- Emoji Skoru
- 8.018
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi pembkbulut
-
Bende hamileligimi adet oldum diye iki gün sonra öğrendim ki korunuyorduk14 Mayıs adet tarihim düzenli döngüm 28 gün olur 11 Haziran normal adet olmam gereken tarihti olmadım 11 haziranda test yaptım çok silik çıktı buğün test yaptım daha belirğin çıktı sabah kan vermeye gideceğim inşallah vardır .
9 haziranda bel ağrım ve sancım başladı sanki her an adet olacakmışım gibi artan sancım vardı hatta birgün petle gezdim olacağım diye ama olmadı şuan sancım azaldı bel ağrım var sadece göğüsler dokununca sızlıyor ama çok değişiklik yok gibi hayırlısı yarın kanda öğreneceğiz
Yok kız korunmamiza rağmen hamile kaldım ilk ikisi istediğimiz zamanda oldu 3. Düşünmüyordum ama olunca köpek gibi sevindikGerçekten ööyle bir duyum aldım bende. Bakalım adet günümü bekliyorum geçerse test yapacağım ve durumumu güncelleyeceğimGebelikleriniz planlı mıydı yoksa hiç umudunuz yokken mi öğrendiniz? Üçüncü gebeliğiniz için üzüldüm ama içinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz Rabbim gönlünüze gööre versin
Tabiki haber veririm ama buğün eşimin işinden dolayı gidemedik kanaLütfen bize de haber verir misin
Çok iyii canıımmYok kız korunmamiza rağmen hamile kaldım ilk ikisi istediğimiz zamanda oldu 3. Düşünmüyordum ama olunca köpek gibi sevindikama yavrum malesef tutunamadı bundada bir hayır vardır diyorum Rabbimden iyi bilemeyiz ama şuan bu istek sahada artti nasıl inşallah bu ay olur 15 temmuzda eşimin doğum günü surpriz yaparım
Ay inşallah bu ay ikimizde hediyeleri bedavaya getiririzÇok iyii canıımmAiiy benimde eşimin dopumgünü 16 temmuz ohaaaa hadi bakalıımmm seninde güzel haberlerini bekliyorum
Eveeet yaaaAy inşallah bu ay ikimizde hediyeleri bedavaya getiririztabi bu hediyenin hayatımızın sonuna kadar ağır bir maliyeti olacak
Canım ne yaptın sonuç nedir geç döllenme de olabilir8 ve 11 Mayısta yaptım negatif çıktı sanırım yok
Canım adetii gecikmesinin 11. günündeyim, bugün test aldım yarın sabah yaparım diye ama az önce peçeteme pembe leke geldi adetim geldi sanırım bu ayda tutmadıBen hiç adet sancısı belirtisi bilmem şükür ama öğrenmeden önce göğüslerim aşırı sis ve hassasti tek hatirladigim bu ama hamileligimi öğrendikten sonra aşırı halsizlik kusma kooku hassasiyeti bulantı uyku sürekli kasıkta batma hissi yaşadım bel ağrısı böyleydi güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler ekra fotosu aldım güzel haber gelirse bu mesajına bulucam seni
İnşallah lekelenmedirCanım adetii gecikmesinin 11. günündeyim, bugün test aldım yarın sabah yaparım diye ama az önce peçeteme pembe leke geldi adetim geldi sanırım bu ayda tutmadı
Yerleşme kanaması da olabilir bende de regl günlerimde geldi regl oluyorum dedim ama hamileymişim tam çözülüp kırmızı gelmedikçe umudunuzu kesmeyin derimCanım adetii gecikmesinin 11. günündeyim, bugün test aldım yarın sabah yaparım diye ama az önce peçeteme pembe leke geldi adetim geldi sanırım bu ayda tutmadı
Kesinlikle kesmiyoruz canım arkadaşıımmİnşallah lekelenmedirhala Umut kesmiyoruz
Valla kimseye birşey diyemiyorum iki çocuğum var 3. Kalbi durdu kanamam bitti Umut başladı deneme başladı ben varken bu kadar istiyorum hiç olmayanlar kim bilir nasıl yanıyor bu istekleKesinlikle kesmiyoruz canım arkadaşıımm
Valla kimseye birşey diyemiyorum iki çocuğum var 3. Kalbi durdu kanamam bitti Umut başladı deneme başladı ben varken bu kadar istiyorum hiç olmayanlar kim bilir nasıl yanıyor bu istekle
Yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir ya öyle olmasını çok isterim yoksa çok üzülürümYerleşme kanaması da olabilir bende de regl günlerimde geldi regl oluyorum dedim ama hamileymişim tam çözülüp kırmızı gelmedikçe umudunuzu kesmeyin
İnşallah bebeğin seninledirYorumunuz için çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir ya öyle olmasını çok isterim yoksa çok üzülürüm
Merhaba arkadaşlar ben hediyemi babalar gününde verdim zaten hediyeyi de meğerse eşimin doğum gününde yapmışızAy inşallah bu ay ikimizde hediyeleri bedavaya getiririztabi bu hediyenin hayatımızın sonuna kadar ağır bir maliyeti olacak
Merhaba canımm en güzel hediyeyi vermişsiin canıım tebrik ederimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahMerhaba arkadaşlar ben hediyemi babalar gününde verdim zaten hediyeyi de meğerse eşimin doğum gününde yapmışızhadi bakem sizde doğum günü hediyesi olarak verirsiniz inş hediyeleri
TeşekkürlerMerhaba canımm en güzel hediyeyi vermişsiin canıım tebrik ederimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahValla bakalım hedefimiz o yönde ama ben her an elenebilirim
İnşallah canım güzel dileğin için teşekkğr ederimTeşekkürlertatlım inş adet olmazsın da bebişin seninledir