ben de 15 haftalık hamileyim henüz bişey hissetmedim.ama bildiğim kadarıyla bu haftalarda hareketleri düzensiz.yani 1 gün hissedip 5 gün hissetmemek çok normal.[/QUOTE]
öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.
cevabınız için teşekkür ederim.
söylediğiniz gibiyse içim rahatladı.sağolun vereliniortak
merhaba arkadaşlar.
sizlere bir sorum olacaktı.
ben şuan 17 haftalık hamileyim.ikinci çocuğum olacak inşallah.
bayramdan önce kelebek gibi kpır kpır birşeyler hissediyordum.
bu cumartesi bayagı hareketini hissettim.dışarıdan bakan biride görebiliyordu.sol tarafıma tekme atar gibi hareket ediyordu. o gün enaz 25-30 kere hissettim.oğlum ve eşimde gördüler.mutlu oldular.
ben de mutlu oldum ama bayagı da şaşırdım çünkü bu kadar erken bir dönemde bu kadar hareket garibime gitti.(ikinci hamileliklerde erken hissetmek normalmiş aslında)
neyse o günden beridir ,tıııık yok.artık hiçbirşey hissetmiyorum. 1 kere bile brişey hissetmedim.o kelebek kanadı kıprtısı gibi his de yok.
karnımda öldü mü falan vb..şeyler aklıma geliyorklava:
sizce artık hareketini hiç hissetmemem normal mi?ne dersiniz.?doktora gitmeli miyim?aslında doktorada 10 gün önce gittim.herşey normaldi.
yoksa çok mu evhamlıyım??
doktora gitmek en iyisi cnm yaa hem rahatlamış olursun.... üstelik 10 gün geçmiş üstünden bence git.. sonrada bize yaz merak etmeyelim
canım banada senin gibi olmustu.hatta doktorada gittim.çok şükür iyiymiş.bu haftalarda böyle oluyo bu normal.
hamileyken insan çok endişeli oluyor canım.:CüvCüv: aklına kötü şeyler getirme bazen bebekler büyümek için inzivaya çekilir gibi hiç hareketsiz günler geçirebiliyo.hem dr da gitmişsin. ben bebeğim hareketsiz olunca çikolata yerdim yada su içerdim hafif hafif kımıldardı. sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına:ecrin_bebek:
canım banada senin gibi olmustu.hatta doktorada gittim.çok şükür iyiymiş.bu haftalarda böyle oluyo bu normal.
ben 17-18 haftalıkken kelebek kıpırtıları gibi hissederdim canım, tekmelerin tekme olduğunu ise çook sonra hissetmiştim:CüvCüv:
ben doktora git derim için rahat etsin bende hamile olduğum için seni çok iyi anlıyorum sigorta hastanesine yada kızılaya gidip muayene olabilirsin
siz hamileliğinizin kaçıncı haftasında yaşamıştınız böyle bir durumu?
ve hareketlerini kaç gün hissetmemiştiniz?
Bence hareketlerini hissetmen normal. Artik 4 ayi gecmissin. Doktora gir hic vakit kaybetme. Hem icin raht olur.
bende 18 haftalıktım.hatta tatil dönüşü yolda bulduğumuz bir hastaneye gidip muayene olmustum.doktor yorulduğun için olabilir demişti.bebekte yorulurmuş anne yorulunca.şimdi 24 haftalık oldum.çok hareketli kızım maşallah
bir arkadaş yazmıştı çikolata yiyiynce hissediyorum diye bende az önce çikolata yedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?