bunu kabul etmiyorum deyip ayrılırım. Ama gözlemlemek hem benim için hem ailem için bir şans. Belki de gördüğümde kafamda kurmuşum gayet de güzel anlaşıyorlar ve başka bir durum yok diyebilirim.

Neden bilmiyorum ama kullanici adiniz aklimda kalmis. Sizin yeni evlendiginiz zamanlarda esinizin aldatma ya da aldatma girisimi olduguna ve sizin de affetmeyi sectiginize dair bir konunuz yok muydu? Siz avukattiniz hatta? Eger oyleyse bu yazdiklariniz ve guvensizliginiz cok normal.

Neden bilmiyorum ama kullanici adiniz aklimda kalmis. Sizin yeni evlendiginiz zamanlarda esinizin aldatma ya da aldatma girisimi olduguna ve sizin de affetmeyi sectiginize dair bir konunuz yok muydu? Siz avukattiniz hatta? Eger oyleyse bu yazdiklariniz ve guvensizliginiz cok normal.
Yukarıda da yazmıştım böyle bir şeyi yaşadığımda tepkimi, mesela bu konunun çok çok daha masumuymuş ben o halde bile kafamda kurup durmuştum, eşim tanıştırabilirim düşündüğün gibi bir durum yok biz arkadaşız dese de inanmamış kendimi de germiş aylarca huzursuzluk yaşamıştım. Bu toyluktan geliyordu. Şimdi buradan tecrübe ederek de öneride bulundum, diğer kadınla tanışın hakikaten arkadaşlıktan gelen bir samimiyet varsa bunu anlarsınız, yoksa da ona göre her ikisine de bu samimiyetin kendinize uymadığını söylersiniz, şeklinde parça parça mesajlarımı böyle özetleyebilirim.
O tavırlarım eşimde de travma oluşturdu. O kadar aşırıya varan bir hale geldi ki selam vermeye çekinir olmuştu. Yakın bir arkadaşının babası vefat ettiğinde başsağlığı için yanına uğrayacağım bugün diye bana haber vermişti ( izin ister gibi gitsem olur mu diye) Saçmalama tabii ki gideceksin yanında destek olacaksın dedim, Firuze senin yüzünden arkadaşlarıma selam verirken bile düşünüyorum dedi. O zaman anladım mesela ne kadar saçma sapan krizlerle ortalığı yaktığımı. Kuruntu insanı kemiriyor. Kuruntu yapacağına tanışıp kafayı rahatlatması en güzeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X