- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi jessie0034
Arkadaşın doğru söylüyor. Böyle bir adam yarın birgün kendini kaybedip afedersin sana da zarar verebilir. Böyle olaylar maalesef ki ülkemizde var olduğu için yapmaz diyemem. Yapar. Evden ayrılmalısın. Babanla yaşaman doğru değilMerhaba , Öncelikle bu yazdiklarimi lütfen sizin basınıza gelse ne düşünürdünüz diye cevaplayın.
Ben 20 yasindayim babamla yaşıyorum. Babamla ben akrabalarımızla yazın tatile gittik. Bu olay olalı neredeyse 1 seneye yakin olucak. Kaldigimiz otelde oda kalmamisti ve bende babamla ayni odada kaldım. Iki ayrı yatak da vardi. Gece yatağa girdikten 15 dakika sonra babamin mastrubasyon yaptigini farkettim. Yataklarimiz yan yanaydı. Sonra uyumadigi anlasın diye telefonumu elime aldım o tarafa dondum ve bana belli etmemeye calisarak devam etti ama yorganın oynamasından anlıyordum. Sonra 10 dakika sonra gitti lavaboya. Ben o gece hic uyumadım. Bir sonraki gecede ayni seyi yapınca bi bahaneyle yengemlerin odasına geçtim. Su güne kadar babamdan asiri derecede tiskiniyorum. Yüzüne bile bakmak istemiyorum. O benim anlayıp anlamadigimi gordumu bimiyorum ama bunu arkadaşıma anlattım. Bu nasil baba sapik mi acaba dedi . Babamda bekar ve ben onunla yaşıyorum. Arkadaşım oyle dediğinden beri iyice kotu oldum. Aman dikkat et senle ayni odada uyurken yapıyorsa basına bisey gelir falan dedi. O laflardan sonra geceleri uyurken bile cok huzursuzum . Sizin basınıza gelseydi napardiniz . Belki abartiyorsun diyiceksiniz ama bilmiyorum benim hala aklimda.