Bu odunu daha yontmalımıyım yoksa artık atese atmanın vakti geldimı kızlar

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
Merhaba kızlar bir el atın yada bir akıl verin
5,5 yıllık bir ilişkim var detaya girip sizi sıkmak istemiyorum, ama artık neyapıcagımı sasırsım onun her kötü günlerinde hep yanında oldum annesi vefaat etti iflas etti parası olmadı su son 3 yıl ıcınde ama ben hep yanındaydım onun iş arkadsı oldum kankası oldum annesi oldum ama bir turlu flört ettiği kişi olamadım. FEDAKARLIGIN HAZİN SONU!!! işleri düzeldi ama beni ıssızlastırdı.
beni okadar kuruttuki o güneş gibi hep ısıtıo ama sulamıyor. son 6 aydır sürekli istekdiklerimin sevkat biraz ılgi oldugunu mutlu olmadıgımı bunun sonunun ayrılık oldugunu söylediğim zaman etekler tutusuo kız benden ayrılıo dıe 1 hafta bile surmeyen kurlar yapılıo sonra yıne aynı!
6 aydır aramız limoni dimi be adam su 14 subata birseyler hazırla ama yok dahada bana cıkısıo alısmıs anlı sanlı birsey yapmasınada gerek yok bir yerde kahve ıcıp tatlı yesekte olur (hediyeden gectım bile) yada olmadı evinde bir kahvaltı hazırla ben geliyim ama yokk 5-6 kez arıyorumm birseyler yapalım die acmıo uyuyo aradıgımda erkek kardesı acıo abim telefonunu unutmus gelır sımdı soylerim denilio ögleden sonraya aranılıyorm napıcaz die bana soruyor annemleyım dısarda ıslerımız var aksamda kızlar gelıcek (kızların gelecegını biliyor) istersen haftasonu bulusalım daha ıyı olur diyorum tamam dio ama kufurler ztn benım ısıme gelırmıs yoruldum yemın ediyorum.
aksama kızlarla bulusuorum arıyorum ben bulustum die seni seviyorum dio sırf bende seni seviyorum demedıgım ıcın ne hakaretler bahanesıde kızmıs bıan kendıne engel olamamıs falan filan tabi ayrılık kararı alındı 14 subat bu kararı aln tek kişi benim heralde uzerine bıtmesin yapıcam daha güzel olucak hersey son 6 aydır dediği laflar!
bırakamam sen benım herseyımsın napıcam ben sensız evlenmek istiyorum bunlar ayrı oldugumuz ıcın olan seyler evlenınce hepsi bitecek demeler ...vb
bende bir sure aramayalıyım bırbırımızı dedim düsünelim sende dusun bende sonra gidisat hakkında karar veririz dedim. her aksam bitmesin die msjlar atıp duruo güya dusunuo saadece kendi duygularını dusunuo!! korkuyorum en bastan baslamaya ama onunlada olmaz bılıorum cesaret verin akıl verin bacılarım daha fazla yıpranmadan nasıl bıterebılırım acıtasyon yapmasından nefret ediyorum cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Bu odun daha da yontulmaz. Atese at gitsin. Yoksa daha cok üzülürsün.

dogru soyluyorsun cnm daha once yapmalıydım enazından bukadar işkencesi olmazdı ama hep işleri kotuydu hep zor durumdaydı simdi işeri düzeldi sanki 40 yıllık karısıyım okadar kurutmuskı beni hep hayatını kolaylastırmamı ıstiyor simdide yine askımı istiyor bunu anlatamıorum ona yada anlıo ısıne gelmıo yada kafası basmıo nasıl bir kafa yasıosa artık

Tam net anlatamamıssın karman çorman gibi geldi bana. Ama Dengesiz biriyse odunu ateşe at gitsin düzelmez ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın

sevıosan btremezsın canım acır hatralar gzune batar dınledgnız sarkılar aklını alır gturur bes sne katlandysan braz ara ver özluosanda dön

kufur ve hakaret var i$in içinde .. her kizdiginda sana boyle mi davranacak, $amar oglanimisin sen..
medeni haliniz ise sevgili
geç bile kalinmi$ bu odun ate$e atilmakda , 5.5 yilina yazik ..

