Bu olanlar hamilelik göstergesi mi

Çok şükür regl oldum bitanem . Hayıt tohumuna başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse aldım aktardan araştırayım bakayım nasıl kullanılması gerekiyor ona göre hareket edeceğim
Aslan pençesi ve ballı çerezli o atomdan da al şifa olsun inş

Çok şükür regl oldum bitanem . Hayıt tohumuna başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse aldım aktardan araştırayım bakayım nasıl kullanılması gerekiyor ona göre hareket edeceğim
Faydası çok diyorlar canım araştır kullan inşallah sana da faydası olur canım güzel haberlerini bekliyoruumm

10 yaşında bir kızım var ikinci cocğu istiyoruz 3 aydır deniyoruz özel günleri değerlendiriyoruz ama ya denk gelmiyor ya günler kayıyor 10 sene aradan sonra hamilelık yasayan varmı 2 ci cocuğuna nasıl ilerledi süreç yaş 31

Benim yorumlara bak dediğim Kürtleri uygula benim olmuyordu adette olamıyordum sonra adetlerim çok düzensiz olmaya başladı ama olsun en azından artık düzensiz de olsa adet oldum yani bir kızım oldu şuan 2 yaşında şimdi yine hamileyim buna da bir şey yapmadım kendiliğinden oldu inş seninde hemen olur daha 3 aydır deniyormuşsun tatlım ben 2 yıl boyunca korunmadım tam tamına 2 yıl sonra hamile olduğunu ögrendim inş sen hemen hamile kalırsın Rabbim hayırlı ve saglıklı bir bebiş nasip etsin acele etme acele edersen olmuyor sabır et

Anladım teşekkür ederim cevapladığın için allahım sağlıkla kucagına almayi nasip etsin. Evet bekleyince olmuyor gerçekten ama planlı olunca insan hemen olacak sanıyor ne zormuş hamile kalmak oysakı allahım bekleyen herkese versin bu sevinci

Aminnn tatlım amiinn inş tez zamanda seninde kucagını doldurur Rabbim

`