• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Ne kadar manyak anne olacağına göre değişir bu
Kimi düşen emziği yalar bebeğine geri verir
Kimi benim gibi her besleme sonrası biberonu sterilizatöre atar 😀😀

Konuyla alakasi yok ama tanidigim bir kadinin bebegi olmustu yapmadigi pislik kalmiyordu. 😁 Cocugun agzindan tukurdugu cikarttigi cignenmiş mamayi kendi agzina atardi, cocugun emzigini yalar tekrar cocugun agzina tıkar.
Normalde pis bir insan degildi ama cocugu olduktan sonra cok igrenc seylerine şahit oldum alt alirken olsun bu tarz şeyler olsun. 🥺neden neden...

Braun şuan 500 den başlıyor ama diğer markalarda 150 tl olan da var.
Eşim netten almıştı bize markasız bişi,canavar gibi çalışıyor pandemide ateş ölçüyorduk.
Kimyonu ben içtim ama vermrye cesaret edemedim bebeğe

Bir de kamu spotu yapayım
forevermorrenk forevermorrenk rezene içmeyin bebeğe içirmeyin

Son çalışmalar içerisindeki estragol maddesinin bebekte ileride kanser yaoma ihtimalini arttırdığını gösteriyor
Kmyonu içince anne sütünden de alır bebek.

Konuyla alakasi yok ama tanidigim bir kadinin bebegi olmustu yapmadigi pislik kalmiyordu. 😁 Cocugun agzindan tukurdugu cikarttigi cignenmiş mamayi kendi agzina atardi, cocugun emzigini yalar tekrar cocugun agzina tıkar.
Normalde pis bir insan degildi ama cocugu olduktan sonra cok igrenc seylerine şahit oldum alt alirken olsun bu tarz şeyler olsun. 🥺neden neden...
Emziği ağzında temizleyen anne doğru yapıyor

Haberi eklemeye çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum.

Emziği ağzında temizleyen anne doğru yapıyor

Haberi eklemeye çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum.

Biliyorum alerji ve bazi hastaliklara yakalanma riskini azaltiyormuş ama yine de tek yolu bu olmamali ya disardan cok mide bulandirici duruyor. 😁
Bi de bebegin emzigini yalayan annenin agiz bakimini cok iyi yapmasi gerekiyor yine de.
Dişinde çürük veya diş eti sikinitisi olup bunu yapmasi durumu tersine cevirir nebileyim. 😳 Cocuga sorsak ister mi acaba yalanmiş emzigi 😂🤭🤭

4 kişilik bir aile eğer hiç bir yerden ek destek gelmiyorsa(ailelerden erzak gibi) ev kirası yada kredi ödüyorsa ancak sınırda yaşar. Çocuklar devlet okuluna gider. En lüks harcama çocuğu oyun alanına götürmek olur. Benzin litresi 10tl. En ucuz peynir kilosu 30 TL. Etin ucuz yağlı şekli 60tl. 5 TL altı meyve yok. 1 kg mandalina ve elma alsa 3 günde biter. Yumurta en kötüsü tanesi 1.5 TL. Daha sayılacak çok şey var. Maalesef TL kazanıp her şeyi dolar kurundan alıyoruz. Ben dişhekimiyim şu an depolar bize malzeme vermiyor çünkü döviz kuru çok değişken. Düşün halimizi
Sıvı yağ en ucu markette 90 lira olmuş.
Kimyonu ben içtim ama vermrye cesaret edemedim bebeğe

Bir de kamu spotu yapayım
forevermorrenk forevermorrenk rezene içmeyin bebeğe içirmeyin

Son çalışmalar içerisindeki estragol maddesinin bebekte ileride kanser yaoma ihtimalini arttırdığını gösteriyor
Evet aynı zamanda rezene çayı bebekte nöbet geçirmeye de neden olabiliyormuş

eşimin babası maddı durumu iyi , 3 tane taksi plakası var koca binadan da kira geliri var. Zorla hep oğluna para veriyor ben almaması taraftarıyım ama adam veriyor yani , şimdi bile arasak desek zordayız 10bin yollar direk. doğum parasını öder yani hiç şey yapmaz ama ben kendim karşılama taraftarıyım
ve geçinemiyorum diyorsunuz yani bir de pess .

Back
X