- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Yok yani direk terslemiyorum ama artık hiç konuşmuyorum. Eskiden çok samimiydik gerçi çon da samimi değilmişiz demekki benim haberim yoktu başka bir kızla görüşmeye başladığından. Yani işin gerçeği o yokmuş gibi davranıyorum.Garip bir olay.
O da mı sizden etkilenmişti acaba? Siz yüz vermeyince böyle çamura yatmış olabilir.
Size karşı bariz bir tavrı olursa hayırdır diye bir sorun bence.
Bir de kendi tavrınızı da gözden geçirin, tersliyor musunuz adamı? Yani ortada hiçbir şey yokken bunların yaşanması tuhaf biraz
Ben nasıl davranmam gerektiğini merak ediyorum. Yani ilerde benim şefim olursa bu durumu nasıl idare edicem. Uff ya işimden de memnundum huzurum da kaçtı.Hayatıma biri girdiği için -bir anda- tüm iletişimi kesen birine ben de aynı şekilde davranırdım sanırım. Yani siz iletişimi kesmişsiniz, o da sizi silmiş. Normal değil mi?
sevgılımıydınız ? ya da o asamada o yoldamıydınız bunu karsılıklı dıle getırmısmıydınız ?Yok yani direk terslemiyorum ama artık hiç konuşmuyorum. Eskiden çok samimiydik gerçi çon da samimi değilmişiz demekki benim haberim yoktu başka bir kızla görüşmeye başladığından. Yani işin gerçeği o yokmuş gibi davranıyorum.
Mesafe koymak böyle olmamalı ama.Yok yani direk terslemiyorum ama artık hiç konuşmuyorum. Eskiden çok samimiydik gerçi çon da samimi değilmişiz demekki benim haberim yoktu başka bir kızla görüşmeye başladığından. Yani işin gerçeği o yokmuş gibi davranıyorum.
Sadeca arkadaştık ama aramız iyiydi. Ben ona ilgi gösteriyordum. Sonra başka biri ile görüşmeye başladığını öğrendim. Ondan dolayı tüm iletişimimi kestim. O hiç yokmuş gibi davranıyorum. Hoşlandığımı filan da söylememiştim. Bilmiyorum anlamışmıdır. Belki de anlamamıştır. Neyse bana kinlendi. Toplu yemeğe gidiyoruz mesela ben masadayım diye yalnız başına gidiyor başka yere oturuyor. Kötü oluyor herkes şaşırıyor filan.sevgılımıydınız ? ya da o asamada o yoldamıydınız bunu karsılıklı dıle getırmısmıydınız ?
oyle degılse arkadas olarak gorusuyorduysanız sırf o baska kızlarla gorusuyor dıye ıletısımı kesmedınız degıl mı
mevzuyu bılmedıgımden anlamak ıcın soruyorum
Şimdiden ilişkinizi normal iş arkadaşı seviyesinde tutmanız lazım. Bir şey yokmuş gibi yapın. Selam verin, kısa ve şuradan muhabbet edin.Ben nasıl davranmam gerektiğini merak ediyorum. Yani ilerde benim şefim olursa bu durumu nasıl idare edicem. Uff ya işimden de memnundum huzurum da kaçtı.
Nasıl yapmalıyım o zaman sizce. Yani bilemiyorum kafam karıştı. İşyerinde huzurum da kaçtı.Mesafe koymak böyle olmamalı ama.
Samimi olduğunuz birine birden bu şekilde tavır alırsanız onun da size bunları yapması normal geldi bana
Onu yapamıyorum işte. Düşünsenize aylarca ilgi gösterip ondan sonra başka kızla görüştüğünğ başkalarından duymak. Çok kırıldım yani hiçbirşey olmamış gibi davranamam.Şimdiden ilişkinizi normal iş arkadaşı seviyesinde tutmanız lazım. Bir şey yokmuş gibi yapın. Selam verin, kısa ve şuradan muhabbet edin.
Ben nasıl davranmam gerektiğini merak ediyorum. Yani ilerde benim şefim olursa bu durumu nasıl idare edicem. Uff ya işimden de memnundum huzurum da kaçtı.
Eywah yandık desenize. Ben sanırım olaya duygularımı çok karıştırıyorum. Hiçbirşey olmamış gibi davranamam bu mümkün değil gerçekten.Çok garip olmuş tavrınız. Mesafeli olmak görmezden gelmek değildir, sonuçta iş arkadaşısınız. Merhaba der yüzeysel bir sohbetten sonra uzaklaşırdınız siz çok abartı davranmışsınız. Onunda sizin gibi profosyonellikten bu kadar uzak olması şefiniz olması durumunda ortamın epey gergin olacağının işareti gibi
sımdı soyle dusununSadeca arkadaştık ama aramız iyiydi. Ben ona ilgi gösteriyordum. Sonra başka biri ile görüşmeye başladığını öğrendim. Ondan dolayı tüm iletişimimi kestim. O hiç yokmuş gibi davranıyorum. Hoşlandığımı filan da söylememiştim. Bilmiyorum anlamışmıdır. Belki de anlamamıştır. Neyse bana kinlendi. Toplu yemeğe gidiyoruz mesela ben masadayım diye yalnız başına gidiyor başka yere oturuyor. Kötü oluyor herkes şaşırıyor filan.
ıyıde adam sızle arkadas olarak gorusuyormus yanı :) nesıne kırılıyorsunuz hayatına kım gırerse gırsın :)Onu yapamıyorum işte. Düşünsenize aylarca ilgi gösterip ondan sonra başka kızla görüştüğünğ başkalarından duymak. Çok kırıldım yani hiçbirşey olmamış gibi davranamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?