- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 11
- Konu Sahibi pembkbulut
-
Yazdıklarınız gebelik belirtisi ile uyumlu ama 7 gün kala çizgi çıkması falan çok erken yani benim hamileliğin 3. Ayında falan belirgin olmaya başlamıştı bahsettiğiniz çizgiKızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın
Bana da saçma geliyor ama bariz belli annemde de çok erkenden çıkmış çizgi ve hala duruyor geçmemiş bilmiyorum şu an zaten regl olacak gibi hissediyorum ağrılarım başladı perşembe günü Regl günüm bekliyorumYazdıklarınız gebelik belirtisi ile uyumlu ama 7 gün kala çizgi çıkması falan çok erken yani benim hamileliğin 3. Ayında falan belirgin olmaya başlamıştı bahsettiğiniz çizgi
Perşembe günü Regl günüm bu gün Regl olduğum zamanlardaki gibi ağrılarım var farklı olarak sadece ağzımda garip bir tat var ne yapsam geçmedi uyuyamıyorum bileEvet bende regle 5-6 gün kala refl olcakmısım gibi agrılar hissetmiştim gebe oldgmu ogrendım göğsleriminde yanlar ve altları sızlıyordu
O zaman inşallah vardır bu arada erken gebelik testi yapabilirsiniz su anBana da saçma geliyor ama bariz belli annemde de çok erkenden çıkmış çizgi ve hala duruyor geçmemiş bilmiyorum şu an zaten regl olacak gibi hissediyorum ağrılarım başladı perşembe günü Regl günüm bekliyorum
8 ve 11 Mayısta yaptım negatif çıktı sanırım yokO zaman inşallah vardır bu arada erken gebelik testi yapabilirsiniz su an
Benim.ilk gebeliğim de göğüs hassasiyeti aşırı oldu ikincide hiç bişe olmadı hatta doğum yaptım hayla sonuktuler sismediler bile hic o degisiyo yaniİyi günler bende normalde regl belirtileri olurdu bu ay hiç bişey yoktur göğsüm BİLe hassaslaşmadı hamilelikte göğüs ne zaman hassaslaşıyor
Var mıymış sonuç ne çıktı8 ve 11 Mayısta yaptım negatif çıktı sanırım yok
Ay inşallah doğrudur bende hiç çocuk düşünmüyordum arkadaşımı hamile gördüm aradım 3 gün sonra kendim hamile olduğumu öğrendim annelerin hissettiginde çok inanıyorum 2 çocuğumun cinsiyetinide rüyamda görmüştüm 3. Gebeliğim malesef üzücü sonlandı ama yinede tekrar hamile kalmak istiyorumBen 5 aylık evliyim. Evlat sahibi olmak istiyoruz. Eşimle verimli günleri değerlendirdikten sonra kasığımda 3-4 gün süren yopun batma şeklinde ağrı vardı şimdi o ağrı hafifledi ama hala var, hafiften göğüs şişkinliği ve sızı da var, yorgunluk, halsizlik var, iştahım arttı. Şu anda reglime 5 gün kaldı. Umutlanmak istemiyorum ama hissiyatım o yönde. Bir de iki defa bir kaç gün arayla birinde rüyamda hamilelik testi yaptığımı pozitif çıktığjnı ve haber verdiğimi görüyorum, diğer rüyada ise hamileliğimin ileriki aylarında oluşan göbekle dolaştığımı gördüm. Sizce bir umut var mı??
