Bu normal bir şey mi

aayy şehirlerarası otobuslerin geveze dedeleri meshur zaten ahaha gerzek herif ya koptum

Adınız niye çıksın durduk yere. Ya ahlaki yapısı sorunlu bir yerde oturuyorsunuz o yaşlılar sadece size değil her kadına bakıyor ya da siz insanlarla fazla göz göze geliyorsunuz , onlar da yeşilleniyor kendi kendine. Bana ikincisi gibi geldi :) Hadi bir yerde sabit otururken üzerime dikilen gözü hisseder bakarım da sokakta geçerken cidden farkına varmam kim baktı kim güldü.

Bunlara 40 ından sonra orantısız libido pompalanıyor heralde.

İnsanların doğrudan gözlerinin içine bakarsanız gülümsemeleri normal değil mi?

Öncelikle 40 yaşındaki adamlar dede değildir. 12 yaşında bile olsanız 40 yaşında birine dede denmez. 30 lu yaşlarda genç olan bir adam 40 lara geçince neden dede olsun bu çok mantıksız. Ve kırklı yaşlarda bir adamla göz göze gelirseniz ya bu niye bakıyor diye afallar ya da beğendi galiba moduna girer. Doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum şu anda ama erkekler genelde (bizden farklı olarak) beğenildiklerini düşünen ve kendilerini beğenen canlılardır.
İkincisi göz göze gelip gülümsediğini görecek kadar baktığımız insan aksi ve nemrut biri değilse doğal olarak da gülümseyebilir. Bunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Dede diye isimlendirdiğimiz genel anlamda dedeler (70-80 yaş grubu) da ikiye ayrılıyor bu konuda. Azgın teke grubunda olup torunu yaşındakilere yürüyenler olduğu gibi gerçekten tonton dede olup "yahu benim küçük toruna benziyor ne cici bi kız" düşüncesiyle gülümseyen dedeler
Bence sokakta yürürken insanların direk gözlerine bakmayın. Farkında olmadığınız bir takıntı haline gelmesin. Bu arada anneniz saçmalamış. Üstünde durmayın. İnsanlar insani anlamda da gülümserler ve adı çıkmak filan biraz geçmişte kaldı sanki

Suç sizde değil etraf kimsenin yüzüne bakmadığı abaza kaynadığı için insan muamelesi yapınca onlardan hoşlandığınızı zannediyolar.

Sanırım küçük yerlerde yaşıyorsunuz. İstanbul’da yaşasanız kimsenin yüzüne bakmak istemezsiniz. Yolda yürürken kim bana bakıyor kim ne yapıyor asla fark etmiyorum bile çünkü ben de bakmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…