Son düzenleme:
Tam net anlatamamıssın karman çorman gibi geldi bana. Ama Dengesiz biriyse odunu ateşe at gitsin düzelmez ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın

detaya girmek istemedim cnm benim ama kafam okadar karısıkki ayran, belki bölük pörçük anlatmıs olabilirim ama anlasılır olduysa sorun yok yeni baslangıçlar korkutuo yada o korkuttu beni bosluga dusp aramak istemıorum onu bitti ıcımde ama dile kolay kac sene.. ben boyle bir muameleyi haketmedim onunla evliliği bile buyuzden erteledim hep ıcıme sınmeyen bişiler vardı biliyordum boyle olacagını... simdi bana yine askını anlatmakla yada onu dusunmekle mesgul.. ve suclunun benım oldugumu dusunuo cunku o cok sevıo benı nasıl hata yapabılırkı ..

geriye bana kalan yaptıgım fedakarlık sonucunda tek kişilik kocaman bir hüzün

kufur ve hakaret var i$in içinde .. her kizdiginda sana boyle mi davranacak, $amar oglanimisin sen..
medeni haliniz ise sevgili
geç bile kalinmi$ bu odun ate$e atilmakda , 5.5 yilina yazik ..

tesekkur ederım cnm evlilik kararını hep ben erteledım oturmayan birseyler vardı bende, işleri bozuk ondan ılgılemio benimle die yorumluodum bunu son 2 senedir işler ıyı ama adam aynı dogru söylüyorsun maral 5,5 sene okadar ıssızlasmısımki korkuorum bakarken yeni bir hayata

Bu odunu yontarken ellerin acır kanar,kalbin soğur...sen iyisi mi kalbin ellerin daha fazla acımadan at ateşe ısısıyla üşüyen kalbin ısınsın!!

sevıosan btremezsın canım acır hatralar gzune batar dınledgnız sarkılar aklını alır gturur bes sne katlandysan braz ara ver özluosanda dön

alıskanlık asktan betermıs wuwum mantıgım artık hayır dıyor kalbim seni kırıo bu boyle gıtmez ama enazından huyunu suyunu bıldıgın tanıdıgın bir adam dıyor ılıskım bitti ben hernekadar ara verelım desemde ayrıldım sadece alıskanlıkla bas etmeye calısıorum

Bu odunu yontarken ellerin acır kanar,kalbin soğur...sen iyisi mi kalbin ellerin daha fazla acımadan at ateşe ısısıyla üşüyen kalbin ısınsın!!

ah seaside cnm benim ne güzel yazmıssın 5.5 yıllık ılışkimin bilmeden özetini cıkarmıssın en mantıklısı haklısın cnm, bitirdim kafada kalptede sadece alıskanlık zormus 5,5 senede alısmısım yapılan ilişki için rituellere simdi bir tuafım bıtırdıgım ıcın hafıfledım ama bir yandan okadar sogumusum ıssızlasmısımki hemen guvenli bir yer arıyorum sanırım bosluga dusmek bu olsa gerek :)

5.5 yıl ateşe atılacak kadar az bir süre değil.biraz ara verip alışkanlık mı değil mi anlamaya çalışın karşılıklı olarak.
Bir anda çöpe atmayın derim ben.

Kendi Hatasını Kabul etmeyen adam Sürekli Seni Suçlar. Sana Mutsuzluk getirir. Giden Yıllarına hiç Acıma Kendine Acı Neler Çektiklerine Acı. Onun Daha Karakteri Oturmamış kişilik sorunu var. Sana Hakaret küfür de etmiş. Sevgiliyken Böyle yapan Evlenince Neler neler yapar. Hiç Üzülme Bitir gitsin. Kalbinide Dinlendir Kafanı da Dinlendir. Dinlenmeye toparlanmaya Çekil. Dünyaya bir defa gelicez Sonrası Ölüm. Hayatın Tadını almaya yaşamaya çalış. Kimse için Kendini yorma. Hak edene Ederi kadar Değer Ver...!

