Bu normal mi ben mi fazla takıyorum ...

Yeni gelinlerini korumak isterken başka bir yanlış yapmış.. Terazideki dengeyi tutturamamış ne yazık ki..
Bir daha görüşmek istememe talebinizi eşiniz kabul etmeyecektir bu olay yüzünden. Biraz kendinizi yatıştırmaya çalışın. Hani aklınızın bir köşesinde bulunsun bu olay ama net bir sınır koymayın bence. Görüşmek istemediğinizi söylediğinizde kavga ediyorsunuz madem, kayın validenizin ayarsızlığı yüzünden eşinizle de aranız açılmasın.

Yapıyorum canım zaten elimde olmadan,bu sefer de huzursuzluk çıkartan sen oluyorsun oluyor,şimdi a dan z ye herşeylerini anlatıyorlar çeviriyorum kafamı , sıra nispete geldi tabi.Bir sarılıyorlar birbirlerine görmen lazım ya cidden görmen lazım sanki kırk yıllık gelin .Kıza kabahat bulmuyorum ben , çokta sevdim kendisini.Politik kız , severim öyle insanı da.
Öyle mi dersin,o değil ben iğnelemeden duramıyorum ama , suratım düşüyor birde ,ben öyle oldukça ortam daha geriliyor.

Öyle mi dersin,o değil ben iğnelemeden duramıyorum ama , suratım düşüyor birde ,ben öyle oldukça ortam daha geriliyor.
Haklı olduğunuzu düşündüğünüz bir konuda sonuna kadar gidenlerdensiniz sanırım, ama şu durumda haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. O yüzden bu olayı gözünüzde basitleştirmeye çalışın. Hem sinirlerinize yazık hem de eşinizle aranızı bozmaya değmez.

Dediğin doğru haklıyken haksız duruma düşüyorum ki genelde hep böyle olur tepkilerim çok fazla olur benim , sevgim de fazladır kızgınlığım da , nefretim de.
Sanırım ne kadar eltimi kıskanmasam da onsuz olan ortamı arıyorum , ne zaman gitsem sürekli orda.
Eskiden sohbet ederdik , şakalaşırdık kayınvalidemle , annem hasta benim hiç bir zaman anne kız ilişkimiz olmadı , annem de bulamadığımı onda aradım , buraya kadarmış demek.
Uzun seneler alışmış olduğum bir ortam var içerliyorum sanırım,alıştıkça düzelecek .
Umursamamayı öğrenicem ya da.

Umursamamayı öğrenmek en güzeli çünkü umursamadığın kadar rahat olur kafan.
İlgilenme, her zaman kendi halinde ol ve mutlaka mesafe olsun biraz çünkü bir yerden sonra suyu çıkıyor. Fazla içten olmak da iyi değil... Bu arada akrep burcu musunuz? Akrep burcunda da duyguların ortası yoktur =)

Yok canım koç burcuyum ben :) Yükselenim falan akreptir belki
Dediğini yapıcam mesafeli olucam , ne çok iyi ne çok kötü .

Yok canım koç burcuyum ben :) Yükselenim falan akreptir belki
Dediğini yapıcam mesafeli olucam , ne çok iyi ne çok kötü .
İlk defa burç tahmini yaptım onda da yanıldım.
Babam hep der ki "ne dost ne düşman"... Hiç yanıldığını görmedim. Umarım orta yolu bulursun canım.

İlk defa burç tahmini yaptım onda da yanıldım.
Babam hep der ki "ne dost ne düşman"... Hiç yanıldığını görmedim. Umarım orta yolu bulursun canım.
İnşallah canım , baban çok doğru söylemiş , aslın da bir çok şeyin farkındayız biliyoruz ne yapacağımızı ama yaşarken onu yapamıyoruz.İş kendimize gelince kalıyoruz öyle :)
Çok güldürdün beni ama yaa
İlk defa burç tahmini yaptım onda da yanıldım , sen ikizler burcu musun peki ?

Zaten insan kendisiyle alakalı bir durum olduğunda objektifliğini ister istemez kaybediyor. Yaşadığın şu olayı başkası sana anlatmış olsaydı sen de benimkine yakın yorumlarda bulunurdun bence.

