Saç Kesim Şekilleri bu program sayesinde bana yakışan saç kesimini buldum ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
programı kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ?
yapamadığınız birşeyler varsa sorun cevaplayabilirim....

çok güzelsiniz maşallah ne yapsanız yakışmış ama en çokta ben 6,14,15,28 diyorum renk olarakta model olarakta.Sitenin linkini banada yollayabilirmisiniz acaba tam ihtiyacım olan şey buara renk arayışındayım çok işime yarayacak :)

canım bütün hallerin çok yakışmış ama özellikle 21 i çok beğendim.. bunun linkinide bana atarsan çok sevinirim tatlım :)
teşekkür ederim canım...sana özelden mesaj atmaya çalıştım fakat gönderemedim çünkü özelden mesaj kabul etmiyormuşsun..
6 7 ve 10 çok ii

ben de isterim link :)
teşekkür ederim...gönderdim.

banada linkini atabilir misin
gönderdim

teşekkür ederim...evet renkleride kullanarak sana hangi renk gider bulabilirsin...gönderdim linki..

merhaba bende size kısa sac modellerini ve siyahı yakıştırdım bende saç modeli arıyorum sitenin linkini verirseniz denemek isterim

teşekkür ederim.gönderdim

canım sarı hİç olmamış bence.. yan kahkül bu senenin modasi magazindede duydum bi gozu kapayan modeller.. zaten sanada yakismis...bende istyorummmm linki acilll cankm lutfen meaj olarak att

selamlar,ben en çok 7 numarayı yakıştırdım size..
yüzünüz güzel,kahkülle kapatmayın derim..

bana da link gönderirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…