5.5 yıl ateşe atılacak kadar az bir süre değil.biraz ara verip alışkanlık mı değil mi anlamaya çalışın karşılıklı olarak.
Bir anda çöpe atmayın derim ben.

tesekkur ederım sokolova son 1 senedir bunları soruyorum kendime 6 aydırda ona acmaya basladım bu dusunceleri ve bunun ugrasını veriyorum ozelestırıo yapıyorum ama karsımdaki okadar kaba bir asık ki, kolaya kacıp hazıra konmayı tercih ediyor 2 senedir hediye görmüyorum ben işleri yeni düzeldi ama simdide görmüyorum buna dogum gunumde dahıl! maddiyat degil konu.. konu benım kadınlık gururumun oksanmaması cok üzücü dedigim gibi tek kişilik bir hüzün

sevgililer gününde
uyuyor
telefonunu evde bırakmış
ve siz ertesi gün telefonlaşıyorsunuz

ilginç

tesekkur ederimm ayrann bana boylesi güzel destek oldugun ıcın karsımdaki kaba bir asık benim neyi nasıl hissettigimi anlamayan yada işine gelmeyen bir asık.. hatalarını kabul edio ama adamda ıncelık yok 1 hafta cnm cıcım sonra aynı.. bendede suc var erkek kısmını nasıl alıstırırsan oyle gıdermıs simdi ask acısı ceken bır adam var kendince, yazık arkadasım yazık senelerime

benimde başımdan böyle bişey geçti hemde aynısı 4 senemi aldı benden onun yüzünden işimden bile oldum verdiğim paralar cabası en son dedim ya ben ne kadar gurursuzum an itibariyle bana ulaşabileceği herşeyi kapattım bir anda ve 1 sene dinlendm ve eşim çıktı karşıma şimdi mutluyum sakın sakın kahramanlık yapma sil gitsin olmuyor tatlım inan bana inan en fazla 2 hafta sonra soğumaya başlayacak için gözündeki perde kalkacak yahu ben ne yapmışım diyeceksin kendine ben yaşadım aynısı biraz acımasız ol kendini kurtar benim şimdiki aklım olsa o çocuğu bana yaptıkları karşısında pısırık olmazdım dimdik duvar gibi dururdum beni ozaman uyaran olmadı ama bak burda herkez seni ikaz edicek özür dilerim uzun oldu ama benim canım yandığı için yazdım ayrıldıkdan sonrada gel gitler olucak içinde ama sakın oda geçicek iyi haberlerini bekliyorum :)

sevgililer gününde
uyuyor
telefonunu evde bırakmış
ve siz ertesi gün telefonlaşıyorsunuz

ilginç

hayır cnm 14 subatta oluyor bu olayların hepsi 5 6kez aradım acmadı uyuyomus sonra dukkana gitmiş beni aramayı akıl edemio ben yıne arıorum kardesı cıkıo 5 dklıgına bır yere gıttı gelınce soylerım abla dıo ve sonra olaylar baslıo

aklını çelmek istemem ama aldatma olarak hiç şüphelendiğin bir şeyler yaptı mı

yaaa cnm benimm zeynep_ncc cokk tesekkür ederim ne güzel yazmıssın... kaba bir asık hatası kabul eden ama yine yapan bende herseferinde bir sans veren senelerin hatrına ona ınanmak isteyen ama artık yeter köreltti beni hissizlestim onun yuzunden ezberledi artık senı seviyorumları ama icraat yok! cok tesekkur ederım sıcacık yorumun ıcın esinle bir omur boyuu mutluluklar dilerim cnm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…