- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
Merhaba arkadaşlar.Buraya yazmamın sebebi aslında hem kilo hem de psikolojik bir sebep.27 yaşında 95 kilo ve 1.68 boyunda bir bayanım.Böyle bakıldığında evet kilom normalden fazla ama vücudum sıkı olduğu için kötü durmuyor.Benim asıl sebebim farklı..Kızlar erkek arkadaşımın yanına yakışmadığımı düşünüyorum ve bu psikoloji beni çok yıpratıyor.Erkek arkadaşım da benim tersime 1.92 boyunda ve oldukça yakışıklı bir adam.Hatta öyle ki,beraber yürüdüğümüzde bize bakanların "bi adama bak bi de kıza bak" tarzında baktıklarını görebiliyorum.Her seferinde psikolojim alt üst oluyor ve son zamanlarda onun buluşma isteklerini de geri çevirir hale geldim.Bu durumu ona tam olarak söylemedim.Sadece bir keresinde onu yanımda gören bir arkadaşım,sonrasında bana "Bu adam sana nasıl baktı? Böyle yakışıklı bir adamın senin yanında ne işi var?" dedi ve ben bunu sevgilime söyledim.Arkadaşıma çok kızdı ve bana beni çok beğendiğini,onun gözünde dünyanın en güzel kızı olduğumu söyledi.Hatta "ben inançlı biriyim biliyorsun,biz Allah'ı ve Peygamber'i görmeden sevebiliyoruz,Allah'ın yarattığı kulu gördüğüm halde nasıl sevmem" dedi.Ama kızlar gelin bana sorun,ben kendimi çok kötü hissediyorum.Önümüzdeki yıl için evlilikten bahsediyor ama o öyle fidan gibi yanımda süzülürken ben o gelinliği nasıl giyerim?
Biliyorum belki biraz saçmaladım,önemli olan mutluluk,huzur vs. ama..ama işte
Nolur bişey diyin,bana bi destek verin