• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu normal mi ne yapmam lazım bilmiyorum

Ben de aynısın düşündüm. Sürekli ben güleryüzlüyüm, konuşkanım herkes beni sever.
Çok itici.
Herkesle konuşmak da doğru değil, Sürekli dedikodusu yapılmış kadının.
Belki bu dedikodu yumağının içine girmek istemiyordur.
Ya da Sosyal değildir.
Bir tek kötü bişeyi de söylenmedi bunun dışında. Herkesle görüşmek istememesi dışında yani.

bir de şey vardır: güler yüzlü olunca insanlar pozitif ışık yaydığını zanneder. yapmacık olarak gülümser bir ifadeyle dolaşır. yani yeri ve zamanı da vardır gülmenin. kaldı pozitif insan kendini övmez başkaları över. o da bu övme karşısında mütavazi olur. yani çıkıp da ben pozitifim beni kıskanıyor ayakalarına yatmaz. ben eltimden baya yaşça büyük olsam böyle ulaka tavırlara girse herkes yerini bilsin derim. mesafe koyması normal belki kadının.

1 tane olumlu mesajını görmedim herzaman insanları iğneleme derdindesin bazı insanlar kıskançlığından karşısındaki birşey yapmasada tavır yapıyorlar kadın durduğu yerde kimseyle kötü olmak istemiyor ısrarı bu yüzden bilmeyerek kırdıysada eltisi böyle davranmak yerine sorununu söyleyebilir bence konu sahibinn eltisi konu sahibini çekemiyor

Eğer dilerseniz gün boyunca yaptığım olumlu yorumları buraya kopyalayabilirim, size mi soracağım kime nasıl yorum yapacağımı?

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?

Tamam ben gittikçe yanlış anlaşılıyorum ama son kez bir şey söylemek istiyorum ben bu durumdan yemin ederim hiç haz almadım tek eltim var ve onunla aram iyi olsun istedim ama olmadı ısrar neden demişsiniz kendimi rabbime karşı suçlu hissetmek istemedim bir Müslümanın bir Müslümana 3 günden fazla kus durması günahtır hadislerde ayetlerde böyle söylüyor rabbim yukarda benim içimi biliyo bu zamana kadar kimseyle kus durmadım küsmedim bu durum beni çok üzdü bu yüzden...yanlış anlaşılmasın özür dilerim yanlış anlaşıldıysam

arkadaşım ortada bi küslük varsa illaki bişeyler yaşanmıştır.güzel iş iğnele karşındakini rahatsız et sonrada Müslümana 3 günden fazla küslük yakışmaz.iymiş valla

Hangi konuyla missileme oldu?
iki ay once acilan bir konu vardi "eltimi kiskaniyorum" diye o konuylami?

ayy soyleyin bakmam lazim

konu sahibesi siz eltinize gitmek istediginizde sizi nasil geri cevirdi
gelmeyinmi dedi?

Beni yanlış anlıyorsunuz ben sürekli gülmüyorum tabikide sadece çevreden gördüğüm olumlu tepkileri açıkladım haklısınız peki ben suçsuzum diye diretmiyorum sadece içimi doktum rahatlamak için diğer konuya misilleme demişsiniz ama ben o kullanıcıya neden misilleme yapıyım ilk defa yazdım derdimi ve direk misilleme dediniz...ne yapabilirim dedim çünkü daha önce hiç kimseyle kus kalmadığım için bu durum beni çok üzdü...sizlerden özür dilerim yanlış anlaşılmak istemiyorum

Ben hiç bir şey yapmadım tamam...evet gelmemizi istemediğini söyledi...bu kadar üzüldüğüm nokta küslük yaratmayıp mesafeli davransaydı keşke anlardım birden bire küsünce suç aradım kendimde aylarca hemde ama gerçekten bulamadım

