Bu Ogretmeni Ne yapmali

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
oncelikle bir ogretmen oldugumu belirteyim.mesele kizlarimin ana sinifi ogretmeni.amacim meslektasimi kotulemek degil ama cidden cok sinir oldum ve ne tepki verecegimi sasirdim.gecen gece kizlarimin yemekli yilsonu gosterisi oldu.en kotu en dipteki kirik masa bize verildi.sesimizi cikarmadik.kizlarimdan birinin dansa gercekten yetenegi oldugu halde ozel bir gorev verilmedi.ki birsuru cocuk tek basina gorev aldi.toplu dans gosterilerinde heriki kizimda hep arkalardaydi.bugun sinif piknigimiz vardi.uzerimizebdusen herseyi aldik onceden gonderdik.toplu dogum gunu icin pasta parasina da katildik.ama son dakikada siddetli yagmurdan dolayi biz gidemedik.piknigi kapali mekana almislar.toplu dogum gunu de yapilmis.face e birsuru de resim koymus.pasta boyle yenir die.resimleri gorunce cok uzuldum.biz piknik ertenir die gitmedik ama kapali mekana gecmisler.bize de hic haber veren olmadi.ki baska zamanlarda ogretmenimizle hep telefonda gorusuruz.kizlarimin hayal kirikligi icin cok ama cok uzuldum.sinir oldum.sizce nasil bir tepki vermeliyim.cok kizginim

Ufacik kizlari uzen bir kadina karsi sessiz durucak degilsiniz. Sinirlendiginizi anlatin tabi ki. Gaza getirmek gibi olacak belki ama ben gerekirse kavga bile ederdim. Elin kici kirik ogretmeni gelip benim kizlarimi uzucek, diger cocuklarin gerisine aticak. 😠😠
umarim cocuklariniz kotu etkilenmemistir. 😯

Anlattığınız olayda ben bir sorun göremedim, kırık masa size değil başkalarına da denk gelebilirdi? Onu geçtim size piknik iptal oldu dememiş ki kimse, siz gitmemişsiniz? Piknikte pasta kesileceği falan belli değil miydi? Ben öğretmende bir hata göremiyorum. Belki de siz çocuklarınızın dansa yeteneği olduğunuzu düşünmüşsünüzdür ama yoktur veya vardır ama daha yetenekli çocuklar da vardır? Sizin çocuklarınız arkada olmasa başka çocuklar olacaktı neticede. Çocuğu arkada kalan her veli böyle yaparsa öğretmen ne yapsın pardon?

Ayrıca "kıçı kırık bir öğretmen" yorumunu yapan kişiyi de kınıyorum, o kıçı kırık öğretmenlik için insanlar okul bitiriyor, çocuğunuz her üzüldüğünde gidin okulu basın oldu olacak O küçümsediğiniz öğretmenler eğitiyor çocuklarınızı, madem beğenmiyorsunuz alın kendiniz eğitin.

Not: Öğretmen değilim ama buna rağmen rahatsız oldum.

isin tuhafi kizlarim ogretmenlerini cok seviyor.hergun okula gule oynaya gidiyorlar.yemek olayinda acaba alinganlik mi yapiyorum diye dusunuyordum ama bu piknik /pasta olayi cok sinir etti beni

Tamamen ayni fikirdeyim. Piknik konusunda da siz iptal olmustur diye dusunerek giymemissiniz. madem telefonla gorusuyorsunuz normalde de o zaman arayip sorma zahmetinde bulunsaydiniz. Ogretmeni aramasi gereken sizdiniz. Ogretmeni suclu bulmuyorum ben

Bence siz abartıyorsunuz. Sonuç olarak kimse size piknik iptal oldu dememiş siz öyle düşünmüşsünüz. Yani eğer böyle düşünmeyip gitseydiniz kapalı mekanda olacağını diğerleri gibi gözünüzle görücektiniz. Bence alınganlık yapmayın hele de kızlarınız öğretmenleri dediğiniz gibi çok seviyorsa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok saygisizca bir yorum cok cirkin

Yapacağım yorumda bana kızabilirsiniz ama ben öğretmende hata bulmadım siz fazla alınganlık yapmışsınız,yıl sonu gösterisinde size verilen masayı size bilerek vermemişlerdir tesadüf eseri öyle olmuştur oraya siz değilde başka velilerde oturabilirdi yada dans gösterisinde kızlarınızın arkada dans etmesini ögretmeniniz sırf size yada kızlarınıza gıcık olduğu için değil o an öyle denk geldigi için olmuştur.

Piknik olayına gelince size kimse pikniğin iptal olduğunu söylememiş siz gitmemişsiniz pikniğe bu durumda kızacak yada sinirlenecek bir olay yok.

pıknık ıptal oldu dıye dusunup gıtmeyen sızsınız ,
arayıp ozellıkle mekan mı bıldırmelerı gerekıyordu sıze

Öğretmen için her çocuk eşittir kimsenin sizin çocuğunuza daha özenli davranmasını bekleyemezsiniz maalesef.
Kırık masa, çocukların arkada kalması falan bunlar tesadüf bence. Özellikle kırık masayı size verecek halleri yok.
Bence sakinleşmelisiniz.

Harfiyen katılıyorum:thumbup::thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de aynısını düşündüm.
Konu sahibi hanım acaba kendisi de öğretmen diye çocuklarına iltimas geçilmesini mi istedi?Çünkü öyle çok öğretmen çocuğu var anne ya da babası öğretmen diye ayrıcalıklı muamele gören.Ben ilkokulda da lisede de bu haksızlığa çok şahit oldum.Hele ki öğretmenin çocuğu öğretmenin görev yaptığı okula gidiyorsa,hocalardan çocuğuna yüksek sözlü vermesini rica edenlere bile şahit oldum.Çok sinir olduğum bir konudur bu torpil.Acaba başka detaylar var mı konuyla ilgili bilmediğimiz?

Son düzenleme:

öğretmenin kıçı kırık mıdır bilmem ama
senin üslubunla ilgili bir problemin olduğu kesin
hiç tanımadığın bir insan hakkında böylesi bir yorum yapabiliyorsan
aslında seni ciddiye bile almamak lazım

Pekala siz bilirsiniz. Ben de burda pek cok kisi icin ayni seyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…