- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Love_your_life
3000 tl gelire ikinci bebek yapılıyorsa ben ilkini yapmak için neyi bekliyorum diye düşünüp hayatı sorguluyorum şu an.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu kelimeye karsiyim cocuk geliyorsa rıskıyla bereketiyle gelir ondan yana konu sahibinin suphesi olmasin rabbim onu verir sana
Sağlıklı olur mu endişesi ile yapmıyorum sanırım pişince donacak tekrar pişecek sorun olur mu diye düşündüğüm için böyle oluyır
Eşimle sigara konusunda şuan tartışıyor durumdayız umarım galip gelirim yoksa o düşünür gerisini. Ama doğru yani çok ciddi kısıtlamalar yapmadan asla geçinemeyiz. Sebze meyveyi annem alır genelde biizm ailede o konuda bonkördür sağolsun düşünür. Kızımın giysilerini annem aldı doğduğundan beri biz çok az aldık. Bezi uygun kullanırım. İnşallah bu bebeğime de öyle olur. Bu ocak ayına ladae böyle devam edecek maalesef sonrasında ben işe başlayacağım ve ocakta güzel bir miktar para geçecek elimize o zaman rahatlayavapuz
Kızlar biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Evimiz kendimizin eşim işe ücret ödemeden gidip geliyor. Bir kızım var hamileyim. Kızımla ilgilenmek için işi bıraktım. 3 bin TL gelirimiz var. Sizce bu para ile bir ay sonu getirilemez mi? Getirmek için ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bir süre böyle gidecek en azından bu kış böyle 3 bin ile geçecek sonra iş vs derken farklı olacak ama şuan bu durumdayız içime dert oldu ne yapmak lazım
Cocuk rizkiyla geliyorsa bunca ac ve muhtac cocuk neden var? Yok oyle bir sey. Allah akil fikir vermis,onlari kullanip rizik kazanmak bizim elimizdeBen bu kelimeye karsiyim cocuk geliyorsa rıskıyla bereketiyle gelir ondan yana konu sahibinin suphesi olmasin rabbim onu verir sana
Evimiz kiraya verilecek bir ev değil. Oldukça lüks bir ev kiracı mahveder içim gider zaten veremem. Ama belki evin bazı bölümlerini yakarak azaltabiliriz yakıt durumunu.Şuan tek çocuk için bez alıyorsunuz. Eğer kızınızın yaşı uygunsa hazır çalışmıyorken bezi bıraktırmaya çalışın. Ayrıca eşiniz sigara içiyormuş artık kendi sağlığı için değilse bile bu durum yüzünden bi deneyebilir bırakmayı. Yani birkaç değişiklik yaparsınız ve zamanla insan herşeye alışıyor. Geçinirsiniz ya. Hiç olmadı kendiniz biraz daha küçük bi eve geçip evinizi kiraya verirseniz ordan da az biraz para gelebilir. Hemde ısınma masraflarını düşürürsünüz.
Borcunuz yoksa ev de var ulaşım problemi yok nedem geçinilmesinKızlar biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Evimiz kendimizin eşim işe ücret ödemeden gidip geliyor. Bir kızım var hamileyim. Kızımla ilgilenmek için işi bıraktım. 3 bin TL gelirimiz var. Sizce bu para ile bir ay sonu getirilemez mi? Getirmek için ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bir süre böyle gidecek en azından bu kış böyle 3 bin ile geçecek sonra iş vs derken farklı olacak ama şuan bu durumdayız içime dert oldu ne yapmak lazım
İnş üzüldüğüm kadar olmaz. Ciddi taktım kafama hatta şuan düşünüyorum acaba part time çalışsam mı diyeIlce de yasiyorum evim.kira araba aldik aylik 1 Milyar ona oduyoruz 2.500 maasla hamd olsun ki yetistriyoruz bir kizim var giderimiz de cok oluyo siz ev de kndinizin gayet guzel gecinirsiniz bnce![]()
Meyve sebzeyi annem alıyor yıllardır öyle bşr bütçe yapmış her zaman o alır abime ve bana böyle destek olur o açıdan çok şükür sorun yokOrasi oyle tabi eger konu sahibinin bahcceden tarladan geliri varsa sebze meyve vs cok daha kolay olur sehire gore onu demek istedim
İkinci çocuk olmasaymış demeyelim de kısmak gerekecekEsiniz hakli bence zor olur. İkinci cocuk olmasaymis iyiymis de olmus iste artik ihtiyaclardan kismak gerekecek
Gelirimiz normalde 3 bin değildi. 7 bindi fakat kızımın düzeni bozulunca bırakırım işi bir anda düştü. Yoksa plansız bir yaşam söz konusu olamaz. He bebek sürpriz oldu o ayrı ama genelde hep planlı bir hayatımız oldu3000 tl gelire ikinci bebek yapılıyorsa ben ilkini yapmak için neyi bekliyorum diye düşünüp hayatı sorguluyorum şu an.
İnş bize de yeterEsim 3 bin aliyo 800 kira. Gayette yetiyo
Geçici bir süre olacak inşallah. Ocak şubat ayından sınra gelir artacak ve rahatlayacağızMoralinizi bozmak istemem ama yetmez .
Yeni doğan masrafı ve 17 aylık bebeğin masrafı zaten çok fazla .bez bile dünyanın parası olmuş .insan sürekli dikkat ederek de yaşayamıyor ,öyle ömür geçmiyor .gecici bir durum içinse eve bir şekilde aile desteği ile idare edilebilir ama uzun vadede olmaz .
Bnde ona cok takildim ve sinir oldumİkinci çocuk olmasaymış demeyelim de kısmak gerekecek