- 5 Ağustos 2021
- 24
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi eyvahdedemkuculdu
-
aayy şehirlerarası otobuslerin geveze dedeleri meshur zaten ahaha gerzek herif ya koptumYaa dede falan demeyin onlar daha fenaYeni evliyken Kayseri'den, Konya'ya otobüsle gidecektim. Bir dede sonradan dahil oldu ve sadece benim yanım boştu. Ya dedim nolcak yaşlı başlı insan.
Dede başladı konuşmaya en son demez mi? Avrat dediğin senin gibi olacak" Dede senin uçak, otobüsten hızlı maşallah. Az daha konuşursan seni otobüsten attırırım dedim sustu.
Valla genç cok cesaret edemiyor sanırımda yaşlılar fena
Onlara garip geliyor olabilir. Sapıkça bi bakışsa da hissedersiniz. Benimkiler sapıkça değildi meselayani kolye takıyorum üst üste ondan olabilir ahaha
anladin iste klasik geri kafali anneAdın mı çıktı derken
Adınız niye çıksın durduk yere. Ya ahlaki yapısı sorunlu bir yerde oturuyorsunuz o yaşlılar sadece size değil her kadına bakıyor ya da siz insanlarla fazla göz göze geliyorsunuz , onlar da yeşilleniyor kendi kendine. Bana ikincisi gibi geldi :) Hadi bir yerde sabit otururken üzerime dikilen gözü hisseder bakarım da sokakta geçerken cidden farkına varmam kim baktı kim güldü.Sokakta gördüğüm yaşlı başlı adamların bana sırıttığı oluyor annemgile dedim adın mı çıktı mahallede acaba dedigiyinişim de normal bi makyaj yapıyorum size de tanımadığınız insanlar gülümsüyor mu?
Bu zamanda dedeye medeye güven olmaz 40 üstüne hiç güven olmaz.ahahah ya tam dede degiller de iste 40ı geçmiş garip garip herifler
Bazen çok gülüyorumAnnene koptum.
Dedelere niye bakiyorsun? Sen bakiyorsun diye belki "vayy be hala bana bakan var" diye dusunuyor olabilir dedeler.
Bana hiç dede gulumsemedi, gulumsediyse de gormedim.
buna nasıl gülebiliyorsunuz annem öyle bişey dese bilmiyorum yani deli olurum herhaldeanladin iste klasik geri kafali anne
Bunlara 40 ından sonra orantısız libido pompalanıyor heralde.Yaa dede falan demeyin onlar daha fenaYeni evliyken Kayseri'den, Konya'ya otobüsle gidecektim. Bir dede sonradan dahil oldu ve sadece benim yanım boştu. Ya dedim nolcak yaşlı başlı insan.
Dede başladı konuşmaya en son demez mi? Avrat dediğin senin gibi olacak" Dede senin uçak, otobüsten hızlı maşallah. Az daha konuşursan seni otobüsten attırırım dedim sustu.
Valla genç cok cesaret edemiyor sanırımda yaşlılar fena
İnsanların doğrudan gözlerinin içine bakarsanız gülümsemeleri normal değil mi?Sokakta gördüğüm yaşlı başlı adamların bana sırıttığı oluyor annemgile dedim adın mı çıktı mahallede acaba dedigiyinişim de normal bi makyaj yapıyorum size de tanımadığınız insanlar gülümsüyor mu?
alistim laflarina artik trajikomik geliyo..buna nasıl gülebiliyorsunuz annem öyle bişey dese bilmiyorum yani deli olurum herhalde
Neyyyyyy dede dediklerin 40 lı yaşlarda adamlarmıydı?ahahah ya tam dede degiller de iste 40ı geçmiş garip garip herifler
Bende eşime işte 40 yaşında amca vardi falan diye biseyler anlattığım da bu tepkiyi veriyor ben kaç yaşındayım diye kızıyorNeyyyyyy dede dediklerin 40 lı yaşlarda adamlarmıydı?
Konu sahibini tuhaf buldum bunu duyuncaBende eşime işte 40 yaşında amca vardi falan diye biseyler anlattığım da bu tepkiyi veriyor ben kaç yaşındayım diye kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?