Bu odunu daha yontmalımıyım yoksa artık atese atmanın vakti geldimı kızlar

tesekkur ederimm ayrann bana boylesi güzel destek oldugun ıcın karsımdaki kaba bir asık benim neyi nasıl hissettigimi anlamayan yada işine gelmeyen bir asık.. hatalarını kabul edio ama adamda ıncelık yok 1 hafta cnm cıcım sonra aynı.. bendede suc var erkek kısmını nasıl alıstırırsan oyle gıdermıs simdi ask acısı ceken bır adam var kendince, yazık arkadasım yazık senelerime
Sen Herşeyin farkındasın Neden Üzülüyosun Ki Deymez. Bırak Sil gitsin. Acı Çektiğinide Düşünmüyorum. Duygusuz adam. Duyguları Olsaydı Seni Mutlu eder Senin mutluluğunla da kendisi mutlu olurdu. Kendini Geri Plana atıp Seni ilk planda tutar Mutlu olman için herşeyi yapardı. Adam da Duygu yokmuş ki Yüreği Acısın Bükülsün... Sadece Onun ki Düşünceden ibaret. Boşver Duygusuz Odun la Hayat Geçmez

aklını çelmek istemem ama aldatma olarak hiç şüphelendiğin bir şeyler yaptı mı

baska bir kadın yok ztn bir dönem işleri cok kötuydü cok calısıodu ne hovardalıga ayıracak parası vardı nede vakti simdi ise işleri düzeldi ama ben bittim son 6 aydır sıkıntılarımı ılıskı ıle şikayetlerimi dile getiriorum bir seyler yapıo en fazla bir hafta sonra yıne aynı baska biri olsa o kadına yonelırdı ilişkinin sarsıntısından dolayı ama oda yok dediğim gibi odun kardesim bu öküz hatta, bende 5,5 senelik mallıgıma doymayayım düzelir die bekledim inandım elde koca bir sıfır

Çok teşekkür ederim canım ne kadar samimisin gerçekden:) allahım böyle şeker kızları bulur şu erkek milleti daha ne ister insan yahu off bunları ıslatıp bir güzel odunla dövmek lazım :)

Sen Herşeyin farkındasın Neden Üzülüyosun Ki Deymez. Bırak Sil gitsin. Acı Çektiğinide Düşünmüyorum. Duygusuz adam. Duyguları Olsaydı Seni Mutlu eder Senin mutluluğunla da kendisi mutlu olurdu. Kendini Geri Plana atıp Seni ilk planda tutar Mutlu olman için herşeyi yapardı. Adam da Duygu yokmuş ki Yüreği Acısın Bükülsün... Sadece Onun ki Düşünceden ibaret. Boşver Duygusuz Odun la Hayat Geçmez

dogru soyluyorsun ayranım duyguları var ama bencilce kendi duygularını dusunuo ben nerde hata yaptım yok bn sensiz napıcam var, seni böyle nasıl hissettirdim yok ben seni cok seviyorum bırakma beni var.. bildigin öküzmus bacım 5 seneden sonra kafam ancak aydı.. onun oncesinde hep bir bahanem vardı işleri düzelsin daha cok vakıt geciricez ama nerde simdi ıyı para kazanıo bi benı yemege cıkarmak aklına gelmıo organızasyonu ben yapıcam o gelıcek en fazla hesap oducek alıstırmısn bendede suc adamı nasıl alıstırırsan oyle gider simdi üstüne cıkınca mahvoldu ne istiosun oldu bosuna macera arıyosun oldu

yardım edelım etmesıne de cok karısık anlatmıssın bacım anlayamadım kı ben

Bunları düşünüyorsan zaten bazı şeyler çoktan bitmiş canım, uzatmaları oynuyorsun gibi geldi bana..
İyi düşün taşın, seni mutsuz ediyorsa bu ilişkiye sadece alışkanlık için mi devam ediyorsun?

yardım edelım etmesıne de cok karısık anlatmıssın bacım anlayamadım kı ben

detaya girmeyım derken biraz bölük pörcük anlattım kafam okadar karısıkkı zelemele :( az cok benim ne hissetiğimi anladıysan konuyu anlamıssındır, esas oglan bildigin okuz hatta odunun en kalını cıktı bunu 5 sene sonra ogrenımde bir 6 ay kadar ugrastım belki duzelır die yok adam okadar alısmıskı annesiyim iş arkadasıyım kankasıyım 40 yıllık karısıyım ama bir sevgilisi degılım fedakarlıklarımın karsılıgını beklemıorum ama en azından gururmun oksanmasını sevkati hak ediorum.. ask fedakarlıktır emektir ztn ama bukadar hazır kolaya kacan gormedim ilişki konusunda

Bunları düşünüyorsan zaten bazı şeyler çoktan bitmiş canım, uzatmaları oynuyorsun gibi geldi bana..
İyi düşün taşın, seni mutsuz ediyorsa bu ilişkiye sadece alışkanlık için mi devam ediyorsun?

