Saç Kesim Şekilleri bu program sayesinde bana yakışan saç kesimini buldum ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Merhaba,rica etsem bana da gönderebilir misiniz linki?Gerçekten güzel bir programa benziyor.En azından deneyip hangi model yakışıyor diye fikir sahibi oluruz.Şimdiden teşekkürler...

Siyah ve kahküllü olana bayıldım.
Linkini bende alabilirmiyim lütfen. :)

banada linkini gönderebilirmisiniz acaba?

gönderdim linki

Merhaba,rica etsem bana da gönderebilir misiniz linki?Gerçekten güzel bir programa benziyor.En azından deneyip hangi model yakışıyor diye fikir sahibi oluruz.Şimdiden teşekkürler...

mrb canım sana linki göndermek istedim fakat özel mesaj almıyor diye uyarı geldi...

Aaaa peki nasıl düzeltebilirim öze mesaj alma ayarını.Baktım ama bulamadım

Tamammm buldum sonunda yaptım ama umarım olmuştur.Kusura bakmayın sizi de meşgul ediyorum ama müsait olduğunuzda tekrar yollayabilir misiniz?Umarım özel mesaj ayarını yapabilmişimdir.Şimdiden teşekkürler.

bu aralar ben de saç kesimi düşünüyorum. bu program benim de çok işime yarayacak. rica etsem linki gönderir misiniz?
bu arada size de 21 numara çok yakışmış

arkadaşım rica etsem banada link gönderirmisin...:)

linki banata atarmısın lütfenn

ne güzel bir program bana da linki atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

rica etsem linki bende alabilirmiyim..

bu aralar ben de saç kesimi düşünüyorum. bu program benim de çok işime yarayacak. rica etsem linki gönderir misiniz?
bu arada size de 21 numara çok yakışmış

linki gönderdim

bence en cok 14 yakismis rengi ve sekliyle :)))

bana da link gönderirsen sevinirim canim... ve karar verince bizlere acikla lütfen :)

özel msj Gönderemiyorum o yüzden soramıyorum nsl kullanıyor bu yahu bizede öğretin??

Siyah kısa ve kahküllü saçları çok yakıştırdım

ayrıca ben de link i istiyrum mümkünsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…