Bu nişanı bozmalı mıyım?

Bin yildir boyle yaşıyorlar ki kıymet verip dikkat de etmişler. Senin zaten gecinesin yok ,elinde de sağlam sebeblerin var , ayrıl.

Aile İngilizceyi çok iyi biliyor tabi ama biraz kalabalık. Benle konuşuyorlar 2-3, sonra Arapça'ya geçiş yapıyorlar. Yani o an ne işim var buralarda kalk gidelim be usta oluyorum. Hepsiyle tek tek dışarıda görüştüğümde daha iyi oluyor mesela, full ingilizce. Baya anlaşıp eğleniyoruz. Birlikteyken bi içim sıkılıyor.
Dediğim gibi aşırı zengin bir aile değillerdi, orta üstüydüler. Şuanda maddiyat olarak durumları iyice kötüleşti ancak haklarını yiyemem oğullarından para istemediler. Sadece bütün masrafları biz yaptık/yapıyoruz. Bu hikayede beni tek üzen onun kendini kötü hissetmesi, benim babamın çoğu şeyi yapması, onunkinin yapamaması. Elinden geldiğince o yapıyor, fazlasını bile. Ben kendini kötü hissedince çok etkilenmeye başladım. Çünkü yetersiz hissetme durumunu çok iyi bilirim. Elimden geldiğince masrafsız/uygun davranmaya çalışınca, bu sefer de istediğini seç gerçekten düşünme diyor. Daha çok üzülüyorum. Böyle yansımaları oldu bize.
Yaptığınız kırıcı olmayan, uyumlu yorum için gerçekten çok teşekkür ederim. Tavsiyenizi dikkate alacağım.

Son düzenleme:
Sevdiğini düşünmüyorum. İçselleştirememişsin onu, doğup büyüdüğü aileyi, ortamı bildiğin iğreti geliyor sana. Zenginlikleri de gidince iyice mülteci arap gibi görünmüşler sana resmen. Ben de ırkçıyım bu konularda ama sen bide peşinden koştuğunu söylüyorsun, aşkın bitmiş o zaman senin.

Kediden rahatsız olan evinize gelmesin.
Kediyi neden hapsediyorsunuz,orası onun evi.
Nişanlınızın da saydığınıza göre iyi özellikleri var sizinkiler nasıldır bilemem ama adamdan ayrılın hem sevdiği hem sevildiği bir ilişki şansı olsun en azından

İflas ettikten sonra mı gözünüze batmaya başladı evde ayakkabı ile gezmeleri? Adam doktor, belli bir kariyeri ve geliri var ama sizin derdiniz farklı gibi geldi bana. Evet, yol yakınken ayrılın bence.
Hayır Mısır'daydılar. Hiç görmemiştim onları, iflastan sonra İstanbul'a taşındılar öyle gördüm adetlerini.

Kedinden rahatsız olan gelmesin kediyi niye hapsediyorsun odaya

Hayat siyah/beyaz mı? Annem ve ablam kedimden rahatsız oluyorsa neden evime almayayım, çözüm kolayken?

Aile nasıl olsa mısırda senede bir hafta gider görürüm idare edilir diye düşünüyormuşsun ama işler farklı gelişmiş. Seni sıkan iflaslarından çok bu ortamın türkiyeye, yani dibine taşınmış olması. İlişkiye devam edeceksen arapça öğrenmeye başlamanı öneririm. Bir de senin evinde senin kuralların geçecek, ayakkabılar çıkacak, onların evinde de onların kuralları geçerli olacak bu konuda anlaşacaksınız. Ayrıca millet fabrikasını mısıra taşırken bunlar türkiyede ne iş tutacak onu da merak ettim. Bence sen o düğünü ertele, aile yolunu çizsin, yerleri düzenleri olsun, siz sonra düğün yapın

Belli ki adama karşı pek bir duygum kalmamış, yoksa bu saydığın şeyler sizin ilişkiniz başladığında da vardı ( iflas hariç).

Adam eskisi gibi zengin olmayınca senin gözünde çekiciliğini kaybetmiş.

Ayrılman en iyi seçenek olur. Biz buradan sizi ayıramayız.

Bu durumda bu aile olmaz sana. İnsanlara evlerinde de rahat vermeyeceksin belli ki. Ayrıl, insanlar kendilerine uyan birini bulsun

Valla onlar da size ya niye ayakkabısız geziyorsunuz çok tuhafsınız diyebilirler. Temizlik konusu rahatsız edebilir ama adamların düzenine bir şey diyemezsiniz. Siz bu aileyi görmeye bu kadar sene içinde Mısır'a gitmediniz mi yeni mi öğrendiniz?
Bence siz kafada tiksinmişsiniz zaten, adam da ailesini silmeyeceğine göre yol yakınken birbirinize medenice veda edin. Daha size uyumlu bir hayat arkadaşı seçmeniz daha uygun olur. Bu şekilde sürekli hoşunuza gitmeyen şeyler olacak hayatınızda. Onların normali sizin sevmediğiniz şeyler

Biraz çöpsüz üzüm mutluluğu vardı, inkar edemem :) Evet iflasları pek beni etkilemiyor. Asıl dibimde olmaları, çok fazla görüşmek beni bir soğutmadı değil, ki kötü insanlar asla değiller. Sadece anne bir tuhaf, zaman zaman kaynanalık yapası tutuyor.
Babası ve annesi tekstilciydi. İstanbul'da uluslararası bir tekstil firmasında çalışmaya geldiler 2 çocuklarıyla daha. Onlar da üniversiteye başlayacaklar.

Ee ama evlendikten sonra da ailesiyle içli dışlı olacaktın. Senede bir kez görüşürdük deme, telefon, görüntülü konuşma denen şey var.

Bu arada dil konusu hiç sorun edeceğin bir şey değil, onların dilini öğrenirsin, sorun kalmaz. Sorun bambaşka. Önceki yorumumda yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…