tesekkur ederım gunes_ay evet bazı seyler bıttı alıskanlıktı belkide ayakta tutan bılıosun tanıosun bu adamı güvendiğin kişi hemen alıskanlık devreye girio ama bu boylede olmaz, hakem düdügü ottu mac bitti ensonunda cnm bnm.. sadece yenilikler korkutuo korkmada degılde güvensizlik gibi birsey okadar ıssızlasmısımkı maneviyatını kaybetti bazı seyler tekrar geri gelmesi içinde zmn gerekio o sure boyuncada boslukta olucam bılıorum yada bosluktayım sanırım :) sadece yalnıs karar vermek istemıyorum

belli ki erkek arkadaşın ilgili biri değil kaba saba pek kadın ruhundan anlamayan biri.eğer bu adamı böyle bir ömür çekerim sorun değil diyorsan ilişkine devam et ama ben bunu kabullenemiyorum bu şekilde mutlu değilim diyorsan yıllarına acıma yolver gitsin canım önünde daha uzun yıllar var.kararı sen vereceksin hakkında hayırlısı olsun:31:

tesekkur ederım gunes_ay evet bazı seyler bıttı alıskanlıktı belkide ayakta tutan bılıosun tanıosun bu adamı güvendiğin kişi hemen alıskanlık devreye girio ama bu boylede olmaz, hakem düdügü ottu mac bitti ensonunda cnm bnm.. sadece yenilikler korkutuo korkmada degılde güvensizlik gibi birsey okadar ıssızlasmısımkı maneviyatını kaybetti bazı seyler tekrar geri gelmesi içinde zmn gerekio o sure boyuncada boslukta olucam bılıorum yada bosluktayım sanırım :) sadece yalnıs karar vermek istemıyorum

Kararlarının daima arkasında dur canım, sana tek tavsiye edeceğim budur...
Karşındakine de bunu bildir, eğer daha fazla ağlamak istemiyorsan kararlarının arkasında durduğunu belli et ona.
O da ''nasıl olsa bu sefer de ayrılmayız, iki güzel sözle geri döner'' durumlarını düşünmez..
İyi haberlerini bekliyorum, umarım yara almadan alırsın kararlarını...

Merhaba kızlar bir el atın yada bir akıl verin
5,5 yıllık bir ilişkim var detaya girip sizi sıkmak istemiyorum, ama artık neyapıcagımı sasırsım onun her kötü günlerinde hep yanında oldum annesi vefaat etti iflas etti parası olmadı su son 3 yıl ıcınde ama ben hep yanındaydım onun iş arkadsı oldum kankası oldum annesi oldum ama bir turlu flört ettiği kişi olamadım. FEDAKARLIGIN HAZİN SONU!!! işleri düzeldi ama beni ıssızlastırdı.
beni okadar kuruttuki o güneş gibi hep ısıtıo ama sulamıyor. son 6 aydır sürekli istekdiklerimin sevkat biraz ılgi oldugunu mutlu olmadıgımı bunun sonunun ayrılık oldugunu söylediğim zaman etekler tutusuo kız benden ayrılıo dıe 1 hafta bile surmeyen kurlar yapılıo sonra yıne aynı!
6 aydır aramız limoni dimi be adam su 14 subata birseyler hazırla ama yok dahada bana cıkısıo alısmıs anlı sanlı birsey yapmasınada gerek yok bir yerde kahve ıcıp tatlı yesekte olur (hediyeden gectım bile) yada olmadı evinde bir kahvaltı hazırla ben geliyim ama yokk 5-6 kez arıyorumm birseyler yapalım die acmıo uyuyo aradıgımda erkek kardesı acıo abim telefonunu unutmus gelır sımdı soylerim denilio ögleden sonraya aranılıyorm napıcaz die bana soruyor :43: annemleyım dısarda ıslerımız var aksamda kızlar gelıcek (kızların gelecegını biliyor) istersen haftasonu bulusalım daha ıyı olur diyorum tamam dio ama kufurler ztn benım ısıme gelırmıs yoruldum yemın ediyorum.
aksama kızlarla bulusuorum arıyorum ben bulustum die seni seviyorum dio sırf bende seni seviyorum demedıgım ıcın ne hakaretler bahanesıde kızmıs bıan kendıne engel olamamıs falan filan tabi ayrılık kararı alındı 14 subat bu kararı aln tek kişi benim heralde uzerine bıtmesin yapıcam daha güzel olucak hersey son 6 aydır dediği laflar!
bırakamam sen benım herseyımsın napıcam ben sensız evlenmek istiyorum bunlar ayrı oldugumuz ıcın olan seyler evlenınce hepsi bitecek demeler ...vb
bende bir sure aramayalıyım bırbırımızı dedim düsünelim sende dusun bende sonra gidisat hakkında karar veririz dedim. her aksam bitmesin die msjlar atıp duruo güya dusunuo saadece kendi duygularını dusunuo!! korkuyorum en bastan baslamaya ama onunlada olmaz bılıorum cesaret verin akıl verin bacılarım daha fazla yıpranmadan nasıl bıterebılırım acıtasyon yapmasından nefret ediyorum cevaplarınızı bekliyorum:5: :54:

bu ilişkide tek fedakar sensin canım
sloganım ben beni seveni severimdir
artık bu adamda yontacak bişi kalmamış canım toz kalmış oda yanmaz anca süpürülür.
anlattığına bakarsak bence sana değer verecek seni senden daha çok düşünecek birini bulman zor olmaz

Ufak tefek şeylerden bas tekmeyi denmez ama sizde 6 aydır sürüyormuş bu durum ve mutsuzsun, ayrılığı düşünmeye kadar getirmişsin konuyu ki biz kızlar pek kolayca düşünmeyiz bunu, mücadele ederiz, görmezden geliriz ama senin aklına düşmüş artık bir kere bence yenilikten korkuyorsan bir süre ayrı kalın, sen de anlamış olursun onsuz hayat nasıl oluyormuş, daha mı mutlusun özlüyor musun vs.

ben de ilgisizlkten şikayetçiydim ayrı olduğumuz için derdi düzelecek derdi. evlendim adamın yüzünü gören cennetlik :),

inanma..

Back
X