- 5 Ağustos 2021
- 24
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi eyvahdedemkuculdu
-
Belki çok sempatik bir insansın , o yüzden olabilir miSokakta gördüğüm yaşlı başlı adamların bana sırıttığı oluyor annemgile dedim adın mı çıktı mahallede acaba dedigiyinişim de normal bi makyaj yapıyorum size de tanımadığınız insanlar gülümsüyor mu?
bu hikayede normal olan tek kişi sizsiniz. anneniz o dedelerden de tuhaf. şaka gibi ya.adın mı çıktı mahallede acaba dedi
ahahh biraz eski kafa kadin yaabu hikayede normal olan tek kişi sizsiniz. anneniz o dedelerden de tuhaf. şaka gibi ya.
konunun makyajla ya da giyinişle alakası yok tamamen zihniyetleri yüzünden öyleler..Gülmeleri de bana normal gelmiyor.
Yolda yürürken hiç tanımadığım dedelerin yüzüne bakmam valla. Bebekler, çocuklar ve güzel kızlar dikkatimi çeker onlara bakarım.
ben de bakmamaya calisiyorum yanlis anlayan benimle flortlesiyo musun diyen mallar cok oldu cunku ama insan bakiyo bi sekildeTanımadığım insanlar bana gülümsemiyor. Çünkü kimsenin gözüne ya da yüzüne bakmıyorum sokakta. Yanımdan annem geçsin seslenmese bakmam o derece.
Tavsiye ederim. Malesef göz göze geldiğinde yanlış anlayan insanlar var. Ergenlikte yer edinmiş hala öyleyim kimseye bakmam. Normali bu değil aslında ama işte şartlar...
ahah umarımBelki çok sempatik bir insansın , o yüzden olabilir mi
40ından sonra azan çok senlik bi durum yokSokakta gördüğüm yaşlı başlı adamların bana sırıttığı oluyor annemgile dedim adın mı çıktı mahallede acaba dedigiyinişim de normal bi makyaj yapıyorum size de tanımadığınız insanlar gülümsüyor mu?
ahahah ya tam dede degiller de iste 40ı geçmiş garip garip heriflerAnnene koptum.
Dedelere niye bakiyorsun? Sen bakiyorsun diye belki "vayy be hala bana bakan var" diye dusunuyor olabilir dedeler.
Bana hiç dede gulumsemedi, gulumsediyse de gormedim.
ahahah ya tam dede degiller de iste 40ı geçmiş garip garip herifler
yani kolye takıyorum üst üste ondan olabilir ahahaPandeminin ilk çıktığı günler maske takıyorum diye de bi kaç dede bana bakıp gülmüştü. Sizin de garip bi aksesuarınız vs mi var acaba
ahah tabi oyle annemin dedigi seyden dolayi actim o kadar anormal bi sey mi yaa diye dusunupİnsanların birbirine gülümsemesi güzel bişey aslında. Ama bizim toplumumuzda farklı algılanıyor. Sosyolojik araştırma amaçlı gibi bir konu olmuş.
Annenin yorumu yorum değil yani o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?