- Konu Sahibi kedilalesi
-
artik olan oldu.cocuklarim arkadaslariyla guzel bir gun geciremedikleriyle ben de uzuldugumle kaldim.
Bir anaokulu öğretmeni olarak tabikide vermelisiniz!!!!!!! Ne demek umursamamazlık. Bilirsinizki mesleğimizde böyle bir atlama olamaz. Ki birde özel bir okulsa... Şiddetle susmayın derim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de anasınıfı öğretmeniyim ve bir öğretmen olarak siz de çok iyi bilirsiniz ki görev dağılımı yapılırken pek çok şey göz önüne alınır... Çocuğun yeteneği kadar hatta daha önemli şeyler vardır. Örneğin kimi öğrencinin topluluk önünde çekinme konuşamama özelliği vardır bunu yenebilmesi için şiir görevi verebilirsiniz. Sahnede dağılımı yaparken hem çocukların boylarını hem de yeteneklerini göz önüne alırsınız. Özellikle özgüven eksikliği olan çocuklara görev verip kendine güven duymasına yardım edersiniz. Öğretmeniniz çocuklarınızı arka sıraya koyduysa ya da kimi oyunlarda görev vermediyse öyle gerektiği için yapmış olamaz mı...? Kırık masa size denk gelmese başkasına denk gelecekti ne yapsın öğretmen evinden masa mı getirsin... Piknik iptal oldu dememiş ki size, iptal olabileceğini düşünüp siz gitmemişsiniz e bi zahmet arasaydınız öğretmeninizi. Bence siz öğretmen olduğunuz için ihtimam beklemişsiniz ama öğretmeniniz size diğer velileriniz gibi davranmış. Bu davranışı nedeniyle de meslektaşımı gönülden tebrik ediyorum
Anlattığınız olayda ben bir sorun göremedim, kırık masa size değil başkalarına da denk gelebilirdi? Onu geçtim size piknik iptal oldu dememiş ki kimse, siz gitmemişsiniz? Piknikte pasta kesileceği falan belli değil miydi? Ben öğretmende bir hata göremiyorum. Belki de siz çocuklarınızın dansa yeteneği olduğunuzu düşünmüşsünüzdür ama yoktur veya vardır ama daha yetenekli çocuklar da vardır? Sizin çocuklarınız arkada olmasa başka çocuklar olacaktı neticede. Çocuğu arkada kalan her veli böyle yaparsa öğretmen ne yapsın pardon?
Ayrıca "kıçı kırık bir öğretmen" yorumunu yapan kişiyi de kınıyorum, o kıçı kırık öğretmenlik için insanlar okul bitiriyor, çocuğunuz her üzüldüğünde gidin okulu basın oldu olacakO küçümsediğiniz öğretmenler eğitiyor çocuklarınızı, madem beğenmiyorsunuz alın kendiniz eğitin.
Not: Öğretmen değilim ama buna rağmen rahatsız oldum.
Bu söyleme itafen yazmıştıkkkkk...Ufacik kizlari uzen bir kadina karsi sessiz durucak degilsiniz. Sinirlendiginizi anlatin tabi ki. Gaza getirmek gibi olacak belki ama ben gerekirse kavga bile ederdim. Elin kici kirik ogretmeni gelip benim kizlarimi uzucek, diger cocuklarin gerisine aticak. 😠😠
umarim cocuklariniz kotu etkilenmemistir. 😯
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?