Bu olayı nasıl çözeceğim bilmiyorum??

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Kızlar merhabalar. Önceki konularımdan bilirsiniz. Benim aynı şirkette çalıştığım biri vardı ve ben ondan hoşlanıyordum. Ama kız arkadaşı olduğunu öğrendim. Yani benden yaşça küçük biriyle görüşmeye başlamış hatırlarsınız. Neyse o konu kapandı ve ben de şimdilik daha tanışma aşamasındayım başka biriyle görüşüyorum.(o iş de pek parlak gitmiyor ya neyse)
Şimdi bu aynı şirkette olduğumuz kişi ile ben tüm iletişimi kestim. Olması gereken de buydu zaten. Ama ona hoşlandığımı direk hiç söylememiştim. Sadece ilgimi belli etmiştim. Aramız da bayağı iyiydi. Şimdi mesela selam veriyor, espri yapıyor yanıma geliyordu. Ben artık hiç yüz vermemeye başlamıştım. Ama ne oldu bu adam bana düşman oldu. İş yerinde benim olduğum yerlere gelmiyor. Yemek masamıza oturmuyor. İnstagramda mesela beni silmiş, engellemiş. Sonra bir arkadaşım da senin olduğun tüm fotoları silmiş dedi. Tabi ben göremiyorum artık hesabını. Gerçi yalnız olduğumuz fotolar yoktu, toplu arkadaş grubumuz. Ama içinde benim olduklarımı silmiş. Adam bayağı kinlenmiş bana. Yahu senden hoşlanıyordum kız arkadaşın varmış ondan seninle arama mesafe koydum diyemem. Hiç bişi sölemeyince de böyle kinleniyor. Bir de yakın zamanda bunun bölüm şefimiz olma ihtimali var. Yani benim bir üstüm olucak. Acısını çıkarır mı bilmiyorum. Sizce ne yapayım kızlar bana bir akıl verin lütfen.

Garip bir olay.
O da mı sizden etkilenmişti acaba? Siz yüz vermeyince böyle çamura yatmış olabilir.
Size karşı bariz bir tavrı olursa hayırdır diye bir sorun bence.
Bir de kendi tavrınızı da gözden geçirin, tersliyor musunuz adamı? Yani ortada hiçbir şey yokken bunların yaşanması tuhaf biraz

Yok yani direk terslemiyorum ama artık hiç konuşmuyorum. Eskiden çok samimiydik gerçi çon da samimi değilmişiz demekki benim haberim yoktu başka bir kızla görüşmeye başladığından. Yani işin gerçeği o yokmuş gibi davranıyorum.

Hayatıma biri girdiği için -bir anda- tüm iletişimi kesen birine ben de aynı şekilde davranırdım sanırım. Yani siz iletişimi kesmişsiniz, o da sizi silmiş. Normal değil mi?
Ben nasıl davranmam gerektiğini merak ediyorum. Yani ilerde benim şefim olursa bu durumu nasıl idare edicem. Uff ya işimden de memnundum huzurum da kaçtı.

sevgılımıydınız ? ya da o asamada o yoldamıydınız bunu karsılıklı dıle getırmısmıydınız ?
oyle degılse arkadas olarak gorusuyorduysanız sırf o baska kızlarla gorusuyor dıye ıletısımı kesmedınız degıl mı
mevzuyu bılmedıgımden anlamak ıcın soruyorum

Mesafe koymak böyle olmamalı ama.
Samimi olduğunuz birine birden bu şekilde tavır alırsanız onun da size bunları yapması normal geldi bana

Sadeca arkadaştık ama aramız iyiydi. Ben ona ilgi gösteriyordum. Sonra başka biri ile görüşmeye başladığını öğrendim. Ondan dolayı tüm iletişimimi kestim. O hiç yokmuş gibi davranıyorum. Hoşlandığımı filan da söylememiştim. Bilmiyorum anlamışmıdır. Belki de anlamamıştır. Neyse bana kinlendi. Toplu yemeğe gidiyoruz mesela ben masadayım diye yalnız başına gidiyor başka yere oturuyor. Kötü oluyor herkes şaşırıyor filan.

Ben nasıl davranmam gerektiğini merak ediyorum. Yani ilerde benim şefim olursa bu durumu nasıl idare edicem. Uff ya işimden de memnundum huzurum da kaçtı.
Şimdiden ilişkinizi normal iş arkadaşı seviyesinde tutmanız lazım. Bir şey yokmuş gibi yapın. Selam verin, kısa ve şuradan muhabbet edin.

Mesafe koymak böyle olmamalı ama.
Samimi olduğunuz birine birden bu şekilde tavır alırsanız onun da size bunları yapması normal geldi bana
Nasıl yapmalıyım o zaman sizce. Yani bilemiyorum kafam karıştı. İşyerinde huzurum da kaçtı.

Şimdiden ilişkinizi normal iş arkadaşı seviyesinde tutmanız lazım. Bir şey yokmuş gibi yapın. Selam verin, kısa ve şuradan muhabbet edin.
Onu yapamıyorum işte. Düşünsenize aylarca ilgi gösterip ondan sonra başka kızla görüştüğünğ başkalarından duymak. Çok kırıldım yani hiçbirşey olmamış gibi davranamam.

Şefiniz olsa da olmasa da daha doğal davranmalısınız. En azından selam verebilir, karşılıklı hal hatır sorabilirsiniz. Bir iki konuşarak süreci normalleştirebilirsiniz.

Çok garip olmuş tavrınız. Mesafeli olmak görmezden gelmek değildir, sonuçta iş arkadaşısınız. Merhaba der yüzeysel bir sohbetten sonra uzaklaşırdınız siz çok abartı davranmışsınız. Onunda sizin gibi profosyonellikten bu kadar uzak olması şefiniz olması durumunda ortamın epey gergin olacağının işareti gibi

Eywah yandık desenize. Ben sanırım olaya duygularımı çok karıştırıyorum. Hiçbirşey olmamış gibi davranamam bu mümkün değil gerçekten.

sımdı soyle dusunun
karsı taraf sızden hoslanıyor ama sız bılmıyorsunuz bunu sadece arkadas olarak gorusuyorsunuz kımseye soz vermemıssınız hoslanıyorum dememıssınız ve hayatınıza bırılerı gırıp cıkıyor
bırden bıre bu sahıs sızle ıletısımı kesıyor
ne yapardınız
?
sızde aynı seyı yapardınız :)
adam haklı

sadece arkadas olarak gorusuyormussunuz sıze sozler vermemıs hayatına gırıp cıkanlar kımseyı ılgılendırmez kı
hoslandıgınızı anladı veya anlamadı bu problem degıl sonuc ıtıbarıyle sızınle arkadas olarak gorusuyormus oyle olmak ıstıyormus bırden bıre yuzune bakmayacak duruma gelen sızsınız o dogru olanı yapmıs benımde yuzume bakmayan bırını bende sılerım yanı bunu herkes yapar sızde yaparsınız

Onu yapamıyorum işte. Düşünsenize aylarca ilgi gösterip ondan sonra başka kızla görüştüğünğ başkalarından duymak. Çok kırıldım yani hiçbirşey olmamış gibi davranamam.
ıyıde adam sızle arkadas olarak gorusuyormus yanı :) nesıne kırılıyorsunuz hayatına kım gırerse gırsın :)

sızın ona ılgınız oldugu ıcın duygu durumunuz karısık ve dogru davranmamıssınız malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…