Hadi ya ama parasi var biliyorumAdam gene beyefendiymis. Ben olsam 3-5 bin euro da sen yolla madem cok biliyorsun derdim.
Kendisi sordu bunu alayim mi diyeöyle uygun görmüş.
üstelik siz aynı ülkede bile değilsiniz size ne adamın arabasının modelinden, kaç yaşında olduğundan vs.
Avrupa'da insanlar parayı yoldan mı topluyor ?Arkadaslar sevgilim yurtdisinda. Araba alacak. Eski model cok km li araclara bakiyor. 5 bin euroluk alacakmis. Ben de dedim ki iyi bisey al sikinti cikarir eski arac. Gerek yok diyor o parayi bankara koyda faizi su kadar edermis. Sana buradakilere pahali gelen seyler bile ucuz geliyor diye dalga gecti. Sonra da ben sessiz kalinca özür diliyor. Bu konularda farkliyiz. O cok tutumlu ben daha savurganim. Ne yapmali bilmiyorum
Ya parası var diye sizin istediğiniz yere harcamak zorunda mı? Ne kadar süredir berabersiniz?Hadi ya ama parasi var biliyorum
Kendisi sordu bunu alayim mi diye
Beni ikna etmeye calisti :)laf olsun diye sormuş demek
Yesil pasaportum var düzenli yurtdisina cikarim vizem de var ingiltereAyrılıkla ne alaka ya, kimse kimseye fikrini söylemesin mi?
Ayrıca adamın parası, belki önümüzdeki beş yıl o ülkeye vize alıp gidemeyeceksiniz bile. Size ne ki modelinden şeyinden?
Arkadaslar sevgilim yurtdisinda. Araba alacak. Eski model cok km li araclara bakiyor. 5 bin euroluk alacakmis. Ben de dedim ki iyi bisey al sikinti cikarir eski arac. Gerek yok diyor o parayi bankara koyda faizi su kadar edermis. Sana buradakilere pahali gelen seyler bile ucuz geliyor diye dalga gecti. Sonra da ben sessiz kalinca özür diliyor. Bu konularda farkliyiz. O cok tutumlu ben daha savurganim. Ne yapmali bilmiyorum
6 ay degil tabiki ama ikna etmeye calisip kücümsemesi kötü degil miYa parası var diye sizin istediğiniz yere harcamak zorunda mı? Ne kadar süredir berabersiniz?
Benim arac bilgim ondan iyiSenin teknik bilgin yoksa araba konusunda neden fikrini alsın? Araba alırken nerede görülmüş "ama yenisi olsun" diye araç alındığı?
Yeni hurda araba yerine kullanılmış kaliteli araba alsın.
Sizene? Adamla birlikte mi kazandın parayı?Hadi ya ama parasi var biliyorum
Siz bu adamı sevmiyorsunuz ki,geçen konuda da kıyafetlerini tartıştık burada.Bir sonraki konunuz ne olacak bakalım?Benim arac bilgim ondan iyi
Yeni hurda araba alsin demedik herhalde:))))
Öyle galiba sevg azalmis olabilirSiz bu adamı sevmiyorsunuz ki,geçen konuda da kıyafetlerini tartıştık burada.Bir sonraki konunuz ne olacak bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?