Bu olanlar hamilelik göstergesi mi

Bende hamileligimi adet oldum diye iki gün sonra öğrendim ki korunuyorduk adet gunumde lekelenme başladı bende sokulmedim sandım 2 gün ped kullandım sahada dökülmeyi ve test al dedim adama gitmiş iki tane almış kızdım birde ama hamileymisim

Yok kız korunmamiza rağmen hamile kaldım ilk ikisi istediğimiz zamanda oldu 3. Düşünmüyordum ama olunca köpek gibi sevindik ama yavrum malesef tutunamadı bundada bir hayır vardır diyorum Rabbimden iyi bilemeyiz ama şuan bu istek sahada artti nasıl inşallah bu ay olur 15 temmuzda eşimin doğum günü surpriz yaparım

Çok iyii canıımmAiiy benimde eşimin dopumgünü 16 temmuz ohaaaa hadi bakalıımmm seninde güzel haberlerini bekliyorum

Çok iyii canıımmAiiy benimde eşimin dopumgünü 16 temmuz ohaaaa hadi bakalıımmm seninde güzel haberlerini bekliyorum
Ay inşallah bu ay ikimizde hediyeleri bedavaya getiririz tabi bu hediyenin hayatımızın sonuna kadar ağır bir maliyeti olacak

Canım adetii gecikmesinin 11. günündeyim, bugün test aldım yarın sabah yaparım diye ama az önce peçeteme pembe leke geldi adetim geldi sanırım bu ayda tutmadı

Canım adetii gecikmesinin 11. günündeyim, bugün test aldım yarın sabah yaparım diye ama az önce peçeteme pembe leke geldi adetim geldi sanırım bu ayda tutmadı
İnşallah lekelenmedir hala Umut kesmiyoruz

Yerleşme kanaması da olabilir bende de regl günlerimde geldi regl oluyorum dedim ama hamileymişim tam çözülüp kırmızı gelmedikçe umudunuzu kesmeyin derim

Kesinlikle kesmiyoruz canım arkadaşıımm
Valla kimseye birşey diyemiyorum iki çocuğum var 3. Kalbi durdu kanamam bitti Umut başladı deneme başladı ben varken bu kadar istiyorum hiç olmayanlar kim bilir nasıl yanıyor bu istekle

Onları zaten hiç düşünemiyorumAllahım isteyen herkese versin
Valla kimseye birşey diyemiyorum iki çocuğum var 3. Kalbi durdu kanamam bitti Umut başladı deneme başladı ben varken bu kadar istiyorum hiç olmayanlar kim bilir nasıl yanıyor bu istekle

Yerleşme kanaması da olabilir bende de regl günlerimde geldi regl oluyorum dedim ama hamileymişim tam çözülüp kırmızı gelmedikçe umudunuzu kesmeyin
Yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir ya öyle olmasını çok isterim yoksa çok üzülürüm

Ay inşallah bu ay ikimizde hediyeleri bedavaya getiririz tabi bu hediyenin hayatımızın sonuna kadar ağır bir maliyeti olacak
Merhaba arkadaşlar ben hediyemi babalar gününde verdim zaten hediyeyi de meğerse eşimin doğum gününde yapmışız hadi bakem sizde doğum günü hediyesi olarak verirsiniz inş hediyeleri

Merhaba arkadaşlar ben hediyemi babalar gününde verdim zaten hediyeyi de meğerse eşimin doğum gününde yapmışız hadi bakem sizde doğum günü hediyesi olarak verirsiniz inş hediyeleri
Merhaba canımm en güzel hediyeyi vermişsiin canıım tebrik ederimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahValla bakalım hedefimiz o yönde ama ben her an elenebilirim

`