Son düzenleme:
ben size inaniyorum olabilir oyle sirret dengesiz insanlarla karsilastimki kendini bi halt sanan neydim neoldum delisi olan kendinide fasulyeden gorup degerli kilan cok insan taniyrum buna kisaca aramizda DENGESIZLIK diye nitelendiriyoruz vesiz bosverin boyle insanlar ne dusunmus ne yapmis akisina birakin tinlamayani hiccc takmayin sonra bi taraflarikalkinca kiendini iki kurus fazla goruyorlarrrrr

eltinizin size bir zarari yoksa bosverin gitsin herkes herkesi sevmek konusmak anlasmak zorunda degil ki,yani illa aileden birisi lafi geciyor konusu aciliyor diye onunla muhabbet etmek zorunda degilsiniz,problemli bir insansa uzak durun kisa ve oz!

ilk yıllar sevgi pıtırcığı olmak kolaydır, siz de geçirin bir 10 seneyi hala pıtırcık olarak kalabiliyor musunuz görelim.. ayrıca bu "ne ka güleryüzlüyüm herkeşler beni kıskanıyor" modu bitmedi mi daha yahu :ssz:

sizden hoşlanmıyordur, yıldızı barışmamıştır. demek ki herkes sizi sevmiyor, sevmeyebiliyor. eltiniz de olduğu gibi.:ssz:

ben senin eltin olsam bende konuşmam senle. ne bu böle en tatlı benim, en pozitif benim herkes beni çook seviyor havaları.
tutumunu değiştir, sonra alır belki kadın seni evine :ssz:

Ben buraya eltim beni kıskanıyo ya da ben eltimi kıskanıyorum diye konu açanı anlamıyorum

Bir derdim var bölümüyle ne alakası var ?
Bence derdi olmayan eltiye, görümceye filan sarıyo
Konuşacak kimse bulamadığından buraya yazıyo
İki de yandaş yorum aldı mı oh mis :21: moduna geçiyo

Eşinle mutlu olmayı bırak tüm sülaleyle mutluymuşsun ne güzel
E elti de gülün dikeni olsun, boş ver yani
Bunu düşünüp te konu açmaya kadar vardırman enteresan

Cok ozur dilerim ama insanlarin kendilerini ifade etmek amaciyle bile olsa kendilerini ovdukleri konular bana biraz itici geliyor.

Derler ki;
Kızgın elti, ormandaki 10 kaplandan beterdir.
İki eltiyi aynı odaya koyun, patlamış mısırı çıkarın.
Elti eltiye eş, arpa unundan aş olmazmış.
Ortak gemisi yürürmüş, elti gemisi yürümezmiş

Çoğumuz karıştırır, bilmeyiz.
Elti; iki erkek kardeşin eşleridir.
Kan bağı yoktur, halk diliyle elkızıdır.
Akıllı aileler iki erkek kardeş, iki kız kardeş alır.
Kardeşler elti olur, herkes huzuru bulur.

Eltiler alınmasın.
Büyüklerin sözü atasözü olmuş. Kitaplar yazıyor:
“Eltin varsa derdin vardır.
Elti eltiden üstündür, eltiyi takmayan üzgündür.
Eltinin kestiğini kılıç kesmez.
El yarası onar, elti yarası yanar”

Eltinin hiç mi iyi, güzel yanı yok?
Kusura bakmasınlar, rastlamadım, bulamadım.

Elti muhabbeti nereden geldi?
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu aklımıza koydu.
Aslında tüm memlekete duyurdu.
Sanki terör, anarşi, kavga yetmiyormuş gibi eltileri de kattı.
Ekonomideki bozukluğun bir nedeni yaptı.

TOBB Başkanı, bir yılda 40 bin firmanın kapısına kilit vurduğunu açıkladı.
Şirketlerin yüzde 65’i kurulduğunun ilk beş yılında tarihe karışıyormuş.
Firmaları kuruyormuşuz ama büyütmekte beceriksizmişiz.

Ekonomik sıkıntı, küresel kriz, sektörel değişim, sermaye yetersizliği yetmezmiş gibi...
Aile şirketlerinde elti kavgaları varmış.
Eltiler arasındaki kıskançlık, çekememezlik aile şirketlerinin sonunu getiriyormuş.
Eltiler, yengeler, ortaklar kavgası...
Şirketlerin ipini çekiyormuş.

