- Konu Sahibi kedilalesi
-
Anlattığınız olayda ben bir sorun göremedim, kırık masa size değil başkalarına da denk gelebilirdi? Onu geçtim size piknik iptal oldu dememiş ki kimse, siz gitmemişsiniz? Piknikte pasta kesileceği falan belli değil miydi? Ben öğretmende bir hata göremiyorum. Belki de siz çocuklarınızın dansa yeteneği olduğunuzu düşünmüşsünüzdür ama yoktur veya vardır ama daha yetenekli çocuklar da vardır? Sizin çocuklarınız arkada olmasa başka çocuklar olacaktı neticede. Çocuğu arkada kalan her veli böyle yaparsa öğretmen ne yapsın pardon?
Ayrıca "kıçı kırık bir öğretmen" yorumunu yapan kişiyi de kınıyorum, o kıçı kırık öğretmenlik için insanlar okul bitiriyor, çocuğunuz her üzüldüğünde gidin okulu basın oldu olacakO küçümsediğiniz öğretmenler eğitiyor çocuklarınızı, madem beğenmiyorsunuz alın kendiniz eğitin.
Not: Öğretmen değilim ama buna rağmen rahatsız oldum.
Ufacik kizlari uzen bir kadina karsi sessiz durucak degilsiniz. Sinirlendiginizi anlatin tabi ki. Gaza getirmek gibi olacak belki ama ben gerekirse kavga bile ederdim. Elin kici kirik ogretmeni gelip benim kizlarimi uzucek, diger cocuklarin gerisine aticak. 😠😠
umarim cocuklariniz kotu etkilenmemistir. 😯
oncelikle bir ogretmen oldugumu belirteyim.mesele kizlarimin ana sinifi ogretmeni.amacim meslektasimi kotulemek degil ama cidden cok sinir oldum ve ne tepki verecegimi sasirdim.gecen gece kizlarimin yemekli yilsonu gosterisi oldu.en kotu en dipteki kirik masa bize verildi.sesimizi cikarmadik.kizlarimdan birinin dansa gercekten yetenegi oldugu halde ozel bir gorev verilmedi.ki birsuru cocuk tek basina gorev aldi.toplu dans gosterilerinde heriki kizimda hep arkalardaydi.bugun sinif piknigimiz vardi.uzerimizebdusen herseyi aldik onceden gonderdik.toplu dogum gunu icin pasta parasina da katildik.ama son dakikada siddetli yagmurdan dolayi biz gidemedik.piknigi kapali mekana almislar.toplu dogum gunu de yapilmis.face e birsuru de resim koymus.pasta boyle yenir die.resimleri gorunce cok uzuldum.biz piknik ertenir die gitmedik ama kapali mekana gecmisler.bize de hic haber veren olmadi.ki baska zamanlarda ogretmenimizle hep telefonda gorusuruz.kizlarimin hayal kirikligi icin cok ama cok uzuldum.sinir oldum.sizce nasil bir tepki vermeliyim.cok kizginim
Anlattığınız olayda ben bir sorun göremedim, kırık masa size değil başkalarına da denk gelebilirdi? Onu geçtim size piknik iptal oldu dememiş ki kimse, siz gitmemişsiniz? Piknikte pasta kesileceği falan belli değil miydi? Ben öğretmende bir hata göremiyorum. Belki de siz çocuklarınızın dansa yeteneği olduğunuzu düşünmüşsünüzdür ama yoktur veya vardır ama daha yetenekli çocuklar da vardır? Sizin çocuklarınız arkada olmasa başka çocuklar olacaktı neticede. Çocuğu arkada kalan her veli böyle yaparsa öğretmen ne yapsın pardon?
Ayrıca "kıçı kırık bir öğretmen" yorumunu yapan kişiyi de kınıyorum, o kıçı kırık öğretmenlik için insanlar okul bitiriyor, çocuğunuz her üzüldüğünde gidin okulu basın oldu olacakO küçümsediğiniz öğretmenler eğitiyor çocuklarınızı, madem beğenmiyorsunuz alın kendiniz eğitin.
Not: Öğretmen değilim ama buna rağmen rahatsız oldum.
Öğretmen için her çocuk eşittir kimsenin sizin çocuğunuza daha özenli davranmasını bekleyemezsiniz maalesef.
Kırık masa, çocukların arkada kalması falan bunlar tesadüf bence. Özellikle kırık masayı size verecek halleri yok.
Bence sakinleşmelisiniz.
Ufacik kizlari uzen bir kadina karsi sessiz durucak degilsiniz. Sinirlendiginizi anlatin tabi ki. Gaza getirmek gibi olacak belki ama ben gerekirse kavga bile ederdim. Elin kici kirik ogretmeni gelip benim kizlarimi uzucek, diger cocuklarin gerisine aticak. 😠😠
umarim cocuklariniz kotu etkilenmemistir. 😯
Cok saygisizca bir yorum cok cirkin
öğretmenin kıçı kırık mıdır bilmem ama
senin üslubunla ilgili bir problemin olduğu kesin
hiç tanımadığın bir insan hakkında böylesi bir yorum yapabiliyorsan
aslında seni ciddiye bile almamak lazım
Kici kirik ogretmen diyen arkadasi esefle kiniyorum, herkes edebiyle yorum yapsin!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?