Sen beni yanıltmışken ben sana tutturmanın vereceği hazzı yaşatır mıyım sanıyorsun? Bilemedin canım, akrep burcuyum.

Gece gece şeker gibi geldin yemin ederim ne iyi ettin geldin
Senin yükselenin ikizlerdir ikizler

Gece gece şeker gibi geldin yemin ederim ne iyi ettin geldin
Senin yükselenin ikizlerdir ikizler
Ay ay bunları duymak ne güzeeel utanırım ama

Benim yükselenim ikizler değil hatta yükselmeyenim ikizler çünkü anlaşamıyorum ikizler burcuyla bence vazgeç bu sevdadan, olmayacak ama dur ilerde çocuklarım falan ikizler burcu olur belki, çıkmayan candan ümit kesilmez.

Öyle canım gece gece geldin neşemi geri getirdin nasıl bir sinir harbi yaşıyordum bilemezsin
Olursa çocukların ikizler hiç şaşırmam
Hayırlısıyla olsunlar da burçlar işin şakası birazda
:)

Öyle canım gece gece geldin neşemi geri getirdin nasıl bir sinir harbi yaşıyordum bilemezsin
Olursa çocukların ikizler hiç şaşırmam
Hayırlısıyla olsunlar da burçlar işin şakası birazda :)
Biraz olsun rahatlamanı sağladıysam ne mutlu bana canım. O zaman bundan sonra hiçbir şey için kendimizi yıpratmıyoruz, tamam mı?

Aynen, burçlar işin şakası, bi evleneyim sonra bi de çocuğum olsun da o zaman bakarız Şaka maka anne olmayı çok istiyorum, şimdi çocuk falan deyince özendim bi an anneliğe

sana işleri düşerse siz bir ailesiniz onlar da annen baban kardeşin...
seninle işleri yoksa gelin o aileden olmazzz....

yani ben böyle gördüm şimdiye kadar! adamlar araba değiştiriyomuş onu bile saklıyorlar bananeyse...

yazarsın bunu bir kenara.
sen de onlara karşı tavrını bu çerçevede şekillendirirsin.
sıra sana da gelir merak etme:))
o zaman verirsin cevabını.
sonuçta kaç senelik gelin olursan ol evlat yerine koymuyorlar koymazlar da.
sormuşsun uzun süredir hukukunuz olan birinin sizden bişey sakladığını öğrendiğinizde ne düşündüğünüzü yazın diye.
kv lerin benden sakladıkları oldu elbet.öğrendiğim anda zamanını bekledim yüzüne vurmak için.
boşuna saklama herşeyden haberim var dedim.:))çok zevkliydi şaşkın yüz ifadesi.o kadar şeyi nasıl öğrendiğimi hala anlayamamıştır.
bir başka mevzu ise en yakın dostumun kendi iş arkadaşı ile nişanlandığını benden saklamasıdır ki bunu affetmedim işte.hisler aşağı yukarı aynı ama dostunu affedemiyor demek ki insan.ama aile içinde iyi kötü sarılıyor yaralar.
an geliyor herkes eteğindeki taşı bi döküyor,kozlar bi paylaşılıyor,çok derin mevzular yok ise aile ilişkileri öyle böyle yürüyor.
bu sebeple takıntı yapma olayı kafanda.ama yeri geldiğinde bi ders verirsin yarı şaka yarı ciddi.

Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla siz kayinvalidenizi cok sevmissiniz ya da cok sevmek istiyorsunuz. Dolayisiyla epey bir beklentiniz var. O nedenle ne kadar kirildiginizi su an anlayabiliyorum. Yanlisimiz beklentimizin cok olmasi. Halbuki kotu bir sey degil bu, iyi olma beklentisinin neresi kotu olabilir ki. Yine de size tavsiyem bu olay esinizle aranizin bozulmasina sebebiyet vermesin. Ve umarim beklentilerinizi karsilayacak insanlar olurlar bundan sonra.

Sizde hiçbir sırrınızı vermeyin, ailenizle ilgili hiçbir şey paylaşmayın, resmi olun. Dert etmeyin bence, boşverin.

Kızı korumak istemiş
Sizede sizi nasıl boşvoğaz olarak gördüğünü göstermiş
Asla hiçbirşey paylaşmayın anlatmayın dinlemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…