Bu Ogretmeni Ne yapmali

detaylara çok takılmışsınız..masa olayı bilinçli olabilecek bişi değil.
piknik için size öğretmenin değil sınıf annelerinin haber vermesi gerekirdi.
dans konusuna gelince,bende dans eğitmeniyim kızımın sınıfını da ben çalıştırdım..kızımdan daha iyi dans eden öğrencileri öne aldım ve artı boyuda uzun olduğu için kendi kızımı en arka sıraya yerleşirdim..küçük ve gereksiz detaylarla kendinizi üzüyordunuz,bunlar küçük şeyler..ne mutlu okula severek giden ,öğretmenini seven çocuklarınız var ,şanslısınız aslında.

Ama sizde kendiniz gitmemişsiniz.Yani size piknik iptal oldu diyip gizlice kapalı yere gitmemişler ki.Bi telefon açıp sorsaydınız piknik devam mı iptal mi diye? Bence fazla hassas davranıyorsunuz.

Özelde çalışan arkadaşlar bilirlerki okulu genelde Veli kaprisleri yönetir. Bende hem Veli hem öğretmenim 2 taraflıda anlayabiliyorum. Şimdi Veli gibi düşünün tüm aksilikler sizi bulmuş öğretmenin bir açıklama yapması gerekmezmi... Velinin sesi çıkmıyor diye açıklama yapılmıyorsa umursanmıyordur. Tabi Veli hatasıda var ben pikniğe gitmeyeceğini haber verdi buna rağmen haberi olmadı gibi okudum. Ama bence öğretmen zaten gezip masa kontrollerini yapmalı yada güvenlik kontrol etmeliydi diye düşünüyorum. Çünkü o başkasına gelse yine hoş bir durum olmayacaktı. Burada benim Veli gibi düşünüp arkadaşıma hak vermem niye sessiz kalsın emin olun diğer veliler o kadar kaprisle istediklerini yaptırıyordur ki. Bu ayrımcılık yüzünden eski okulumdan istifa ettim dayanamadım bu kadarına çünkü. Şimdi evimde oğlumun öğretmeniyim. O yüzden sesini çıkarmalı diyorum. Hemen yanlış anlaşılmasın bende bir öğretmenim ve of dediğim zamanlar çok oluyor.... Ama zaten hanımefendi naif bir bayan sebeplerini açıklasa karşılıklı konuşsalar anlaşsalar fenamı olur....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla hiçte öyle değil.Benim oğlumda özel okulda 4.sınıfa gidiyor.Hiç öyle veli kaprisi falan yapılamıyor.Yapılmasında zaten kaprisin her türünden nefret ederimde.Yani yağmur yağıyor diye kafana göre sormadan pikniğe gitmiyorsan sonradan bence sitem etmeye hakkın yok.Bu önceden belirlenmişse,iptal olsa zaten okul bilgi verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…