TOBB Başkanı anlatıyor:
Tanıdığım iki kardeş var. Kayserili. İyi kazanıyor, iyi yaşıyorlar. Duydum ki, kardeşlerin karıları daha fazla ister olmuş. Biri “Neden sen erken gidiyorsun, abin evde yatıyor” derken, öbürü “Onlarda şu var, ben de isterim” diye tutturuyormuş. Bu yüzden şirket bölündü, rakip oldular. Kısa sürede battılar. Şimdi iş arıyorlar...”

Kocalar boşta, acaba eltiler ne oldu?
Mutlaka kavga ediyorlardır.
Biri bağırır: “Hay cadı karı, bizi ne hallere düşürdün...”
Diğeri hazır cevaptır; ”Beter ol... Bunlar iyi günlerin”

Hal böyle.
Ekonomide kötü sinyaller geliyor.
Eğer yengelerin dili, kaynanaların eli varsa önceden bilelim.
Yalvarıp, yakaralım...
Hiç olmadı muhtemel zamlardan kurtulalım.
(alıntıdır)

Ben buraya eltim beni kıskanıyo ya da ben eltimi kıskanıyorum diye konu açanı anlamıyorum

Bir derdim var bölümüyle ne alakası var ?
Bence derdi olmayan eltiye, görümceye filan sarıyo
Konuşacak kimse bulamadığından buraya yazıyo
İki de yandaş yorum aldı mı oh mis :21: moduna geçiyo

Eşinle mutlu olmayı bırak tüm sülaleyle mutluymuşsun ne güzel
E elti de gülün dikeni olsun, boş ver yani
Bunu düşünüp te konu açmaya kadar vardırman enteresan

haklısın çekirge açtığın konulara baktım da senin derdin kaynanayla elti sorun değil :)

neden böyle yapıyım ilk defa derdimi paylaştım kesinlikle hayır....o konuyu okuyunca kendi durumumu yazmak istedim...

hayır konuşmayı çok denedim yanlış bir hareket yaptığımı düşünmüyorum çünkü hep aradım konuşmak istedim ters cevaplar aldım eşimde artık ara bile demiyor çünkü üstüme düşenin fazlasını yaptım..akrabalardan konuştuklarımda bende suç bulamıyo çünkü ne zaman hasta olsa aradım açmadı telefonu kapadı mesajlar attım bayramlar da kandillerde...ve en son görümcemle ve eşimle aramı bozmak istedi görümcemi evine davet etmedi artık çoğu kişiyle gitgide arası bozuluyor ben üzülüyorum gerçekten şuan ne yapabilirim bunu düzeltebilirim diye

bence hiçbir şey yapmayın artık. siz üstüne gittikçe kendini kıymete bindirmeye başlamış.

tam da konu böyle yaptıklarıyla, dedikleriyle insanı kendinden soğutma ya,
allah aşkına şu kocişimle şu kadar yıldır evliyim, böceğimle şu kadardır beraberim terimlerinden vazgeçin....
kocişim, aşkişim, böcüğüm,göbüşüm bebişim nedir ya :27:
hem bir başarımıdır şu kadar yıl evli olmak?
bu kadar olağan bir şey neden mucizevi birey gibi lanse ediliyor.
dünya üzerindeki 6 milyar insanın en az 4 milyarı evlidir zaten. banane kimin ne kadar evli olduğundan :ssz:

haklısın çekirge açtığın konulara baktım da senin derdin kaynanayla elti sorun değil :)

Hiç güleceğim yoktu
Benim bir konum var o da mini köstebek kek :27:

Muhalefet olmak adına zahmette bulunmuşsunuz ama onu da yanlış görmüşsünüz :3:

Hiç güleceğim yoktu
Benim bir konum var o da mini köstebek kek :27:

Muhalefet olmak adına zahmette bulunmuşsunuz ama onu da yanlış görmüşsünüz :3:

siz mini köstebek kek için konu açabiliyorsanız elti (insan) içinde açılır bence adı üstünde forum arkadaşım sıkıntılarımızdan bahsediyoruz
doğrularımız yanlışlarımız tartışılıyor rahatsızsanız sizi şöyle alalım:24:

Back
X