- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Kişide ego problemleri var bence, lise zamanlarımda pek çok kız vardı böyle. Kendi küçücük dünyasında kendisini en önemli yere koymuş, herkesin ona taptığına inanıyordur o. Sen çok yakın arkadaş olma, yine kavga düşman ortamına girmemek için saldırma da, eğer çok ileri gider çirkin kalleş gibi şeyler söyleyip ileri giderse tekrar, bir kere boz ağzının payını ver, sonra ya öyle söyleyince sinirlendim, hoşuma gitmiyor falan de, mesafeli bir arkadaşlığa devam et, sen devam ettikçe, atmosferi geçerken terk eden modüllerden biri gibi o da yavaşça kopar senden zaten.
Kimse karşı çıkamadığı için öyle. Sen beni dinle, kendini kimselere ezdirme. Git sçaını başını yol demiyorum ama üzerine gelir gururunu kırarsa kendine gel bu ne tavır kölen miyim senin diye bi çıkış yap. Aramız çok iyi dediğin, çıkarları için kullanıyordur o seni. Bir insan iyi olduğu insana öyle şeyler söylemez, boşver sana ters düşerse düşsün. Sen sağlam dur.Zaten herkes ona tapıyor.
Ben bişey desem herkes üstüme gelecek o yüzden susuyorum.
Bana da saçma gelen bu.Şaka adı altında demediği laf kalmamış...
Sen ondan daha güzelsindir,kıskanıyordur belki
Başarılı????Bana da saçma gelen bu.
Ahaha çok hoşsunuz:)
Böyle bişey imkansız ama.Başka bir nedeni olmalı bu saçma davranışın
Başarılı????
Mutlaka ondan daha iyi olduğunu bildiği bir konuyu kıskanıyordur,ne kadar ergen olursa olsun bu kadar saçmalayamaz insan zira
Çocukluktan gelen problemleri var.
Özgüven sorunu gibi
Kendisindeki eksikliği karşısındakini eleştirerek kapatacağını düşünüyor.
Uzak tutun hayatınızdan.
Normal değil
Merhaba ablalarım benim de danışmak istediğim ufak bir şey var.
Okulda bir kız var ve sürekli beni ve en yakın arkadaşımı küçümsüyor.yok siz iğrenç insanlarsınız,çok çirkinsiniz,şu saça bak ya,bir x kadar olamadınız (x de onun en yakın arkadaşı)
Ama tabi bunları şakasına söylüyor yoksa iyiyiz.ama sürekli bunu yapması bana tuhaf geliyor ve sinir bozucu.
Bugün derste hoca bir soru sordu bu arkadaşı kaldırıp.bilemedi sonra ortaya sordu ben ve bir kaç kişi parmak kaldırdı.Hoca beni kaldırdı bende söyledim bu sefer "kalleş ya bir kopya verseydin bari" dedi.
"Ben sana biyolojide verdim sen niye vermedin" falan dedi.
Bende"O sözlüydü bu sözlü olsa bende verirdim hem şimdi aklıma gelmedi valla vermek" dedim.Üstelik onun yakın arkadaşlarından biri daha parmak kaldırmıştı ve tam önündeydi o da kopya vermedi ama ona bişey demedi.
Yani normalde iyiyiz kavgamız olayımız falan yok da şakasına sanırım sürekli"senden nefret ediyorum" imajı veriyor bana.
Bu normal mi sürekli olması yoksa ben mi saçmalıyorum bu ara sıkıntılı bi dönemdeyim kuruntu mu yapıyorum.
Neden bir insan sürekli şakasına arkadaşını rencide eder ki?
Şaka yapmıyor çünkü ! içten içe sana karşı kıskançlık , gıcıklık vs.vs. bunu şaka yoluyla dile getirip egosunu tatmin ediyor. Sen hiç uğraşmadan de ki arkadaşım böle şakalardan hoşlanmıyorum yapma , yaparsan bende şaka diil direkt seni rencide ederim de, kendime hakaret sayarım de, büyük ihtimal ayy çok alıngansın der sevdiğim için takılıyorum derÖle derse saygının olmadığı yerde , ne sevgi olur ne de arkadaşlık de geç gitsin. Bir daha derse bu arkadaşınla iletişimini kesmeni tavsiye ederim.
Yazın okul kapanınca gidiyor zaten.
Dediğiniz gibi hoşlanmıyorum desem takılıyorum sevdiğimden demez bile.
Çünkü şakaları arasında "sevmiyorum seni git" de var.
Bişey desem kavga çıkarır diye düşünüyorum.ama yani emin de değilim.
Çocukluktan gelen problemleri var.
Özgüven sorunu gibi
Kendisindeki eksikliği karşısındakini eleştirerek kapatacağını düşünüyor.
Uzak tutun hayatınızdan.
Normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?