Bu normal bir şey mi

Belki çok sempatik bir insansın , o yüzden olabilir mi

Tanımadığım insanlar bana gülümsemiyor. Çünkü kimsenin gözüne ya da yüzüne bakmıyorum sokakta. Yanımdan annem geçsin seslenmese bakmam o derece.
Tavsiye ederim. Malesef göz göze geldiğinde yanlış anlayan insanlar var. Ergenlikte yer edinmiş hala öyleyim kimseye bakmam. Normali bu değil aslında ama işte şartlar...

konunun makyajla ya da giyinişle alakası yok tamamen zihniyetleri yüzünden öyleler..Gülmeleri de bana normal gelmiyor.
Yolda yürürken hiç tanımadığım dedelerin yüzüne bakmam valla. Bebekler, çocuklar ve güzel kızlar dikkatimi çeker onlara bakarım.
ben de bakmamaya calisiyorum yanlis anlayan benimle flortlesiyo musun diyen mallar cok oldu cunku ama insan bakiyo bi sekilde

40ından sonra azan çok senlik bi durum yok
Bazılarının boynu kırılıyor götüme bakacak diye sorsan önünü görmez iğrenç yaratıklar valla bunlar yüzünden kendimi kolileyip çıkmak istiyorum

Son düzenleme:
Annene koptum.
Dedelere niye bakiyorsun? Sen bakiyorsun diye belki "vayy be hala bana bakan var" diye dusunuyor olabilir dedeler.
Bana hiç dede gulumsemedi, gulumsediyse de gormedim.
ahahah ya tam dede degiller de iste 40ı geçmiş garip garip herifler

İnsanların birbirine gülümsemesi güzel bişey aslında. Ama bizim toplumumuzda farklı algılanıyor. Sosyolojik araştırma amaçlı gibi bir konu olmuş.
Annenin yorumu yorum değil yani o yüzden.

Yaa dede falan demeyin onlar daha fena Yeni evliyken Kayseri'den, Konya'ya otobüsle gidecektim. Bir dede sonradan dahil oldu ve sadece benim yanım boştu. Ya dedim nolcak yaşlı başlı insan.

Dede başladı konuşmaya en son demez mi? Avrat dediğin senin gibi olacak " Dede senin uçak, otobüsten hızlı maşallah. Az daha konuşursan seni otobüsten attırırım dedim sustu.

Valla genç cok cesaret edemiyor sanırımda yaşlılar fena

İnsanların birbirine gülümsemesi güzel bişey aslında. Ama bizim toplumumuzda farklı algılanıyor. Sosyolojik araştırma amaçlı gibi bir konu olmuş.
Annenin yorumu yorum değil yani o yüzden.
ahah tabi oyle annemin dedigi seyden dolayi actim o kadar anormal bi sey mi yaa diye dusunup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…