Bu olayı aklımdan atamıyorum :( Ne yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jessie0034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
20
0
1
Merhaba , Öncelikle bu yazdiklarimi lütfen sizin basınıza gelse ne düşünürdünüz diye cevaplayın.

Ben 20 yasindayim babamla yaşıyorum. Babamla ben akrabalarımızla yazın tatile gittik. Bu olay olalı neredeyse 1 seneye yakin olucak. Kaldigimiz otelde oda kalmamisti ve bende babamla ayni odada kaldım. Iki ayrı yatak da vardi. Gece yatağa girdikten 15 dakika sonra babamin mastrubasyon yaptigini farkettim. Yataklarimiz yan yanaydı. Sonra uyumadigi anlasın diye telefonumu elime aldım o tarafa dondum ve bana belli etmemeye calisarak devam etti ama yorganın oynamasından anlıyordum. Sonra 10 dakika sonra gitti lavaboya. Ben o gece hic uyumadım. Bir sonraki gecede ayni seyi yapınca bi bahaneyle yengemlerin odasına geçtim. Su güne kadar babamdan asiri derecede tiskiniyorum. Yüzüne bile bakmak istemiyorum. O benim anlayıp anlamadigimi gordumu bimiyorum ama bunu arkadaşıma anlattım. Bu nasil baba sapik mi acaba dedi . Babamda bekar ve ben onunla yaşıyorum. Arkadaşım oyle dediğinden beri iyice kotu oldum. Aman dikkat et senle ayni odada uyurken yapıyorsa basına bisey gelir falan dedi. O laflardan sonra geceleri uyurken bile cok huzursuzum . Sizin basınıza gelseydi napardiniz . Belki abartiyorsun diyiceksiniz ama bilmiyorum benim hala aklimda.

abartmiyorsunuz igrenc birsey bu yaptigi babanizin size karsi davranizlari nasil
anneniz nerede ?

Annemle küçüklükten beri görüşmüyorum . Nerde yasadigini bile bilmiyorum. Normalde asla yanlış bir hareketi olmadı

Babaniz normalde size nasil davranir? Supheli baska hareketleri var mi? Sizin fark ettiginizi bile bile devam ettiyse cok fena. Anlamadiginizi dusunduyse hadi bir derece diyecegim de. Bilemedim

Normalde hic oyle birseyi olmadı . Hic suphelenmedim. Aynen bende anlayıp anlamadı mi diye düşünüyorum hep

anneniz nerede?
normal değil babanızın yaptığı niyeti siz olmasanız bile kızının yanında çüş yani.

Başka birinde kal. Babaanne, hala vs. Mesafeni de koy.
Tuvalete git, hatuna git. Ama aynı odada ne cesaret ya...

Evinde gece yatarken kapını kilitle. Mümkünse ayrı eve çık yaşa. Gündüz de temkinli davran.

Ya çok huzursuz oldum
Ne bilim insan yanında çocuğu varken bunu yapmaz!Yani normal bir insan
Bilemedim o evden bir şekilde ayrılmalısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…