- 3 Eylül 2018
- 9.186
- 48.926
- 548
Öncelikle benim derdim öyle büyük değil bunun farkındayım. Sadece acaba benim gibi olanlar var mı ya da benim durumum anormal mi merak ediyorum. Şöyle ki; benim insanlara hiç tahammülüm yok evet sosyal çevrem arkadaşlarım var onlarla vakit geçirmeyi eğlenmeyi seviyorum. Ama gel gör ki bir yere kadar kendi aileme bile en fazla 1 hafta tahammül edebiliyorum hemen yalnız kalmak istiyorum. Bazen bütün insanlara sebepsiz sinir olabiliyorum. Mesela bi arkadaş grubuz var sürekli görüşüyorlar kötü insanlar da değiller ama 1 hafta içinde 2 kere görüşsek boğuluyor gibi oluyorum.
Beni yargılayanlar, yadırgayanlar olabilir saygı duyarım. Ya da soğuk nevale kibirli görenler de olabilir öyle biri değilim genelde elimden geldiğince çevremde yardım sever ve sıcak kanlı hatta misafir ağırlamayı seven biriyim. Ama bazen kocam bile (çok severim bi sorunum yok) batıyor bana.
Beni yargılayanlar, yadırgayanlar olabilir saygı duyarım. Ya da soğuk nevale kibirli görenler de olabilir öyle biri değilim genelde elimden geldiğince çevremde yardım sever ve sıcak kanlı hatta misafir ağırlamayı seven biriyim. Ama bazen kocam bile (çok severim bi sorunum yok) batıyor bana.