- Konu Sahibi kedilalesi
-
isin tuhafi kizlarim ogretmenlerini cok seviyor.hergun okula gule oynaya gidiyorlar.yemek olayinda acaba alinganlik mi yapiyorum diye dusunuyordum ama bu piknik /pasta olayi cok sinir etti beni
Anlattığınız olayda ben bir sorun göremedim, kırık masa size değil başkalarına da denk gelebilirdi? Onu geçtim size piknik iptal oldu dememiş ki kimse, siz gitmemişsiniz? Piknikte pasta kesileceği falan belli değil miydi? Ben öğretmende bir hata göremiyorum. Belki de siz çocuklarınızın dansa yeteneği olduğunuzu düşünmüşsünüzdür ama yoktur veya vardır ama daha yetenekli çocuklar da vardır? Sizin çocuklarınız arkada olmasa başka çocuklar olacaktı neticede. Çocuğu arkada kalan her veli böyle yaparsa öğretmen ne yapsın pardon?
Ayrıca "kıçı kırık bir öğretmen" yorumunu yapan kişiyi de kınıyorum, o kıçı kırık öğretmenlik için insanlar okul bitiriyor, çocuğunuz her üzüldüğünde gidin okulu basın oldu olacakO küçümsediğiniz öğretmenler eğitiyor çocuklarınızı, madem beğenmiyorsunuz alın kendiniz eğitin.
Not: Öğretmen değilim ama buna rağmen rahatsız oldum.
Piknik iptal edilmemis, birsey olmamis. Niye arasinlar ki? Iptal deyip yine piknik yapsalar ayip olurdu, ya da hic haber vermeden iptal etseler ayip olurdu.
Ama gelmeyenleri ya da direk herkesi arayip hava bozuk ama piknik yapacagiz diye bildirmelerine gerek yok. Gelen gelir, gelmeyen gelmez. Gelenler eglenmelerine bakar. Koskoca insanlari (ogrenci velileri) arayip "niye gelmediniz, piknik iptal degil" demek zorunda degiller.
onu demek istemedim sevde normal bir gün değil hava yağışlı iptal oldugunu düşünmeleri normal aslında niyet önemli ayrıca aralarında iletişim eksikliğide yokmuş bence aramaliydi ama bu saatten sonra yapacak birsey yok unutun gitsin sıkmayın canınızı kedilalesi.
İşte böyle bir şüphe varsa, arayıp iptal mi diye sormak velinin görevi. Gelen nasıl gelmiş peki? Eminim birçoğu aynı şüpheyle öğretmeni aramıştır. Geri kalanı iptal olacağını düşünmemiştir. Bu da demek oluyor ki öğretmen herkesi tek tek aramak zorunda değil. Bilen biliyor, düşünen düşünüyor. Ha herkesi arayıp konu sahibini aramasaydı, o zaman haksızlık olurdu. Şu durumda öğretmeni hatalı bulmuyorum.
İşte böyle bir şüphe varsa, arayıp iptal mi diye sormak velinin görevi. Gelen nasıl gelmiş peki? Eminim birçoğu aynı şüpheyle öğretmeni aramıştır. Geri kalanı iptal olacağını düşünmemiştir. Bu da demek oluyor ki öğretmen herkesi tek tek aramak zorunda değil. Bilen biliyor, düşünen düşünüyor. Ha herkesi arayıp konu sahibini aramasaydı, o zaman haksızlık olurdu. Şu durumda öğretmeni hatalı bulmuyorum.
Ufacik kizlari uzen bir kadina karsi sessiz durucak degilsiniz. Sinirlendiginizi anlatin tabi ki. Gaza getirmek gibi olacak belki ama ben gerekirse kavga bile ederdim. Elin kici kirik ogretmeni gelip benim kizlarimi uzucek, diger cocuklarin gerisine aticak. 😠😠 pardon da siz kimsiniz?????kendinizi ne zannediyorsunuz da tanimadigi bir insan hakkinda kici kirik diyebiliyorsunuz??ogretmen size kici kirik bir veli dese hosunuza gider mi?hee bu arada herkesin cocugu kendine kiymetlidir tamam da en ufak meselede problem cikaracaksaniz cam fanusta buyutun cocuklarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?