Bence onu affetmediğin konular içinde kalmışsınız, yani bir bekleyişiniz var ve ona birşeyler ispat etme ihtiyacında olabilirsiniz. İçinizden af etmediğiniz sürece hep bu döngüde kalırsınız.Beni utandıran ve kendimi ayıplamama sebep olan bir konu var. Bundan yaklasik 9 yıl önce bir erkek arkadaşım vardı. 2 yıla yakin sevgiliydik. Bana şiddet uyguladi,defalarca aldatti vs.. Ayrilinca bir daha görmedim iletisime gecmedik. Bu kisi o zamanlar icin ideal hem zengin hem yakışıklı serseri bir yandan da koruyup kollayan sahip çıkan baba figürü gibiydi. Neyse hic aklımdan cikmadi senelerce ara ara aklıma geldi su son birkac aydır ise sürekli aklıma bu kisi geliyor rüyalarimda acaba napıyordur kiminledir keske bôyle olmasaydi keske beni sevseydi ve icimde dayanilmaz bir şekilde onunla görüşme ve hesap sorma isteği var bana neden böyle yaptın diye. Ve özlüyorum neden bilmiyorum. Su ana kadar bircok sevgilim oldu beni seven değer veren sevmeyen kullanan vs... Erkek arkadas konusunda da hicbir zaman sıkıntı yaşamadım şu anda erkek arkadaşım var bir sorunum yok kendisiyle mutluyum yalnızlıktan da değil.
Karsisina hic tanımadığı biri gibi çıkıp tanışmak isteğim falan var. Kendimce intikam mi almak istiyorum yoksa icimde ona karsi bir şeyler mi var bilemiyorum. Sanki ona karşı kendimi kanıtlasam kendime aşık etsem daha iyi olacak zafer kazanmış gibi olucam.Bu normal mi sizce ?