Saç Kesim Şekilleri bu program sayesinde bana yakışan saç kesimini buldum ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Slm bence siyah sac ve düğünden sonra 34 35 numara cok güzel ve farklı bir hava verir sana inan simdi denemek istiyorsan da kas hizasında kahkül ve koyu tonlar..

Canım bence 34 27 sana yakışmış bu arada sana özelden de mesaj bıraktım banada şu link adresini yollarmısın rica edecem senden sağol

rica etsem bana da atatrmısın
birazdan gönderiyorum linki.....

teşekkürler ....
güzelim beğenmene çok sevindim tatlım....zevklerimiz de aynı bitanem...bende 6 yı çok beğenmiştim....çok teşekkür ederim bitanem yorumun için

kısa ve siyah saçın size yakıştığı aşikar bence sarı tonlarını hiç düşünmeyin şu linki bende merak ettim nerden bakıcaz :44:
birazdan göndereceğim....doğal saçım siyah bir ara açık kahveye boyatmıştım beğenmemiştim...doğal hali en güzeli...teşekkür ederim......

kesinlikle sana bakır renkleri çok yakışıyorrr
teşekkürler...........
cnm yüzün cok güzel anlınaçık olduğu için kahküllü modeleri yakıştırdımben kolaj hali resimlerden
2,13,22,24,33 ve 35 renk olarakta siyah diyorum ben
çok teşekkür ederim canım.... kahkülde karar kıldım bende denemekte fayda var.....

Slm bence siyah sac ve düğünden sonra 34 35 numara cok güzel ve farklı bir hava verir sana inan simdi denemek istiyorsan da kas hizasında kahkül ve koyu tonlar..
evet düğünden sonra kesinlikle kısa kestireceğim...özellikle 34 no çok hoşuma gitti...
Canım bence 34 27 sana yakışmış bu arada sana özelden de mesaj bıraktım banada şu link adresini yollarmısın rica edecem senden sağol
gönderdim canım mesajı.....teşekkür ederim ayrıca canım

canım banada atarmısın linki çok merak ettim ilk resim kaküllü olan yakışmış bence

canım banada atarmısın linki çok merak ettim ilk resim kaküllü olan yakışmış bence

arkadaşım hepsi birbirinden güzelmiş nerden buldun bu siteyi bana da verebilir misn linki lütfen ..

teşekkür ederim arkadaşlar birazdan gönderirim linki..çünkü 10 dk da bir mesaj atıldığı için beklemek zorunda kalıyorum....

ayrıca arkadaşlar bu programda resimleri denedikten sonra kaydetmeniz için üyelik istiyor...o yüzden bende üye olmadım..telefonla çektim resimleri,ondan sonra pc me aktardım...bilginiz de olsun..........

canm 6 ve 13 çok yakışmışşş.bana acıl olarak özelden msj atarmsısn kuaföre gtçem bugun randevum var gtmeden bı bakım lütfenn

Ben 6 numarayı sana çok yakıştırdım. Bu arada çok da tatlısın
Programın adresini bana da yollarsan memnun olurum.

canım bu programı indirdinmi internet üzerinden mi yapılıyor. anlatırmsın nasıl yaptığını...

hayır canım indirmedim internet üzerinden yaptım....
yapılışını anlatıyorum ;
sayfayı açın,sağ tarafta start your make over tıklayın.sol tarafta browse yazan yere tıklayın.bilgisayarından resminizi seçin ve bekleyin.resmin geldi.!.....
next tıklayın.orada çıkan kişinin yüzünde yeşil noktalar var onun gibi kendi yüzünde mouse ile sol tıklayarak yeşil noktacıklar koyun.yüzün şeklini tahmin ediyor.
gözünü, ağzını, çeneni yeşil nokta yapın ve next tıklayın.sıra gözlerde onlarıda aynı şekilde yapın ve next tıklayın.göz bittikten sonra ağzınız açık mı değil mi soruyor açıksa yes değilse no yapın.onlarıda yeşil noktacıkla yapın.next tıklayın.yüz şekliniz tamamlandı.senin resmin yanında ünlülerin fotoları var istediğine sol tıkla.yüzüne yerleştir yada otomatik yerleşir.işte bu kadar...

umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
17,18,19'u beğendim.Bence sana uzun saçlar daha çok yakışıyor.Ayrıca hem siyah hem de açık renkler tenine gidiyor çok şanslısın:)
Linki bana da gönderirsen sevinirim canım şimdiden teşekkürler.

cnm 21 numarayı cok begendım bu arada lınkı bana da gonderır mısın sımdıden cok tskler:)

17,18,19'u beğendim.Bence sana uzun saçlar daha çok yakışıyor.Ayrıca hem siyah hem de açık renkler tenine gidiyor çok şanslısın:)
Linki bana da gönderirsen sevinirim canım şimdiden teşekkürler.

linki bana da gönderir misin?

cnm yapamadım ben linkini atabilirmisin bana

teşekkürler arkadaşlar hepinize...özelden mesaj attım size.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…