- Konu Sahibi asigimkralime
-
birazdan gönderiyorum linki.....rica etsem bana da atatrmısın
teşekkürler ....
güzelim beğenmene çok sevindim tatlım....zevklerimiz de aynı bitanem...bende 6 yı çok beğenmiştim....çok teşekkür ederim bitanem yorumun içincanım benim,
yüzün güzel olunca ben modelleri seçmekte zorlandım..yani neredeyse hepsi yakışmış..çok hoş çok farklı duruyor her bir model ayrı yakışmış..ama ben özellikle 6 ve 27 noluyu çok beğendim..6 nın tamamı sana gitmiş.yani hem perçem hem genel saç modeli bakımından 6 nolu süper olmuş..
27 nin ise kahkül kısmı sana gider : )
birazdan göndereceğim....doğal saçım siyah bir ara açık kahveye boyatmıştım beğenmemiştim...doğal hali en güzeli...teşekkür ederim......kısa ve siyah saçın size yakıştığı aşikar bence sarı tonlarını hiç düşünmeyin şu linki bende merak ettim nerden bakıcaz :44:
teşekkürler...........kesinlikle sana bakır renkleri çok yakışıyorrr
çok teşekkür ederim canım.... kahkülde karar kıldım bende denemekte fayda var.....cnm yüzün cok güzel anlınaçık olduğu için kahküllü modeleri yakıştırdımben kolaj hali resimlerden
2,13,22,24,33 ve 35 renk olarakta siyah diyorum ben
evet düğünden sonra kesinlikle kısa kestireceğim...özellikle 34 no çok hoşuma gitti...Slm bence siyah sac ve düğünden sonra 34 35 numara cok güzel ve farklı bir hava verir sana inan simdi denemek istiyorsan da kas hizasında kahkül ve koyu tonlar..
gönderdim canım mesajı.....teşekkür ederim ayrıca canımCanım bence 34 27 sana yakışmış bu arada sana özelden de mesaj bıraktım banada şu link adresini yollarmısın rica edecem senden sağol
canım banada atarmısın linki çok merak ettim ilk resim kaküllü olan yakışmış bence
arkadaşım hepsi birbirinden güzelmiş nerden buldun bu siteyi bana da verebilir misn linki lütfen ..
merhaba arkadaşlar kaç gündür saç kesimim ile ilgili model arayışındayım...hatta bu konuyu bile açtım...çoğu arkadaş yardımcı oldu,onlara tekrar teşekkür ediyorum....perçemin ve kahkülün bana yakışıp yakışmadığı,kısa saçın nasıl olacağını saçımda deneyerek buldum bu program sayesinde......şimdi size kestirmek istediğim model üzerinde deneme yaptığım resimleri yükleyeceğim....yüz kendi yüzüm....hangisi bana daha çok yakışmış onu söylemenizi istiyorum....kısa saç modelini sadece deneme amaçlı baktım çünkü kısa düşünmüyorum...kendi doğal saçım siyah....bana yardımcı olursanız çok sevinirim....
isteyen olursa sitenin linkini verebilirim....burada yasak değilse buradan,yasaksa eğer özelden verebilirim...yasak olup olmadığı konusunda bilgisi olan varsa söylemesini rica ediyorum......
Sizce hangi numaralı resimler bana daha çok yakışmış ?
kolaj hali
Ben 6 numarayı sana çok yakıştırdım. Bu arada çok da tatlısın
Programın adresini bana da yollarsan memnun olurum.
canım bu programı indirdinmi internet üzerinden mi yapılıyor. anlatırmsın nasıl yaptığını...
canım bu programı indirdinmi internet üzerinden mi yapılıyor. anlatırmsın nasıl yaptığını...
ayrıca arkadaşlar bu programda resimleri denedikten sonra kaydetmeniz için üyelik istiyor...o yüzden bende üye olmadım..telefonla çektim resimleri,ondan sonra pc me aktardım...bilginiz de olsun..........
merhaba link banada atarmısın şimdiden teşekkürler
cnm 21 numarayı cok begendım bu arada lınkı bana da gonderır mısın sımdıden cok tskler:)
17,18,19'u beğendim.Bence sana uzun saçlar daha çok yakışıyor.Ayrıca hem siyah hem de açık renkler tenine gidiyor çok şanslısın:)
Linki bana da gönderirsen sevinirim canım şimdiden teşekkürler.
linki bana da gönderir misin?
cnm yapamadım ben linkini atabilirmisin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?