Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Bizim küvet depoda yatıyo aylardır :KK70:
Eldiveni hiç takma
15 günde takma
Bu kısmı anne olarak değil erken çocukluk uzmanı olarak söylüyorum. Ellerini kullansın. Bilişsel gelişim için etrafı tanıması için önemli. Yüzünü çizmez tırnaklarını törpülersen korkma. Biz hiç kullanmadık zaten doktor hiç takmayın dedi. İlk 1 ay tırnakları da uzayınca kırılıp düştü zaten hep kağıt gibi

Alacaktım almam o zaman.
Onun yerine evet tırnak setini alırım :cool:

Bu bebeklere yazık ya dertlerini anlatamıyorlar
Su istiyo belki söyleyemiyo
Geçen sessizce eşimin göğsüne kusmuş. Sesi de çıkmamış eşim yatırmaya devam etmiş. Bi kaldırdı ki yüzü gözü saçı kusmuk. Kendi kusmuğunda yatmış kıyamam :KK70:
Oyy kıyamam miniğe,ağzı var dili yok onların.
Verin şu suyune olur,anne sütünde ne kadar su var bilmiyoruz ki.

Küvetle eldiveni biz de kullanmadık
biz küveti kullanmayı resmen BECEREMEDİK
eldivene çok üşendim baktım taktırmayın diyor uzmanlar oh be dedim.
suyu biz temmuz doğumlu olduğumuzdan ve sarılık geçirdiğimizden vermişti doktor 3 4 kaşık
Sanırım bizde beceremedik
Üstündeki file asla gergin durmadı
Başka file denedim. Olmadı. Resimdeki gibi üzerine bebeüi yatır olmadı bırak olmadı
Bi anda suya düşer diye korktum
Kaldı ki suyun dibine kadar sarktı hep
Amaaan diyip kaldırdım

Kaç kere gizli içirdim toruna,pak severek içmedi sonra anası vermedi,sonra ne oldu hastalandı kontrolde doktoru demiş böbrekle alakalı su ver demiş.Zor alıştı o dönem,şimdi suya aşık.

Ben zaten cam fanusta büyütmeyeceğim bebeğimi mümkün olduğunca gerçek dünyaya çabuk adapte olsun :D

Aldım artık iade edemem en olmadı çamaşır yıkarım içinde :KK70:
Kv deye diyeyim alsın o zaman omuz örtüsü :KK45:
Bizimkiler çok rahat kullandı onu .
Abla bizimki mamayla besleniyor. Her öğün 120 cc. Günde 8 kez. Ben yeter diye vermedim hiç aslında günde 1 litreye yakın su içiyo
Oneden biliyormusun mamadan sonra ağızda kalan topaklar kalabiliyor onunla beraber suyla gidiyor.
Doktorda demişti 2-3 kaşık verin diye.

Gazın ilacı kimyon aslında..
Kimyonu ben içtim ama vermrye cesaret edemedim bebeğe

Bir de kamu spotu yapayım
forevermorrenk forevermorrenk rezene içmeyin bebeğe içirmeyin

Son çalışmalar içerisindeki estragol maddesinin bebekte ileride kanser yaoma ihtimalini arttırdığını gösteriyor

Back
X