Bu normal mi ayrilmam gerek sanirim?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaslar sevgilim yurtdisinda. Araba alacak. Eski model cok km li araclara bakiyor. 5 bin euroluk alacakmis. Ben de dedim ki iyi bisey al sikinti cikarir eski arac. Gerek yok diyor o parayi bankara koyda faizi su kadar edermis. Sana buradakilere pahali gelen seyler bile ucuz geliyor diye dalga gecti. Sonra da ben sessiz kalinca özür diliyor. Bu konularda farkliyiz. O cok tutumlu ben daha savurganim. Ne yapmali bilmiyorum

İkiniz de tutumlu olsanız tlc'ye konu olurdunuz. İkiniz de savurgan olsanız tlc'de programı var mı bilmem ama ayın ilk günü parayı bitirenler olarak kalan zamanlarında aç gezerdiniz. Bu zaten dengedir bana göre neden sorun yaptığınızı anlamadım, sizi dinlemedi diye mi?

Avrupa'da insanlar parayı yoldan mı topluyor ?
Birim olarak ucuz görünüyor size tamamen..
Tutumlu olmakla cimrilik ayrı şeydir. Tutumlu olması güzel ama cimri ise sıkıntı var. Cimri erkeklerden nefret ederim

Ayrılıkla ne alaka ya, kimse kimseye fikrini söylemesin mi?
Ayrıca adamın parası, belki önümüzdeki beş yıl o ülkeye vize alıp gidemeyeceksiniz bile. Size ne ki modelinden şeyinden?
Yesil pasaportum var düzenli yurtdisina cikarim vizem de var ingiltere

Söyle parasi var aslinda cimri gibi geliyor
Kendisi sordu

Senin teknik bilgin yoksa araba konusunda neden fikrini alsın? Araba alırken nerede görülmüş "ama yenisi olsun" diye araç alındığı?
Yeni hurda araba yerine kullanılmış kaliteli araba alsın.

Senin teknik bilgin yoksa araba konusunda neden fikrini alsın? Araba alırken nerede görülmüş "ama yenisi olsun" diye araç alındığı?
Yeni hurda araba yerine kullanılmış kaliteli araba alsın.
Benim arac bilgim ondan iyi
Yeni hurda araba alsin demedik herhalde:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…