Gerçekten ööyle bir duyum aldım bende. Bakalım adet günümü bekliyorum geçerse test yapacağım ve durumumu güncelleyeceğimAy inşallah doğrudur bende hiç çocuk düşünmüyordum arkadaşımı hamile gördüm aradım 3 gün sonra kendim hamile olduğumu öğrendim annelerin hissettiginde çok inanıyorum 2 çocuğumun cinsiyetinide rüyamda görmüştüm 3. Gebeliğim malesef üzücü sonlandı ama yinede tekrar hamile kalmak istiyorum
Valla ben bu sayfaya girince çok şaşırdım oğluma ilk geceden kızıma düşündükten 1 veya 2 ay sonra 3. Ye kaza mi nasip mi dersin işlem tamamlanmadan nasıl hamile kaldım bilmiyorum şimdi ovulasyonlar haplar başka şeyler okuyorum sasiriyorum ama 3. Bebeğim kayıpla sonlandigi için kürtaj olduğum andan itibaren hamile kalmak istiyorum sanki 1 ay bile sabredemezmis gibiyimGerçekten ööyle bir duyum aldım bende. Bakalım adet günümü bekliyorum geçerse test yapacağım ve durumumu güncelleyeceğimGebelikleriniz planlı mıydı yoksa hiç umudunuz yokken mi öğrendiniz? Üçüncü gebeliğiniz için üzüldüm ama içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz Rabbim gönlünüze gööre versin
Bende senin gibi çocukları çok severim, hep içimde o annelik hissiyatını taşıyorum. Rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmez, dualara el açtırmazmış. Belki gidenin yeri dolmayacak ama en güzelini Rabbim senin için hazırlıyordur. Dua et, sabret.Bende bu verimli günler şu bu çok dikkat etmem ama bu aralar yopun bir istek var içimde o yüzden bende yeni yeni öğreniyorum böyle şeyleri. Belirtiler herkeste farklı olur ama senin belirtilerin nelerdi?Valla ben bu sayfaya girince çok şaşırdım oğluma ilk geceden kızıma düşündükten 1 veya 2 ay sonra 3. Ye kaza mi nasip mi dersin işlem tamamlanmadan nasıl hamile kaldım bilmiyorum şimdi ovulasyonlar haplar başka şeyler okuyorum sasiriyorum ama 3. Bebeğim kayıpla sonlandigi için kürtaj olduğum andan itibaren hamile kalmak istiyorum sanki 1 ay bile sabredemezmis gibiyimo yüzden benim gibi aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek istedim ben çocuk bebek hastasıyım oğlum isteyerek oldu kizimida oğlum kardeş istiyor diye korunmadik 3. Geri cekilmeyle korunduk ama o ay 1 kere birliktelik oldu ondada hamile kaldım herkes ne derse desin rabbim ol dedimi önünde kimse duramaz olma dersede dünyaları dersek olmaz
Canım iki gün geçti ama ben bir hafta beklemek istiyorum, sonrasında hüsrana uğramamak içinBen hiç adet sancısı belirtisi bilmem şükür ama öğrenmeden önce göğüslerim aşırı sis ve hassasti tek hatirladigim bu ama hamileligimi öğrendikten sonra aşırı halsizlik kusma kooku hassasiyeti bulantı uyku sürekli kasıkta batma hissi yaşadım bel ağrısı böyleydi güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler ekra fotosu aldım güzel haber gelirse bu mesajına bulucam seni
Lütfen bize de haber verir misin14 Mayıs adet tarihim düzenli döngüm 28 gün olur 11 Haziran normal adet olmam gereken tarihti olmadım 11 haziranda test yaptım çok silik çıktı buğün test yaptım daha belirğin çıktı sabah kan vermeye gideceğim inşallah vardır .
9 haziranda bel ağrım ve sancım başladı sanki her an adet olacakmışım gibi artan sancım vardı hatta birgün petle gezdim olacağım diye ama olmadı şuan sancım azaldı bel ağrım var sadece göğüsler dokununca sızlıyor ama çok değişiklik yok gibi hayırlısı yarın kanda öğreneceğiz
Amin yavrum inşallahCanım iki gün geçti ama ben bir hafta beklemek istiyorum, sonrasında hüsrana uğramamak içinAaaiy hadi inşallah güzel haberler nasip olur bana