Bu para ile geçim olmaz mı?

Imkansiz ztn
Evden getirsende maliyet var. 1 kilo sebze yetmiyorki evde 2 kisi calisiyoruz ona gore alip pisirmek gerekiyor
1000 tl bile iyi bir rakam bence
Kesinlikle. Bu arada temizlik urunlerimi, kizimin bez, islak mendilini, camasiir bulasik deterjanlarini internetten istiyoruz. Toplu alinca uyguna geliyor diye. O 950 lirada bunlar yok yani.

Musrif degilsin. Bence bazilari abartarak can sıkmayı seviyorlar. 300 lira mutfaga harcayan adam market fisinin fotografini atmadan inanmam ben ona. Habir de haftada bir disarda yedigi lokantanin fisini atmali.

Geçen yıl ve önceki yıl ekonomi topiklerinde liste yapıyorduk, o zaman bile tutmuyor bu rakamı
Benim alışverişte vazgeçmediğim şeyler vardır mesela yağım, çayım,salçam vs... belli markalardan alırım, bim ya da A101 tarzı marketlerden alış veriş yapmıyorum hadi yapayım diyeyim yine o rakam olmaz. Birde mutfak otomatik bir şey değil misafiri var , geleni gideni var, ikramı var fiş istemedim ama detay sordum arkadaşa umarım cevaplar :))

Geçen yıl ve önceki yıl ekonomi topiklerinde liste yapıyorduk, o zaman bile tutmuyor bu rakamı
Benim alışverişte vazgeçmediğim şeyler vardır mesela yağım, çayım,salçam vs... belli markalardan alırım, bim ya da A101 tarzı marketlerden alış veriş yapmıyorum hadi yapayım diyeyim yine o rakam olmaz. Birde mutfak otomatik bir şey değil misafiri var , geleni gideni var, ikramı var fiş istemedim ama detay sordum arkadaşa umarım cevaplar :))
Ben yine de fisini gormeden inanmam. 😂 Ben bimden sadece makarna ve kurularimi aliyorum. Kalanlar tabiki iyi marka olacak. Hep alistigin tat olacak. Cayim bekarliktan beri aynidir. Esimi de ona alistirdim 😂 Salca kesinlikle tek hir marka alirim. Haftada bir 5 litre sutle yogurt mayaliyorum. Onun bile bana maliyeti aylik 60 70 lira. Inanmaaam. 300 lirayla doyulduguna inanmam. 😂

Ben yine de fisini gormeden inanmam. 😂 Ben bimden sadece makarna ve kurularimi aliyorum. Kalanlar tabiki iyi marka olacak. Hep alistigin tat olacak. Cayim bekarliktan beri aynidir. Esimi de ona alistirdim 😂 Salca kesinlikle tek hir marka alirim. Haftada bir 5 litre sutle yogurt mayaliyorum. Onun bile bana maliyeti aylik 60 70 lira. Inanmaaam. 300 lirayla doyulduguna inanmam. 😂
Hangi çay merak ettim ben de çay tiryakisiyim her çayı içmem :)

Ha tamam o zaman bilmiyodum oni :))
Ipucu vereyim. Kirmizi paketli ç..... tiryaki olan 😄 Anladin mi? 🤗 Onu diyarbakirdan getirtigim kacak cayla karistiriyorum muhteşör bir tat oluyor 😂 Buruk bir tadi oluyor. Hem de tavsan kani 😋
Biz de kari koca cok severiz cayi. Su gibi cay iceriz. 😋 Ben okuldaki ogretmenleri bile buna alistirdim. Her yerde onu iciyorum yani 😄

Ipucu vereyim. Kirmizi paketli ç..... tiryaki olan 😄 Anladin mi? 🤗 Onu diyarbakirdan getirtigim kacak cayla karistiriyorum muhteşör bir tat oluyor 😂 Buruk bir tadi oluyor. Hem de tavsan kani 😋
Biz de kari koca cok severiz cayi. Su gibi cay iceriz. 😋 Ben okuldaki ogretmenleri bile buna alistirdim. Her yerde onu iciyorum yani 😄

Bende ayni sekilde siyahini cok seviyorum baska cay icemez oldum ya

Bende onu kullanıyorum tomurcukla karıştırıp🙈🙈🙈

İlla ki geçinilir ama sıkıntı çekersiniz.Tabi en uygunu çocuğun annesinin yanında büyümesi ama bence bebeğiniz biraz büyüdüğünde eşinizin annesine ya da kendi annenize çocuklarınızı bırakıp sizin işe başlamanızdır.

Eşimin sigarası var 600 tl ye falan geliyor aylık sanırım şuan evde onun konuşması var zaten bırakacaksın yok istiyorum ama bırakamıyorum falan diye ama umarım bırakır yoksa baya zor. Eşim kışın hep evde oturur genelde onun içinde bir masraf çıkmıyor kışın ama yemeğe çok para harcıyoruz. Sanırım onu kıssaak düzelir
Nikotin sakızı alsın eşin çok çok uygunq geliuo sigaradan Bi süre sonra da bırakır zaten eğer onu istemiyorsa champix yazıyo devlet 500 TL lik Bi ilaç onu içen herkes bırakmış yorumları okuyabilir. Diğer konular için Allah yardımcınız olsun zor

Back
X